Pozdravljeni!
Iščem družbo za v hribe, ker sama na višje vrhove ne upam – gora je le gora, nedpredvidljiva. Ne iščem partnerja za resno vezo, zato dobrodošli vsi, ki uživate v naravi, ljubite gore in griče, ali bi radi med vikendom samo pobegnili iz stresa in se sprostili. Nimam neke hude kondicije, tako da bi se šlo za hrib do max. 2h v eno smer. Bolj kot osvojen vrh, mi je pomemben razgled na koncu, sama pot (pot je cilj:) tako da tudi kaka planšarija ipd. Se tam kaj poje, vrže na travco …
Ni mi mar za vaš status (vezan, samski, ločen, z otroki, s psom, mačko, želvo…),spol ali starost, temveč ljubezen do (slovenskih) gora, odprta duša in dobro srce. :)
Ker rada tudi na kolo skočim, se lahko namenimo tudi kam s kolesi, tja do 50km (dnevno), najraje pa makadam ali kolovozi, ker pa je poletje idealno za hribe in se v gore hodi tja do oktobra, sem bolj zainteresirana za pohodništvo.
Zanima me aktivnost, ne filozofiranje o tem, kam bi se šlo. Moj prvi prosti vikend je nedelja, 14. 8. Lahko vzamete tudi pesa s sabo.
Je morda kdo včlanjen v planinsko/kolesarsko društvo ali pa sami hodite v gore in ste veseli novega navdušenca?
Lahko se javite tudi tisti, ki ste že bili na kakem fajn vrhu in ga priporočate.
Pišite mi na zasebno sporočilo, papa
Hello,
imenitno, tudi jaz iščem družbo, pa je ne najdem. V hribe hodim praktično celo leto po malem, a nimam psa in stalne družbe. Dnevi pa so vse krajši, tako da tisti dve uri gor in dve nazaj komot odhodiva. Nisi pa napisaal od kje si?
Upam, da boš čimprej prebrala in se javi, ker je ta vikend vreme lepo in bi ga bilo škoda zamuditi.
Žiujo!
V temle društvu: http://www.freeapproved.com/ je zelo veliko somišljenikov tako mladih kot mladih po duši… mogoče vam bo všeč.
Sicer pa se ukvarjajo s pohodništvom, alpinizmom, turnim smučanjem, kolesarjenjem…
lp
Ima kdo željo ta vikend kam v hribe pobegnit?Namen mam it na Ledine, pa če ne bo snega do Grintovca pobegnit, zato je fino, če ne bi šla sama. Pa je veliko bolje imeti kako družbo sabo…( ne iščem pa kakeršne koli veze!!!!!). Zlo rada hodim v hribe, ampak imam same nehribolazce okrog sebe, tako da večinoma sama hodim okrog.
Zelo si želim ta vikend 15. ali 16.09. v hribe. Je kje kakšen ljubitelj naših gora, ki bi mi delal družbo.Se razume, nisem vrhunska plezalka ……..največ 5 ur hoda v enem dnevu. Javi se vi na planikaslo@gmail.com.