Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

Hulk ne razumem, kaj sploh delate na tem forumu, če pluvate čez vse. Očitno ste še en, ki mu v življenju ni nič uspelo in svojo negativnost usmerjate v to, da nikomur ne bi uspelo. Res morate imeti ogromno prostega časa, da prebirate cele dneve forume in komentirate vse po vrsti 🙂

Raje se spravite po kako dobro knjigo in se tako zamotite.

Lp

Mars1, ne nakladaj. Sem malo dlje v poslu kot ti, v konkretnem poslu s konkretnimi rezultati. Le da se ne grem nekih MLM variant.

In verjemi, dragi “MLM strokovnjak” – zelo dobro poznam način MLM, sem preučil o tem literaturo, vire, bil na predstavitvah in do sedaj mi niti eden še ni znal odgovoriti na moja konkretna vprašanja. Večina pravi: “Priključi se nam, pa boš izvedel vse.” – seveda, enako kot bi kupoval avto pa bi mi rekli: “Vi samo kupite, potem vse izveste.”

MLM-jevci so v 98% opranoglavci, ki ponavljajo iste fraze v slogu:
– “Tudi jaz sem tako mislil, ampak potem sem pa videl to in oh in sploh”
– “Ti kar delaj, mi bomo pa služili”
– “MLM se gredo najuspešnejša podjetja”
– “Pridi na predstavitev v hotel/dvorano in izveš vse”
– blablabla

Če bi bil MLM res tako dobra zadeva, bi se ga šlo več ljudi. A v resnici večina MLM-jevcev ostane na istem finančno, izgubi denar ali pa mogoče zasluži za kakšno kavo na mesec. Seveda so nekateri, ki obogatijo, a tako je tudi v velikih podjetjih. Vsi, ki so me novačili za MLM, so danes bodisi brez službe, bodisi so v neki slabo plačani službi in so tiho kot miške o “priložnosti, ki sem jo jaz zamudil”. Nihče pa niti slučajno od tega ne živi, kje šele da bi obogatel.

že kar nekaj časa daleč najboljša stran za klikanje oglasov:
Paidverts

ali pa Freelancer.com[/url]
Freelancer je super, ker nudi ogromno število orazličnih del: od pisanja člankov, prevajanja, oblikovanja, programiranja … delaš lahko kadar želiš in kolikor časa želiš, nudi ma več različnih možnosti izplačil, Tudi Paypal!

Pametnjakovič ti ultra uspešen … potem pa res ne razumem zakaj obiskuješ forum z naslovom DODATNI ZASLUŽEK.

LP

Hahahahaha Marsek! A ti bi s temi forami rad služil hahahaha! Dedek Mars namesto Dedek Mraz :)))

Za vse ki iščete možnost dodatnega zaslužka, imate internet in kakšno urico časa dnevno si poglejte :
http://www.zasluzekzinternetom.com/brigita-leban/

Lahko me tudi kontaktirate na [email protected], za vso nadaljno pomoč.

Še ena možnost dodatnega zaslužka, ki se obrestuje že več kot 1000 slovencem (vsaj toliko nas je v FB skupini :))

Za tiste, ki še niste seznanjeni s trenutno res res najhitreje rastočo PTC/revshare stranjo! — Berite dalje, ker se res splača – brez vložka, drugače sama zagotovo ne bi sodelovala 😉 Gre za možnost dodatnega zaslužka, ki v teh časih vsakomur koristi. Sploh če gre dejansko za samo 15 – 30 minut dela dnevno. 😉
Na kratko je PaidVerts oglaševalska platforma, ki vam plača za sodelovanje z oglaševalci. Gre za prvo hčerinsko stran strani MyTrafficValue, katera deluje (torej izplačuje!) že več kot 3 leta. (JA, dejansko izplačujejo – lahko pošljem potrdila! 🙂 )
Možen je dober zaslužek brez kakršnekoli investicije (več o tem na www.paidverts.si)!
Najprej je potrebna registracija in vpis na PaidVerts.com, pri čemer morate biti pozorni na pravilno vpisan rojstni datum zaradi kasnejših izplačil.
Aktivirajte svoj račun za naslednjih 21 dni z ogledom aktivacijskih oglasov[/url] z BAP točkami, katere dobite na svoj račun vsak dan!

Že prvi dan lahko začnete služiti pravi denar z menjavo BAP točk za 2 dnevna “Micro Ad Packs”.[/url]
V max. enem tednu boste v prvi skupini, za tem gre vse hitreje! Ne bodite neučakani, zaletavi…vzamite si čas, spoznajte se s stranjo. Ne pričnite vlagati, če v to niste prepričani. Sama nisem vložila niti 1 svojega dolarja – pa sem v treh mesecih prišla do 30$ zaslužka na teden!
Zgornje korake ponavljajte da povečate število BAP in denarja!
Glavni cilj na začetku naj bo vzpon do želene skupine glede na število doseženih BAP.
Dokler ne dosežete prvih 1600 BAP, vaš dnevni zaslužek temelji na kupovanju “Micro AD packs”, za tem pričnete dobivati t.i. “Daily Ad Issue”, kateri je odvisen glede na vašo skupino. Vse postane precej lažje in precej bolj razburljivo!

Zadnji čas da poskusite, izgubiti nimate kaj, kvečjemu pridobite lahko.
Poglejte na www.paidverts.si[/url] za natančno pojasnilo delovanja strani,
za takojšnjo registracijo pa kliknite tukaj! .

p.s.
S tem linkom se lahko registrirate preko mene, če to seveda želite. V primeru, da se registrirate brez referala, potem bo vaš prispevek 5% dobil lastnik strani “Jo”. Vsem registriranim nudim pomoč tako pri začetku, kot tudi v nadaljevanju! Za pomoč pišite na e-mail: [email protected]

Sledite dnevnim novicam na Facebooku!

Za dodatni zaslužek lahko pogledate tudi tukaj:
http://pitech-si.eu/

jaz sem se vpisala in deluje super.

Zaslužek za vskogar ki ima uro ali dve časa na dan.Potrebujete računalnik in internet ter veselje do dela.. Registracija je brezplačna… Registrirate se lahko prek tega linka https://www.paidverts.com/ref/Buco99

Ponujam delo v mrežnem marketingu 🙂

Prosim kdor ima predsodke o mrežnem marketingu naj agresivne in neprimerne komentarje zadrži zase 🙂

Star sem 19 let in že služim z malo truda – Z PRODAJO in VPISOVANJEM novih članov 🙂

Gre za prodajo izdelkov kot so parfumi, naravni proizvodi in prehranska dopolnila in še in še

Izdelki za vsakdanjo uporabo , cenovno vsem dostopni 🙂

Lahko imaš biznis in svojo mrežo ali kupuješ samo zase ( ker je 40% ceneje )

Če si priden te čakajo nagrade 🙂

REGISTRACIJA : http://www.essens.si/register.php

ID ZA VPIS : 910005018

Te morda zanima dodatni zaslužek ob spremljanju športnih dogodkov. Potrebujemo osebo z obale. Ni piramidni sistem in ni lastnih vložkov.
LP

V tej temi sami prizadetki, nategatorji, spake in idioti, ljudje pa nasedate.

Ti si prizadetek, nategator, spaka in idiot.
Najprej se pozanimi potem pa piši.

Priporočam. Z vztrajnostjo se daleč pride in tudi izplačila so redna.

Če vas zanima:

https://www.paidverts.com/ref/cenca

Pozdravljeni
…sama sem našla zelo zanimivo dodatno delo…..
In zelo dober zaslužek, ki lahko kasneje postane vaš edini vir dohodka…

Gre za parfume Essens…. Začneš lahko že danes…. Zelo kvalitetni parfumi znanih blagovnih znamk….

Zelo ugodni…
Delo od domaje…
Brezplačna registracija…

Če te zanima se prijavite kar takoj na njihovi spletni strani http://www.essens.si potrebujete le geslo ki je 910010416

In začnite zdaj… Ne bo vam žal…

Če imate dodatna vprašanja.. Mi pišite na [email protected]

Pozdravljeni
…sama sem našla zelo zanimivo dodatno delo…..
In zelo dober zaslužek, ki lahko kasneje postane vaš edini vir dohodka…

Gre za parfume Essens…. Začneš lahko že danes…. Zelo kvalitetni parfumi znanih blagovnih znamk….

Zelo ugodni…
Delo od domaje…
Brezplačna registracija…

Če te zanima se prijavite kar takoj na njihovi spletni strani http://www.essens.si potrebujete le geslo ki je 910010416

In začnite zdaj… Ne bo vam žal…

Če imate dodatna vprašanja.. Mi pišite na [email protected]

Pozdrav;

Poiskusi tole. Udobno iz domačega naslonjača, potrebuješ le osnovno računalniško pismenost in nekaj vedenja o socialnih omrežjih, blogih inp. Preveri spodnji link;
http://referralvibe.com/?reff=3316
Mislim, da ti ne bo žal, sam sem zagrabil bika roge in delam, ter na dan ujamem cca. 50$, zadnja dva dni celo po 150$ dnevno.
L.P.

Najprej sam-a pri sebi poišči kaj bi rad-a delal-a in potem se loti tega. Verjamem, da boš tako najhitreje
našel-našla delo pri katerem boš lahko uspešen-na. V vsakem primeru bo pa treba delat. Pazi na stroške!

Pozdravljeni,

absolutno je možno zaslužiti na internetu:)

http://zasluzioddoma.weebly.com

22.12.2014 me je kontaktiral moj dobri prijatelj in me prosil če bi šel z njim na seminar. Nisem imel drugih planov zato sem šel. Seminar je bil zelo prepričljiv vendar sam nisem verjel v te zadeve. Čez mesec dni mi ta kolega ponosno kaže kako je zaslužil že 180 eu. Pa sem si rekel: zakaj pa nebi probal sej nimam kaj za izgubit. Obstaja možnost zaslužka z investicijo ( ta odločitev je prava če poznaš velik ljudi) druga pa brez. Jaz sem se odločil za posel brez investicije. Delam skoraj en mesec 4-krat na teden po 20min na računalniku in že sem si naredil 50 eu pasivnega prihodka na mesec dokler bo sistem deloval. Prebral sem vse možne forume o sistemu, prebrskal sem cel internet in sem nad sistemom navdušen. Zaenkrat brez nekih pogojev. Nakazilo na moj nlb račun je potekalo zelo hitro. Kaj vi počnete ni moja stvar ampak za zraven službe ali šole bi priporočil vsem. Mislim, da imajo ljudje narobno mišljenje glede teh sistem in jih mečejo v isti koš. Nekateri, ki jim omenim se smejejo in govorijo da je nateg. Nevem kakšen nateg bi lahko bil če nič ne investiraš samo opraviš neko delo in dobiš plačilo. Če koga zanima več naj mi posreduje epoštni naslov. Ima še kdo kakšno izkušnjo s čim podobnim?

New Report

Close