Najdi forum

iščem dodatni zaslužek

Verjetno je bila ta tema odprta že … ampak vseeno probam.
Imam redno službo(4 izmensko). in ko sem doma mi je tako rečeno “dolgač” in imam potrebo po dodatnem zaslužku zaradi svojih ciljov in želja v življenju.
Sem iz okolice Domžal. star 25. vozniski izpit B. In kot napisano zgoraj iscem nekoga ki bi mi lahko ponudil delo(plačano delo). Delo, ki ga lahko opravljam doma ali pa pri “Vas”. Sliši se smešno, ampak zaradi mojega 4izmenskega delovnika mora biti delo prilagojeno mojemu urniku. Nisem nek keramičar, pleskar, mizar…. tako da znanja v tej smeri nimam. Tako da imam v mislih košenje trave, fizična dela, kakšen prevoz, kakšno sestavljanje nečesa doma, lakiranje oz mazanje lesa, …. sem pa sposoben tudi hitrega učenja nečesa novega.
Klub temu da se mogoče zadeva sliši smešno (men se) se ne delam norca in sem resen.
Najbolje bi bilo se vsest in pogovorit.
Kontakt: [email protected]
Lahko pa vse tut po mailu. vprašanja itd
Hvala

Pozdravljeni!

Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.

Lp

Za podobne primere je lahko primerno tudi prodajanje določenih storitev, ki jih lahko opravljate preko interneta ali telefona. V tem primeru seveda lahko določate sami, kdaj boste to delo opravili. Plačani pa ste s provizijo za izvršeno prodajo.
Ponudim lahko prodajo nove storitve v Sloveniji, ki ima zelo veliko perspektivo, saj promovirate prihranek pri elektriki v posameznem gospodinjstvu. Se pravi, da lahko kontaktirate prav vsako gospodinjstvo v Sloveniji. Več o tej storitvi si lahko ogledate na spletni strani http://www.sokstrom.si.
Če se vam bo zdelo, da bi lahko bilo to delo primerno za vas, pa nas lahko kontaktirate preko kontaktov, ki jih najdete na tej isti strani.

Živjo
Pri meni je takole
Po končani frizerski šoli nisem našel zaposlitve, ker se je začela korona in so bili saloni zaprti. Nekako sem mogel zaslužiti denar. Naletel sem na podjetje L’Amante, v enem mesecu sem zaslužil preko 600€ z le eno uro dela na dan in dobiček kar raste. Pridruži se mi, iščem nove partnerje, ki bi jih zanimal ta posel. Če rabiš dodaten zaslužek in bi rad delal le eno uro na dan od doma si poglej video na https://lan2.lamante.pro/ na spletni strani izpolniš obrazec, za dodatna vprašanja.

New Report

Close