iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate
Spodaj, ko želiš nakazati denar na svoj račun, piše “Your withdrawal requests”. Torej je treba še kaj storiti pred tem, preden ti nakažejo denar? Ker “request” je prošnja, tako da, … se sploh res nakaže denar?
[/quote]
No, je že bil najden video na youtube-u, da ta stran ne deluje. Ko daš prošnjo za nakazilo denarja, ti zaklenejo uporabniški račun. Preden ti bi sploh kaj nakazali, moraš dobit referrale in tako naprej. Zapravljanje časa. Obstaja več spletnih naslovov, ki imajo identične strani. Tako da ne nasedajte in zapravljajte svojega dragocenega časa. So samo številke, ki pa nič ne pomenijo.
Pozdravljen/a!
Imam informacijo, ki ti lahko spremeni življenje – na bolje! Informacija vsebuje, kako lahko z minimalno investicijo svojega časa ter z malo dela v kratkem času ustvariš dodatni zaslužek. Vse kar je potrebno za prvi korak je, da posreduješ mail na katerega ti lahko pošljem informacijo!
K sodelovanju ljudi vseh profilov, da sodelujejo v tej enkratni priložnosti o kateri boste zvedeli več, ko izpolnite obrazec, ki ga najdete če sledite povezavi https://goo.gl/EC2Cve
Zdravo,
tudi jaz bi zelo potrebovala kakšno delo kjer bi lahko zasluzila kakšen dodaten zasluzek saj je plača minimalna in je premalo za vse stroške. Res hvala za nasvet!
[email protected]
Prebiram forume in firbcam. Se vedno ljudje iscejo dodaten vir zasluzka, kako nebi, ko pa je minimalen prihodek v nasi EU Sloveniji borih 600evrov…hm….ampak ali so ljudje v obupu pripravljeni za to tudi kaj narediti ali pa vsaj pokazati interes ob neki informaciji, katero jim podas? Vecina ljudi danes, je slepih in prestrasenih ob vseh nategih, ki se dogajajo in prav imajo! No vglavnem, tud jaz sem bil tak nejeverni tomaz…sem pa slabe dva meseca nazaj naletel na en unikaten in simple vir zasluzka, preko informacije svojega dobrega prijatelja/sodelavca in tukaj so 3 stvari, ki jih lahko na kratko omenim….1. seveda je vlozek, bez nic ni nic ampak NAJvisji je komaj tretjino neke proizvodnje place (sam sem tudi zaposlen v proizvodnji s slabim tisocakom na mesec) ni nobenega drugega vlozka/placila/zakupa ali bilokaj drugega 2. ni produkta in 3. cloveski faktor je prisoten samo ob vpisu, vse ostalo belezi racunalnik in preracunava vsak priliv sredstev in jih po pravilu zlatega reza obracuna in razdeli med prisotne…..se slisi zanimivo? Meni je dalo misliti za dobre 2 dni (google, kalkulator, list papirja in vsa mozna vprasanja), potem pa sem brezkompromisno prisel na sestanek in prispeval svoj vlozek…..zaenkrat? ja v roku dobrega meseca sem ze skoraj poplacan, malo se manjka. Je res simple in hvala bogu ni neko Network 21, Bhip, Herbalife, Forex morenje in prodajanje, ker zato pa res nimam ne volje ne casa. Vglavnem, info na [email protected] za vse interesente!
Joj, se opravicujem za napako in popravljam svoj mail [email protected]. Pardon
Za tiste ki zelijo imte sekundarni prihodek. Z nekaj malo dela do dodatnih eurov. Gre se za to da si placan da gledas oglase. Sam uporabljam to ze eno leto in sm zeli zadovoljen. Mislim da ni take strani ki toliko vraca za toliko malo dela.ni nateg mal raziscite ce vas zanima
http://adpro.futurenet.club/confirm/mario321989
Če koga namesto “velikih zaslužkov” zanimajo tudi manjši in delo vam ne vzame veliko časa… Rešujete ankete in zbirate točke. Ankete so enostavne, iz vsakdanejga življenja. Lahko jih rešujete, ko imate čas. Točke zamenjate za nakazilo na trr ali bone znanih trgovin. Stvar deluje!
Prijavite se preko te povezave:
http://surveys.valicon.net/CAWI/jazvem_recruite?Data=referrer%7cA277E89C4FB17FD2531EC090E3ADBEDD
mimogrede: vsi bi lahko napisali za kaj se pri vašem delu gre. Mene sploh ne mika poklicat, če dobim samo telefonsko številko brez opisa.
Pozdravljeni!
Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.
Lp
Pozdravljeni!
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.
Lp
Pozdravljeni!
Lp
V sedanji Pandemiji mnogi ljudje tam izgubijo delovna mesta in številna mala, srednja in večja podjetja zmanjšajo delovna mesta. tokrat veliko ljudi preživi tam čas, da zasluži več in več denarja. Bloganje je eden najlepših korakov. če ima kdo znanje na katerem koli področju in meni, da ima edinstveno znanje in to znanje pomaga vsem. lahko začnejo.
eden od mojih prijateljev začne svoj imenik spletnega dnevnika Tech Sherlock [/ url]
freelancing je še ena dobra možnost.
Živjo
Moja izkušnja je taka
Po končani frizerski šoli nisem našel zaposlitve, ker se je začela korona in so bili saloni zaprti. Nekako sem mogel zaslužiti denar. Naletel sem na podjetje L’Amante, v enem mesecu sem zaslužil preko 600€ z le eno uro dela na dan in dobiček kar raste. Pridruži se mi, iščem nove partnerje, ki bi jih zanimal ta posel. Če rabiš dodaten zaslužek in bi rad delal le eno uro na dan si poglej video na https://lan2.lamante.pro/ na spletni strani izpolniš obrazec, za dodatna vprašanja.