Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

Pozdravljeni

Sama imam zaposlitev, vendar bi zaradi financ rada zalužila kakšen € več. Sem ustvarjalna, umirjena. Ne zanima pa me internetna ter kataloška prodaja. Rada pomagam ljudem v stiski, rada imam živali, veliko izkušenj imam tudi z varovanjem in animiranje otrok. Ročne spretnosti so mi blizu, sem tudi že spajkala in sestavljala določene stvari. Tudi lažja fizična dela bi bila zame pozitiven izziv, samo da je delo. Čas za opravljanje dela bi imela predvidoma od 15h ure dalje oz. po dogovoru glede na urnik službe.

Zanima me samo nekaj – če napišem svojo GSM številko in dobivam SMS sporočila – a bo brezplačno a me bo infarkt na koncu meseca?

[email protected]

ZAINTERESIRANI PIŠITE IN DOBITE VSE INFORMACIJE.
GRE ZA MLM SISTEM, KI JE V SLOVENIJI REGISTRIRAN PRI OBRTNI ZBORNICI.
KAJ PA LAHKO IZGUBITE??????

Če koga zanima dodatni zaslužek naj me prosim kontaktira na [email protected] Gre za vsakdanjo stvar s katero lahko zelo dobro zaslužite z malo truda!

Lep pozdrav Branka

Zanima me samo nekaj – če napišem svojo GSM številko in dobivam SMS sporočila – a bo brezplačno a me bo infarkt na koncu meseca?[/quote]

Brezplačno,bodite brez skrbi.
Lp

Dodatno delo kakršnega še ni bilo:
http://www.wazzub-slovenia.co.cc/[/url]

Pozabil sem kontakt, če kdo potrebuje:
[email protected]
lp nino

Če bi koga zanimal dodaten zaslužek s prodajo kozmetike lahko svoja vprašanja pošlje na mail [email protected]

Zaslužek je 15-40% od prodaje, je pa tudi možnost napredovanja.

Lep pozdrav,

Tina

Lep pozdrav!

Če koga zanima delo z (garantirano) marketingško velesilo naj me kontaktira na : [email protected]

Samo nebo je meja!

Pozdravljeni,

Ali kdo mogoče kdo ve kaj o zaslužku preko spleta, imenovanem LEGITONLINE JOBS, ki ga plasira nek g. Ross, vse informacije so zelo dobrodošle, hvala vsem za informacije!

Lep dan!

Lp gre za delo v mrežnem marketingu govorim o pasivnih prihodkih če katerega zanima naj piše na [email protected]

SEVERIN

IŠČEM DELO POPOLDAN ALI MED VIKENDI OKOLICA MARIBORA
TEL.:041 609 747

Vsem ki bi radi naredili nekaj zase in zaslužili, je sedaj moment in pravi trenutek da to storite. Je preprosto, je enostavno, je KAVA. Kava ki plača da jo pijete. Koliko ljudi poznate da pije kavo, čaj ali vročo čokolado? Veliko–produkt, ki ni vsiljiv in ljudem je všeč—za več informacij mi pišite na [email protected] ali 041/412 182 se splača LP Tomaž

Tomaž,in vsi ki ponujate,nemogoče produkte,in fore :kdo ti plača da piješ kavo,ta kava vrečke so odurno svinsko drage,in plačaš jih če si naiven,in začetni uložek,da lahko začneš delat tudi prokleto drag:NEHAJTE NATEGOVOT NAIVEN FOLK ŽE ENKRAT-(
IN KDO VE KAKA SVINARIJA JE ZMEŠANA V TEH VREĆKICAH:(

Želite dober in poceni dopust? Želite zraven tega še zaslužiti? Potem imam pravo rešitev za vas! Enkratna ponudba… ne smete zamuditi…
…spremnilo bo vaše življenje in in dopustovanje zagotovljeno! Na izbiro je preko 60.000 destinacij po vsem svetu v hotelih 4* ali več po 50% nižjih cenah!!!, ampak to še ni vse… možnost dela in zaslužka le z širjenjem informacij! Tako lahko še niste prišli do zaslužka, saj se produkt prodaja sam! Kdo pa si ne želi dobrega in poceni dopusta?

Za več informacij me kontaktirajte na:
041/311-417 – Matjaž Šoštarič
E-mail: [email protected]

Že nekaj nekaj mesecev se ukvarjam s predstavitvijo programov za možnost pridobitve nepovratnih sredstev za družine in posameznike. Ker je program zanimiv, se da pri tem tudi zaslužiti. Če vas zadeva zanima, mi pošljite mail na [email protected]

Priporočilo, ki se 9. aprila izteče

www.wazzub-slovenia.com.nu

[sub]za sprostitev, za zabavo, za vse detektive, proti zlorabam, za boljšo prebavo: [/sub]

no pa tole probite, nič ne vložiš pa lepo zaslužiš, res pa je da je treba bit kako urco na dan za računalnikom http://www.AWSurveys.com?R=jan11128

no pa tole probite, nič ne vložiš pa lepo zaslužiš, res pa je da je treba bit kako urco na dan za računalnikom http://www.AWSurveys.com?R=jan11128%5B/quote%5D

sem nekaj sprobala na tej strani, ampak mi ravno ni vse jasno…lahko malo bolj pobrobno razložiš, prosim 🙂

A se na tej strani [www.AWSurveys.com] res da kaj zaslužiti ali je to se ena izmed tistih strani
ki nateg…

če se da bi prosil kako sploh deluje.

New Report

Close