ISCEM DOLGOROCNO SODELOVANJE-OBLIKOVANJE
Lep pozdrav!
Naj se za zacetek na kratko predstavim. Studirala sem graficno oblikovanje na Akademiji za likovno umetnost in prvih sest let po studiju delala kot oblikovalka in tehnicna urednica v zaloznistvu (predvsem ucbeniki in prirocniki), potem pa sem se odlocila za samostojno pot. Kot samostojna podjetnica delam ze peto leto in v tem casu sem izdelovala predvsem celostne podobe z vsemi mogocimi artikli, ki sodijo zraven, do razglednic, znamk, koledarjev, letakov, revij, katalogov … Moje usluge so sledece: sceniranje, racunalniska obdelava slik, racunalniska realizacija idej, idejne zasnove in oblikovanje in koncno izdelava filmov in tisk (stalni sodelavci).
Zadovolen narocnik in 100% kvaliteta sta za mene poglavitni stvari pri mojem delovanju.
Ker pa si glede na kratko dobo samostojnega delovanja se vedno utiram pot na trgu, sem se obrnila tudi na ta forum z zeljo, da morda tu najdem kaksnega resnega odjemalca mojih storitev, ki bi bil pripravljen na dolgorocnejse sodelovanje, kar za seboj potegne tudi ugodnejse cene storitev.
Ce je kdo zainteresiran, se bom z veseljem odzvala in predstavila svoje delo.
Andreja Globocnik