iščem donatorje za nakup vrhunskega slušnega aparata
Spoštovani!
Veliko je dobrodelnih organizacij, vsekakor bi bilo vam lažje, če bi preko kakšnega društva začeli z akcijo, tako da vas društvo javno podpre. Če pa ste iz socialno ogroženih razmer, pa bi se morda dalo s kakšno akcijo preko medijev. Težko pa karkoli rečem kar tako na splošno.
Lažje bi bilo bolj konkretno.
Lepo vas pozdravljam.
Petra Rezar
Ja, kar lepo na ulico, v roke pa list papirja, po možnosti popisan v hrvaščini z razlogi, zakaj rabite donacijo, potem pa vsiljivo prosjačit med ljudi, ki se jim za nameček še res mudi in resnično nimajo denarja ravno tisti trenutek pri sebi ali pa ga nujno rabijo za plačilo položnic, pa boste dobili na milijone evrov…
Druga možnost pa je, da si vzameš čas in se pritožuješ. Kajti tako je uspelo meni. Sklicevala pa sem se na funkcionalno najustreznejši SA. saj sama veš da to ni nujno tudi najboljši. Vsekakor pa ti zdravnik na zavarovalnici (v mojem primeru ortoped – ha, ha, ha) ne more povedati kateri SA je zate najustreznejši. In verjemi, dobila sem tistega katerega sem hotela, morala sem doplačati 150 evrov, kar pa je proti 2000 mačji kašelj, skorajda. Skratka, bodi vztrajna in se sklicuj na funkcionalno ustreznost (to je na ZZZS zelo priljubljena fraza). Noben zdravnik ne more trditi, kaj je zate najustrezneje in s katerim ti najbolje slišiš. Pri meni se je vleklo pol leta, v tem času sem preiskusila 4 aparate.