Najdi forum

Iščem družbo za v hribe in/ali kolo

Pozdravljeni!

Iščem družbo za v hribe, ker sama na višje vrhove ne upam – gora je le gora, nedpredvidljiva. Ne iščem partnerja za resno vezo, zato dobrodošli vsi, ki uživate v naravi, ljubite gore in griče, ali bi radi med vikendom samo pobegnili iz stresa in se sprostili. Nimam neke hude kondicije, tako da bi se šlo za hrib do max. 2h v eno smer. Bolj kot osvojen vrh, mi je pomemben razgled na koncu, sama pot (pot je cilj:) tako da tudi kaka planšarija ipd. Se tam kaj poje, vrže na travco …

Ni mi mar za vaš status (vezan, samski, ločen, z otroki, s psom, mačko, želvo…),spol ali starost, temveč ljubezen do (slovenskih) gora, odprta duša in dobro srce. 🙂

Ker rada tudi na kolo skočim, se lahko namenimo tudi kam s kolesi, tja do 50km (dnevno), najraje pa makadam ali kolovozi, ker pa je poletje idealno za hribe in se v gore hodi tja do oktobra, sem bolj zainteresirana za pohodništvo.

Zanima me aktivnost, ne filozofiranje o tem, kam bi se šlo. 🙂 Moj prvi prosti vikend je nedelja, 14. 8. Lahko vzamete tudi pesa s sabo.

Je morda kdo včlanjen v planinsko/kolesarsko društvo ali pa sami hodite v gore in ste veseli novega navdušenca? 🙂
Lahko se javite tudi tisti, ki ste že bili na kakem fajn vrhu in ga priporočate.

Pišite mi na zasebno sporočilo, papa

p.s.: Oglas sem dala tudi v ta kotiček, ker je kar nekaj ljudi, s katerimi smo se ujeli in gre človek morda raje s kom “poznanim”.

http://sl.netlog.com/groups/hribolazeclj

http://www.facebook.com/groups/161045063950047/

:))

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

A nimaš prijateljev ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Živ !

Bilo bi fajn, če bi napisala kakšne vrstnike si želiš ( starost ), ker ni prijetno če je nekdo precej starejši ali obratno !

Lp Triglav

Ponavadi prijatelji niso za take reči, oziroma so bolj redki tisti ki radi hodijo v hribe.

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Od kod si ? Koliko si stara ?

@triglav: napisala sem, da starost ni pomembna, torej dejansko NI pomembna, no, polnoletnost se pričakuje. 60+ letniki pa dvomim, da sploh hodijo na mon oz. net na splošno. Če pa se vseeno kak najde, pa dobrodošel.

Za kakršnekoli osebnejše/podrobnejše info sem dosegljiva na Z(asebno)S(poročilo), na provokacije pa ne odgovarjam.

LP

No sem se registrirala še jaz skoraj izključno zaradi tega 🙂
Bom poslala zs ali pa ga naj kdo meni.
In ja, leta za v hribe hodit so od 0 do 150 let, upam, da nisem komu naredila krivice:)
je pa razlika kar se tiče pripravljenosti, kondicije, zahtevnosti, želje…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ZS se vem, kje se pošlje, bom kar tukaj

ZivelaPomlad, nisi povedala kje si doma. Malo nerodno je, če je razdalja prevelika.

Pridejo v poštev samo nedelje ali tudi sobote in morda kak petek popoldne po službi?

@krentam: gora je tam, kjer je, se ne bo premaknila, bo treba kar do nje, zato je razdalja brezpredmetna 🙂 Zaenkrat bolj vikendi, kak petek pa v primeru, da ni treba preveč švicat, v temi namreč ne bi rada hodila pa še gužva je takrat ponavadi na cesti. Petek recimo okolica LJ, bolj hrib, kaka Rašica ipd.

Zaljubljena sem v Bohinj, rada imam Kras, zame pride v poštev kjerkoli, s tem da res max. 2h vzpona, oz. za začetek 1h-1,5h.

Pozabila sem dopisat: nobenih prepadnih sten in klinov. Da ne bo zmešnjave, bom raje rekla, da zaenkrat pridejo v poštev hribi/gore do 1.500m. Katarina in Sv. Jakob, Vogar pri Bohinju, planine oz. planšarije (kravice, ovčke 🙂 Nekaj takega.

Če greš na dvatisočake ali malo višje gore je popolnoma vseeno iz kje je kdo. 😉

Sicer pa če se kaj uspete zmeniti, sporočite še meni na zs. Se vam z veseljem pridružim na kakšnih dobrih turah. 🙂

Bravo punca! Super si napisala kaj želiš. Velika planina, Krvavec, Pohorje so zakon. Jaz temu pravim zelene livade ker sama tudi ne maram skal. No, ne vem kakšen je tvoj status, ampak če boš šla na Pohorje te mimogrede kdo osvoji 😉

Kaj so pa to, dobre ture, zate? 🙂

Živ !

Saj eni ste se našli, ki radi hodite v hribe, ker ponavadi težko koga prepričaš, da bi šel zraven !
Če boste kam šli lahko sporočite !

Zaenkrat to ni mišljeno kot javno druženje v smislu, objavimo datum pa kraj na javno in se pofočka, kdor želi, ampak zasebne narave. Če se pa kdaj iz tega razvije večja združba in/ali se pojavi želja po drugačnem (javnem) druženju, boste pa obveščeni. 🙂

Ah, kaj jaz vem… Bolj preferiram na dvotisočake ker obožujem skale in dober razgled. Ampak saj tudi kaj nižjega zna bit zelo fajn, še posebaj če nimaš veliko časa (cel dan).
Ubistvu sedaj ko razmišljam še nisem bil na slabi turi, nekatere so mi mogoče samo malo bolj všeč, kot druge…. 🙂

@ZivelaPomlad: “gora je tam, kjer je, se ne bo premaknila, bo treba kar do nje, zato je razdalja brezpredmetna ” — ponavadi je priročno, da greš z enim avtom in ne dvema, npr., če je razdalja do izhodišča 100 km. Razen, če se na cash ne gleda, ker ga je… no dovolj :).

Petek je mišljen za kake manjše, bližnje vzpetine, ja. Prelep dan, konec šihta, ma nekam enostavno moraš it! Po napisanem sklepam, da si nekje z Lj + okolica.

Sedaj smo pa res povedali že vse. Pohodnikov se je javilo kar nekaj, na tebi je da izbereš. Probna tura bi lahko bila kar Rašica. Kontakt… če ti je, bom ustvaril en mail nekje.

@jp1991
: na dvatisočake+ ne hodim oz. hodim zelo poredko. Je že ostalih hribov v Sloveniji dovolj. 🙂

Resno dogovarjanje poteka izključno preko ZS-jev, tukaj le debatiramo o fajn možnostih, kam it. Sem pa iz okolice Lj, ja.

New Report

Close