iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate
Evo moj e-mail: [email protected]
Pa bi vas prosil, da mi posljete to knjigo.
Lep pozdrav!
me zanima dodaten zaslužek jasna.stam.lahko me kontaktiraš na [email protected]
Zanima me delo v MLM…predloge mi lahko pošljete na mail: [email protected]
Ti, ki imajo finančne težave. Z namenom
povečati svojo prodajo in povečati svoje projekte
finančna skrb ima več s tabo, sem ponujajo posojila za vsako osebo, o dobrem značaju in
verjetno mi povrne dober dan in vse, kar je za odstotek
3% na naslednjih področjih:
– Building Nakup
– Nakup avtomobila, motornega kolesa
– Grand koristni projekti
– Marriage
– Dolg (itd …)
Kontakti: [email protected]
Ti, ki imajo finančne težave. Z namenom
povečati svojo prodajo in povečati svoje projekte
finančna skrb ima več s tabo, sem ponujajo posojila za vsako osebo, o dobrem značaju in
verjetno mi povrne dober dan in vse, kar je za odstotek
3% na naslednjih področjih:
– Building Nakup
– Nakup avtomobila, motornega kolesa
– Grand koristni projekti
– Marriage
– Dolg (itd …)
Kontakti: [email protected]
Pozdravljeni
Znam nasmeh Hvala še enkrat Ms marois sem prejela posojilo
50.000 € in dva od mojih kolegov so prejeli tudi posojila za ta
dama, brez kakršnih koli težav. Svetujem vam, da ne izbere narobe
oseba, če si dejansko želite posojilo denarja
za vaš projekt in katere koli druge. Jaz bi objavili to sporočilo, ker je gospa
marois počutil dobro, s tem posojilom. To je s pomočjo prijatelja I
srečala gospo, ki mi je pomagal zaslužiti to posojilo.
Zato vam svetujem, da jo obrnete in ona vam bo zadovoljil za vse
storitve, ki jih vprašaš. Tukaj je njegov e-poštni naslov:
Elektronski naslov
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++
Potrebujete financiranja za vaš dom, za vaše podjetje,
za nakup avtomobila, za nakup motocikla, da ustvarja vaš
lasten posel, za svoje osebne potrebe več doute.Nous
Mi podelitve osebna posojila v razponu od 20 milijonov € 500 do € z
Nominalna obrestna mera 3% ne glede na znesek. Prosimo
navedete v kreditnih zahtevkov točen znesek, ki bi radi
in zamude. Prosimo, pišite nam za osebna posojila: [email protected]
Pozdravljeni, za dodatni zaslužek priporočam brezplačno registracijo na http://www.essens.si kjer se prodaja kozmetika, parfumi in prehranska dopolnila! Vse kar je potrebno storiti je brezplačna registracija, brez mesečnih obveznosti! Kupite izdelek po nabavni ceni in ga prodate po tržni ceni ali pa vpišete nove kupce, od katerih prejmete provizijo od njihovih nakupov!
Pri registraciji vpišite ID 910013869 ter ostale svoje podatke! Na mail dobite pogodbo ki jo podpišete in jo podpisano vrnete nazaj!
Za več informacij sem dosegljiv na [email protected]
Lp Uroš
Pojdi na SpletniPosel.si, tam je cel kupček možnosti, nasvetov in razlag. Veliko sreče!
Avon išče nove kolegice!
Si želiš dodatnih izkušenj s prodajo, mogoče samo cenejše nakupavanje kozmetičnih izdelkov in izdelkov za osebno nego? Ali pa samo kak € več za blizajoče počitnice?
Članstvo BREZPLAČNO.
Če se sam vidiš v tem poslu me kontaktiraj, v kolikor pa predlagaš osebo, ki se bo včlanila ti pa podarim darilo 😉
kontatk: [email protected]
pozdravljeni,
pred časom sem se lotil novega projekta na internetu, odkril sem stran na kateri je mogoče zaslužiti kar nekaj denarja. začneš bol počasi potem pa se dohodek počasi veča, sistem deluje na principu oglaševanja. podjetje izvira iz amerike in že par let dobro posluje in se razvija saj je veliko posodobitev. kar je pa najbol pomembno, je to da so se pred kratkim povezali z google-om
kar dokazuje da so resna firma z zastavljenimi cilji.
razlog da vam to pravim je v tem da če pripeljem v sistem nove ljudi tudi jas nekaj dobim od tega saj sistem brez članov ne more delovati in to podjetje jih ima vedno več.
seveda pa sem vam, če se odločite da me kontaktirate pripravljen pomagati z vsemi napotki in navodili ter vam povedati vse strategije glede sistema. če koga zanima več naj me prosim kontaktira na naslov: [email protected]
lp.
Ne bom svetoval kje iskati dodaten zaslužek, ampak kje ga NE iskati:
Hči študentka se je prijavila poleti 2015 na Intelekti, za dvomesečno delo njihove predstavnice na grškem otoku. Agencija je morala pod nujno zamenjati svojo predstavnico, ki je nepričakovano takoj po prihodu na destinacijo odpovedala svoje sodelovanje v tej vlogi in hotela oditi domov… Tako je hči rešila Intelektino zagato neprisotnosti predstavnika agencije na destinaciji, saj je v nekaj dneh od prijave že odpotovala v Grčijo. Hči je kljub temu morala plačati zajeten znesek stotakov Intelekti za t.i. “uvajanje”. Že tako slabo plačano delo pa so ji finančno obremenili še z njenim plačilom goriva in vozovnic za trajekt na destinaciji (za potrebe opravljanja dela za agencijo). Brezplačno hrano, pa ni mogla imeti v najbližjem hotelu, ampak v različnih hotelih raztresenih po otoku, tako da je bilo večkrat ceneje, da si je s svojim denarjem kupila hrano, kot pa da si plača stroške (gorivo in trajektnino) do hotela, kjer bi sicer lahko tistega dne brezplačno jedla… Na koncu ji je direktor z velikim zamikom odobril le minimalen del pogodbenega izplačila za opravljeno delo, med drugim tudi z izgovorom, da bo dal pa nam – staršem popust pri potovanju z Intelekto. (Pa kdo hudiča bi pa šel pod okriljem takih goljufov na dopust?!). Še do danes je hči oškodovana za več kot 700 Eur plačila, a se nismo dali. Najprej smo poslali pisno prijavo na delovno inšpekcijo, nato pisno prijavo na Finančno ministrstvo, na koncu pa še pisno kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja po 228/1 členu KZ-1B (Poslovna goljufija), na Okrožno državno tožilstvo v MS.
Epilog:
– delovna inšpekcija: ugotovljene kršitve sledil je izrek globe Intelekti oz. njenemu direktorju
– FURS: podatek je tajnost in ga niti prijavitelj ne more izvedeti
– ODT MS: na podlagi vložene kazenske ovadbe je pristojni tožilec na podlagi 162. člena ZKP, hčer pozval, naj se izjasni o postopku odložitve kazenskega pregona, oz. strinjanje, da toženec poravna tožničin zahtevek (glavnica z zamudnimi obrestmi,…)
Hči bo zaradi naše vztrajnosti na koncu v vsakem primeru moralni zmagovalec, pa tudi neizplačano glavnico skupaj z obrestmi bo po dobrem letu dobila, žal pa kot slišim je Intelektinih “študentskih osmoljencev”, še veliko, pa po korektno opravljenem delu ostanejo brez obljubljenega drobiža in z “dolgimi nosovi”, in se vdajo v dejstvo, da so bili nateg…ni.
Odločitev o iskanju zaslužka je torej vaša!!!
Vaš link=http://zacnitesvojposel.com
Aplikacija, ki deluje
Pozdravljeni,
če vas zanima kako znižati mesečne stroške in ob tem še zaslužiti oziroma imeti reden prihodek se za več inf. oglasi na [email protected]
lp
Pozdravljeni.
K sodelovanju na inovativnem in mednarodnem projektu vabimo nove sodelavce/ke. Za vse, ki jih zanima visoko profesionalno delo vabimo, da nam to sporočijo, nakar bomo vse zinteresirane povabili na individualno predstavitev in razgovor. Kontaktirajte nas na: [email protected]
Zdravo,
sem oče in vem kako je ko ti gre za nohte saj se stroški neznosno vrstijo. Nekaj časa sem bil na robu in vedno iskal nove rešitve poleg službe. Potem pa mi je uspelo najti stran, kjer lahko delam od doma (še najraje delam zvečer ko se vse doma umiri), katera mi tudi prinaša nek dodatni zaslužek da lepše shajamo z družino saj je žena tudi brezposelna. Tako da, če boste kaj iskali za dodaten zaslužek poskusite na tem linku če vam odgovarja – http://tinyurl.com/zcnwx5t
Lp