Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

Z septembrom se v Sloveniji uradno odpira nov mrežni marketing Adonia.

Večina vas je po prvem prebranem stavku pomislila “Pa ne že spet”. To je tudi moja prva misel, ko vidim takšno objavo. Ampak zakaj torej pišem o tem?

Zato, ker je ta mrežni marketing popolnoma drugačen od ostalih!

Ni nobenga binarnega sistema, nobenih matric, nobenega autoshipa, nobenih mesečnih naročnih, nobenih stroškov tako rekoč. Niti nobenega obveznega “poslovnega paketa” za začetek poslovanja in da ste opravičeni do zaslužka.

Mrežni marketing, kjer se vse vrti okoli vrhusnkih produktov.

Ampak zakaj mrežni marketing za vrhunske produkte?

Ta isto podjetje v Amerii posluje na klasičen način preko spletne trgovine. Iste produkte najdemo tudi v določenih trgovinah.
Zakaj torej, bo najlažje razumeti, če podam primer;

Imamo stranko, ki ima probleme z celulitom in bi se ga rada znebila. Gre v trgovino z kozmetiko in se ustavi pred polico, polno krem proti celulitu. Cene so tam od 15€ vse do 200€ (govorim na pamet). Večina ljudi strank bi kupilo kremo za 15 pa mogoče tam do 50€, da ne kupi glih najcenjše, kljub temu, da je je zelo mala vrjetnost, da ta krema deluje oziroma je njen učinek zanemarljiv. Redko kdo bo kupil kremo, ki stane 100€ ali več, ker ne vedo ali sploh deluje. Žalostno je to, da kljub višji ceni, ni rečeno, da deluje ali pa ima nezažele stranske učinke. Če pa ima ta stranka prijateljico, ki je kupila naravno kremo za 120€ in dejansko deluje in to tako dobro, da so prvi rezultati vidni že po prvem mazanaju, kakšna je vrjetnost, bo ta stranka kupila to kremo, ko ji prijateljica pokaže rezultate na sebi in ko krema tudi na njej deluje takoj! Izdelke višjih cen bo redko kdo kupil razen, če jim kdo dokaže, da delujejo. Ponavadi morajo to stranke videti na lastne oči. Zato mrežni marketing, ker spodbujajo priporočanje izdelkov.

Kljub zelo kratki zgodovini v Evropi to podjetje ustvarja neverjetne rezultate, ki so primerljivi tistim, ki jih to podjetje ustvarja po 10 letih zgodovine v Ameriki, kjer se to prodaja na klasičen način.

Podjetje spodbuja tudi prodajo naprej pri navadnih strankah, ker ima sistem 3+1. Na 3 prodane, dobiš 1 zastonj. Vsaka stranka, ki uporablja ta produkt si ga pa želi imeti zastonj.

Ker pa to še vedno ni dovolj NORO bo podjetje z uradnim odprtjem v Sloveniji začelo tudi reklamno kampanjo! Ogromno mrežnih marketingov je to obljubljalo, noben pa še tega dejansko ni naredil.

Ne zamudite te priložnost in me kontaktirajte na email naslov: [email protected] ali pa skype naslov: kletecki.dejan

Če se odločite za sodelovanje vas bom tudi naučil kako pravilno začeti in ostale stvari, ki so potrebne za uspešen posel. Poleg tega pa dobite tudi vso moje znanje internetnga marketinga, kjer sem že zelo uspešen in zaslužil že kar nekaj denarja.

Pozdrav vsem!

Ne ponujam vam hitrega in’ izi’ zaslužka z nekaj kliki na dan, ni to še en spam “klikni in obogatel boš”, ampak vam ponujam kvaliteten MLM posel, kjer se da z delom odlično’ zaslužiti! Da, prav ste prebrali…z delom. Dajem vam priložnost, da skupaj pridemo do zaslužka, saj še nihče ni obogatel sam in nihče ni najbolj pameten.

Naučili vas bomo pravilnega dela, ki ga boste opravljali sami, ko ga boste obvladali!
Iščem resne ljudi, ki so pripravljeni delati in dejansko zaslužiti, tisti, ki bi samo poiskusili in morda nekoč nekdaj nekaj, me niti ne kontaktirajte.
Vsi ostali mi pišite!

Ejgaaaa… !

Klasična MLM finta, upam da ti je čim manj ljudi nasedlo !

Ejgaaa …

Saj prav, da imas svoje mnenje, ampak se sprasujem kaj sploh delas na tem forumu, ce si ze tako proti MLM-ju. Vsak naj dela kar zeli, ce je kdo pripravljen zavihat rokave super, ce pa ne, pa je tudi super.

Peace

Ti Mars, koliko ljudi si pa že okrog prinesel z mrežnim marketingom?

Če želite kak dodaten zaslužek in to na popolnoma enostaven način se lahko prijavite tudi na :

https://qoinpro.com/59e82fa41ba0d7782cd00556fa8b8256

In sicer ta stran je namreč za mrežni marketing , z piramidnim sistemom. Se pravi če boš pridobil/a 100 ljudi pa bo vsak od teh pridobil še 10 ljudi imaš ti pod sabo že 1000 ljudi in če pol od teh 1000ih ljudi še vsak pridobi 10ljudi imaš že pod sabo 10.000 ljudi itd.
Najboljša stvar tega pa je da za vsakega človeka ki je pod tabo prejmeš 10centov , in tako lahko zaslužiš nekaj dodatnih € z čisto malo vloženega truda in časa 🙂

Probaj,vpiši se vzelo ti bo le slabih 5min.

Ej linč, a si že kaj ljudi nategnil s to neumnostjo? Upam da čim manj, četudi se ne bi čudil, da bi jih veliko, ker ljudje še zmeraj na ta mrežni nateg nasedajo…

Pozdravljeni!
Pošiljam Vam novo Spletno Anketo s 5 TV SPOTi s preko katere samo s klikanjem na oglase dobiš dodaten denar,
ki je izplačan po enem mesecu, oz. v naslednjem tekočem mesecu, če presežete vsoto prek 300 Evrov . Na dan dobitš klikanjem 15 evrov.
(Če pa vpišeš pod sabo še novih 10 članov se ta vsota dodatno podvoji samo iz zneska 15 %, ki jih dobiš od vpisanih pod tabo – poleg Tvojega osnovnega zneska 450 Eur. v enem mesecu,to je 60 Eur od vsakega novega člana. SKUPAJ : 10 oseb krat 60Eur = 600 Eurov na mesec še dodatno, oz.skupaj S=450+600= 1.050 eur/mes.)

Predlagam, da opis delovanja ANKETE 5 TVSPOT natisneš in POZORNO prebereš VSAJ dvakrat do konca tega E-dopisa z Navodili za vpis in s prevedenimi vprašanji.
Potem se takoj odloči za ta vpis brez pologa zato, da začne teči enomesečni rok za pridobitev denarja…. …. .
Osebe ki so se vpisale v začetku ustanovitve te Spletne ANKETE že pridno dvigujejo svoj denar preko PayPal računa, ki ga enostavno odprete prek : http://www.paypal.com

*****************************************************************************************************************

OGLEDOVANJE 5TV SPOTov S PLAČANIM
OCENJEVANJEM za 450 Evrov/mesec, s samo dobre pol ure dela na dan

Od : http://all-encuestas.com/?ref=351430
Za : Vztrajnega ocenjevalca 5 TV SPOTov

OPIS DELOVANJA
SPLETNE ANKETE NA ALLENCUESTAS.COM
Družba za marketinške raziskave .

Družba Allencuestas.com iz Španije izvaja investicijske raziskave za velika podjetja, kako navaden uporabnik spleta reagira na različne promocijske video oglase . S tem pridobijo podatke za ovrednotenje prikazanih proizvodov in storitev. Vi kot ocenjevalec , vpisan v ta sistem, dobite odlično plačano mnenje ob gledanju prikazanih promocijskih izdelkov ali storitev na tej spletni strani. Izplačila so mesečna- prvi teden v mesecu

Ker ste dobili to mojo Epošto in se lahko prijavite v to Spletno Anketo le preko mojega priporočilnega Linka za nove člane, ki je :

http://all-encuestas.com/?ref=351430
Najprej je potrebno izpolniti splošne podatke . Ob vpisu dobite začetni bonus 10 €, ki se samodejno vpišejo na vaš račun. Vaša naloga je, da si vsak dan ogledate 5 video oglasov in po vsakem oglasu , ki traja od 30 sek do 2 minut podate svoje mnenje o njem z izpolnitvijo ponujenih odgovorov na 14 vprašanj. Vsako vprašanje ima s krogci označenih 3 ali več možnih odgovorov. Kliknete na tistega , ki vam ustreza. Vsa vprašanja so v španščini. Njihov prevod je v Prilogi na koncu tega opisa.
Po vsakem ogledu video oglasa dobite po 3€ na vaš račun , potem ko ste odgovorili na vsa vprašanja. Če na vprašanje ne označite odgovora morate iti zopet na začetek vprašanja. Dnevno zaslužite 5 x 3€ =15 €, oz. v enem mesecu je 15€ x30 = 450 €.
Izplačilo je samodejno vsakega 6. dne v tekočem mesecu, ko presežete znesek 300 € ,na vaš PayPal račun, ki ga vpišete po registraciji v vaš Profil- »Perfil«.
Za vsakega novega uporabnika, oz. ocenjevalca tega sistema , vpisanega preko vašega Linka , dobite začetni bonus 3€ in še 15 % od vsega njegovega zaslužka, kar se pripiše na vaš račun. Vsak nov uporabnik – ocenjevalec mora biti obvezno registriran samo prek svojega IP naslova. Lahko pa sodeluje v več projektih. Če nimate svojega prenosnika se lahko vpišete v sistem prek IP v kaki knjižnici ali pa v Bifeju, ki imajo Wi-Fi povezavo.

Strogo je prepovedana uporaba SAMO enega računalnika za več ocenjevalcev ali sorodnikov teh TV oglasov. Vsak mora imeti svoj računalnik s svojim IP naslovom. Kazen je izključitev iz sistema pri uporabi enega in istega računalnika z istim IP naslovom za več uporabnikov, oz. ocenjevalcev teh video oglasov.

2. Navodila za vpis in gledanje video oglasov

Za vpis v to Spletno Anketo kliknete na prejeti priporočilni Link iz moje Epošte, oz. ga prenesete v Fire Fox:

Takoj dobite povratno obvestilo na vašo E-pošto z oznako, da morate klikniti na spletni naslov : www. Allencuestas.com.

Pojavi se spletna stran ALLENCUESTAS.COM- Sistem za marketinške raziskave . Kliknete zgoraj v okence : »Registrate« ( registriraj se ) in nato vpišete v Tabelo naslednje podatke za vpis – s Prevodom :

1. Uporabniško ime – Username > NOMBRE DE USUARIO
2. Geslo (vpišite vsaj 8 črk ali simbolov ) > Contraseña:
3. Ponovitev gesla: > Repetir la contraseña:
4. Epošta- vaš Email : > Dirección de correo electrónico:
5. Ime : > Nombre:
6. Priimek: > Apellido(s):
7. Datum rojstva:Dan-mesec – Leto > Fecha de nacimiento d/m/y:
8. Država: > País: Slovenija
9. Pokrajina: > Estado/Provincia: npr. Osrednja
10. Kraj bivanja : > Ciudad:vaše mesto
11. Št. telefona > Teléfonoo: 00386 XX xxxxxx
12. KLIKNETE : Siguiente – (naslednji )

Kasneje po vpisu v svoj profil- »Mi perfil« vpišete še podatke za dvig:
PayPal: vpišete vaš Email prijavljen pri virtualni banki wwwPayPal.com Payza: vpišete vaš Email prijavljen pri virtualni banki http://www.Payza.com
Takoj potem po kliku , »Siguiente«,(potrditev ) dobite potrditveno E-pošto na svojo spletno E-pošto. Na njej kliknete na njihov napisan Link: http://allencuestas.com. Pojavi se nova spletna stran,kjer na desni zgoraj piše Registrato. Klinete nanj in nato Desno zgoraj v Okvir vpišete vaše Uporabniško ime in vaše Geslo. Potrdite z Iniciar sesion ( začni sejo ) . Ko se pojavi vaša spletna stran , kliknete na : Iniciari la encuesta (začetek ankete) v temnem polju in pojavi se 5 video oglasov, označenih s : Pasar a las preguntas (preskoči na vprašanje ) v modrem okvirju desno spodaj. . Kliknete na prvega , da se pokaže VPIŠEMO NAŠ EMAIL
Top of Form
Bottom of Form
Restablecer > KLIKNI in dobiš po Emailu nazaj njihovo novo GESLO , ki ga ponovno vpišeš v INICIAR SESION na desni zgoraj: Najprej uporabniško ime , nato pa še novo geslo. Potem ponovno potrdimo na INICIAR SESION v modrem okencu spodaj ,

Pojavi se začetno stran ALLENCUESTAS:COM + Iniciar Encuesta v viola okvirju na levi strani na katerega zopet kliknemo in dobimo stran s 5 modrimi okvirji za gledanje TV oglasov. Z naslovom :
ALENCUESTAS.COM
Su opinion es impotrante para nosotros

Navedenih je 5 naslovov, cena 3 evre in kliknete za začetek ogledov na Pasar a la preguntas. . Pritisnemo na prvi Okvir pod »Operation« in začnemo z gledanjem 1. TV oglasa , nato pa še odgovore na vprašanja v krogcih. Nadaljujemo pstopek do konca 5. TV videa.

Ura preklopa za naslednje tv ogledeni opolnoči , ampak je to 22. Ura. Najhitrejši odziv pri gledanju oglasov je dopoldne , ko so vsi v službah.
Izplačila so avtomatična preko PayPal.com , ko se nabere 300 EUR – pošljete zahtevek za izplačilo do 23. Dne v tekočem mesecu iz poslanega obrazca, prek PayPal .com, kje morate biti vpisani vsi vaši osebni podatki. Možno je izplačilo tudi na vaš Payza.com račun. Izplačila se vršijo vsak prvi teden v naslednjem tekočem mesecu do 6. Dne v mesecu. Do takrat je rok zahtevka za izplačilo. Če ga zamudite zapade celotno izplačilo v naslednji mesec.

3. POMEMBNA OBVESTILA:

Vsak nov uporabnik – gledalec teh Video oglasov je lahko in obvezno registriran samo prek enega svojega IP naslova !!!

Vsak sorodnik sponzorja mora imeti svoj računalnik s svojim IP naslovom. V primeru, da imate v družini še en drug notesnik , se z njim registrirajte preko WI-FI omrežja v kakšni manjši knjižnici ali okrepčevalnici s tem Wi-Fi priključkom. Registrirati se morate na drugi IP, z drugim Uporabniškim imenom, drugim Geslom, drugim Emailom in z drugim PaYPal računom. To storite potem čez 2 dni , ko ste prepričani, da vaš vpis dela nemoteno. V kolikor te zahteve niso izpolnjene je ta član takoj izključen iz nove registracije na istem IP naslovu določenega spletnega operaterja.
Za vsakega Novega uporabnika tega sistema , vpisanega preko vašega Linka , dobite začetni bonus 3€ in še 15 % od vsega njegovega zaslužka, ki se vpišejo na vaš račun. Delite ta link za povezavo s svojimi prijatelji in znanci s ciljem porasta Vašega in njihovega dohodka , toda z drugimi prijavami na drugih IP naslovih. Čim več jih vpišete pod sabo , tem večjo provizijo dobite tudi od njih. Toda nove vpise začnite šele po 3 dneh od vašega vpisa, da boste obvladali sami celoten ogled video spotov.
Po vpisu v to Spletno Anketo dobite svoj Link za vpis novih članov pod vaš strukturo. Napisan je v stolpcu zgoraj pod oznako : »Socios« ( partnerji ) Kdor je vpisan pod Vas je tukaj prikazan pod njegovim Uporabniškim imenom + njegov trenutni zaslužek ,, da si lahko izračunate svoj zaslužek od njega ( 15 % ) ali 60 evrov na mesec. Od 10 novih članov pod vami tako dobite mesečno kar 600 evrov dodatnega denarja. .
Za novo člane je možen vpis pod mojo referenco

4.DODATNA NAVODILA

Ker so vaši člani –partnerji samov prvi ravnini – pod MANO IN VAMI pod oznako : »SOCIOS » zabeleženi samo z Datumom vpisa in z njihovimi Uporabniškimi imeni ( brez telef. in brez E-pošte),

vas prosim, da mi po vašem VPISU OBVEZNO POŠLJETE E-Pošto
[email protected]
z vašim UPORABNIŠKIM IMENOM ali vašo E-pošto ali Vašim imenom, da bom vedel, kdo se je vpisal pod mano v 1. Ravnini

oziroma boste tudi Vi tako natančno vedeli, Kdo se je vpisal pod Vas in Kdaj. Uporabniška imena so navedena samo za vpise članov neposredno pod vas v 1. Ravnini. Ostale ravnine vpisanih članov za zakrite.
Želim Vam obilo zabave in zaslužka pri gledanju Video oglasov v tem sistemu Družbe Allencuestas.com iz Španije.

5.PREVOD VPRAŠANJ ZA GLEDANJE REKLAM- 5 TV SPOTOV
V španščini, angleščini in slovenščini
1)¿Le ha gustado el vídeo promocional?
1.)Did you like the video?
1. Ali vam je všeč ta promocijski video?
1.Ja, zelo mi je všeč. 2.Video je bil dober. 3.Video je bil dober, vendar mi ni zelo všeč. 4.Ni mi všeč video, ker ni bilo zanimiv. 5.Ni mi bil všeč video, ker je bil zanič.

2) ¿En qué momento comprendió usted qué se publicitaba en el vídeo?
2) At what moment did you understand the video?
2. Kdaj ste razumel pomen Videa?
1.Nemudoma. 2. Po 2/3 časa gledanja videa. 3. Po polovici časa gledanja videa. 4. Na koncu videa. 5. Nisem razumel vsebine videa.

3) ¿Hasta qué punto ha sido interesante el vídeo?
3) To what extent was interesting the video?
3. V kakšnem obsegu je bil zanimiv video?
1. Zelo zanimiv. 2.Zanimiv. 3. Nekoliko zanimiv. 4. Zelo malo bil zanimiv. 5. Prav nič ni bil zanimiv.

4) Puntúe sobre 10 la trama del vídeo.
4) Rate of 10 the video.
4. Ocenite video posnetek od 1 do 10 .
Izberete ustrezen odgovor, od 0 do 10 točk.

5) ¿Hasta qué punto ha sido original el vídeo?
5) To what extent the video was original?
5. V kakšnem obsegu se Vam zdi video originalen?
Izberete ustrezen odgovor, od 0 do 10 točk.

6) ¿Se parecía este vídeo promocional a algunos otros vídeos promocionales?
6) Was the video similar to other promotional videos?
6. Je bil podoben drugim promocijskim videom?
1.Ne, ta video je bil edinstven – enkraten. 2. Podoben je bil drugim videom. 3.Je bil enak kot vsi ostali video posnetki.

7) ¿El producto o servicio publicitados en el dado vídeo promocional han despertado su interés?
7) The product or service advertised in the promotional video have aroused your interest?
7. Ali je ta izdelek ali storitev, ki se oglašuje v tem promocijskem videu, vzbudil Vaše zanimanje?
1. Ta izdelek me je zelo zanimal. 2. Izdelek me je zanimal. 3. Ta izdelek me je malo zanimal. 4. Ta izdelek me sploh ni zanimal.

8) ¿Ha cambiado usted su opinión sobre el producto o servicio después de ver el vídeo promocional?
8) You have you changed your opinion about the product or service after seeing the promo video?
8. Ste spremenili svoje mnenje o izdelku ali storitvi po ogledu tega promocijskega videa?
1. Da, pozitivno. 2. Moje mnenje je enako. 3. Da, negativno.

9) ¿El producto o servicio publicitados es el dado vídeo promocional podrían ser de utilidad para usted, sus conocidos o amigos?
9) The product or service is advertised as promotional video might be helpful for you, your acquaintances or friends?
9. Ali je ta izdelek ali storitev, ki se oglašuje kot promocijski video, lahko koristen za vas, za Vaše znance ali prijatelje?
1.Za mene. 2.Za mene in moje prijatelje. 3. Samo za moje prijatelje. 4. Ni koristen za nikogar, ki ga jaz poznam.

10) ¿Cuál es su opinión sobre los vídeos de publicidad virales
10) What’s your opinion about viral promo videos?
10. Kakšno je Vaše mnenje o virtualni video promociji?
1. Moje mnenje je pozitivno. 2. Moje mnenje je nevtralno. 3. Moje mnenje je negativno.

11) . ¿El humor en los vídeos de publicidad lo/la atrae? Puntúe la utilidad de utilizar el humor en la publicidad.
11) The humor in the ad’s draws you? Score the usefulness of using humor in advertising.
11. Ali Vas Humor v oglasu izčrpa? Ocenite rezultat uporabnosti humorja v tem oglaševanju.
Izberete ustrezen odgovor od 1 do 5 točk

12) ¿Qué cree usted cuál es la duración más adecuada de los vídeos de publicidad?
12) What do you think what is the most appropriate duration of a advertising video?
12. Kaj mislite, kakšen je najbolj primeren čas trajanja video oglaševanja ?
Izberete najbolj primeren čas videa po Vašem mnenju v prikazanih časovnih enotah od 20 sekund do 5 minut .

13) ¿Ve usted la televisión a menudo?
13) How often do you see TV?
13. Kako pogosto gledate TV?
1. Ves čas 2. Ne več kot 30 minut vsak dan. 3. Od 30min do 1 ure vsak dan. 4. Od 2-3 ure dnevno. 5. Od 3-5 ur dnevno. 6. Nekaj dni na teden. 7. Enkrat mesečno. 8. Redko kdaj 9. Nimam TV sprejemnika.

14) ¿Los vídeos de publicidad colocados en Internet llaman su atención?
14) The Advertising videos posted on the Internet calls your attention?
14. Ali oglaševalski video objavljen na internetu pritegne Vašo pozornost?
1.Da. 2.Občasno. 3. Ne tako pogosto. 4. Sploh ne pritegne pozornosti.

Prevod iz angleščine za tiste, ki je ne razumete dobro, si lahko prevedete preko Google prevajalnika v poljubne jezike .
Enako velja za prevod iz španščine. Prilagam Vam povezavo: https://translate.google.si/
Lep pozdrav,
ALEX

Iskanje zaposlitve in objavljanje prostih delovnih mest sedaj tudi na facebooku:

https://www.facebook.com/pages/Prosta-delovna-mesta/344278859026974?ref=hl

Multinacionalna firma Essens, išče predstavnike v Sloveniji, Hrvaški,Srbiji,..
Če vas znima sodelovanje z najhitreje rastočo firmo v Evropi in Balkanu, se pridruzite
Pridružijo se nam lahko tudi s.p. -ji ,turistične kmetije,frizerski saloni………..kdorkoli si želi…
Našemu teamu zaželjene naslednje sposobnosti;
-komunikativnost
-energičnost
-marljivost in predanost
-vztrajnost
Z članstvom ( brezplačno in brez obveznosti) pridobite;
– delo z vrhunskimi proizvodi
– priložnost za osebni in profesionalni razvoj
– možnost napredovanja in nagrajevanja
– fleksibilni delovni čas
– možnost lepega zaslužka
– možnost pridobitve sluzbenega vozila in potovanj!
Če to ni zadostni razlog, da postanete naš clan!
ID vašega lederja 910004329

http://www.essens.si/index.php

[img]http://i62.tinypic.com/2co2346.png[/img]

[img]http://i61.tinypic.com/rhn58z.png[/img]

[img]http://i58.tinypic.com/34rvhv6.png[/img]

tudi jaz iščem kakšno delo, ki bi ga lahko opravljala od doma, preko neta…

Jaz preko spleta klikam oglase in dobim kakšen €. Ni veliko, za kavico..

http://www.graybux.com/?ref=nusa

http://www.neatbux.com/?ref=nusa

pa še par je takih strani, na katere vas bodo vodili te linki.

Kuga ste vsi mal nor s tem mrežnim marketingom, a?!

Kuga se to greste, sam dnar bi pobiral od folka. Sej nč čudnga da se kirmu kdaj strga…

ZASLUŽITE PO 2EUR NA DAN ŽE KAR NA ZAČETKU:Nemška firma WhitePins+ je platforma, ki vam predstavlja izdelke številnih kompanij katerim je pomembno mnenje potrošnikov o njihovih proizvodih. Vaša naloga je da ocenjujete slike proizvodov – s klikom na tisto sliko, ki vam je bolj všeč. Za to dejavnost boste porabili samo nekaj minut na dan, vendar je začetni zaslužek 2€ na dan. Z vključevanjem novih referalov se povečuje tudi zaslužek. Sodelovanje je popolnoma BREZPLAČNO in nimate nikakršnih stroškov. Stran je za sedaj v nemškem in angleškem jeziku. Izplačuje se preko PayPal-a ali Skrill-a, ali pa na bančni račun. Link za registracijo: http://whitepinsplus.com/ Pri registraciji morate vpisati e-mail :naslov osebe preko katere se včlanjujete v polju ’email adress of your friend: biljana.radivojevič[email protected]

Daj mi razloži, ali misliš, da so ljudje res tako neumni, da nasedejo na to. Če bi bilo to res, bi preprosto vsi Slovenci klikarili po spletnih straneh in s tem zaslužili 1000 evrov na mesec. Tako bi lahko vsi delali za 700 evrov v službi + 1000 evrov od takšnih strani…in bi kar vsi imeli 1700 evrov mesečnih prihodkov. No, danes je takšnih ljudi bolj malo, a ne?

Ne razumem, kako nekateri še vedno uspejo nasedati na te fore. Ok, mogoče pred leti, ko še ni bilo interneta in milijon informacij se je to še dalo, a danes? Sramotno.

Verjameš mi lahko, da če bi bilo to res tako “super duper”, bi se uspešni podjetniki v Sloveniji ukvarjali s tem, pa se po večini ne. Nekateri sicer poskusijo iz radovednosti a hitro odnehajo. Toliko o teh “super priložnostih”.

Ena varjanta zaslužka :
http://www.sfi4.com/14916686/FREE

ugodne dražbe(kupiš, prodaš naprej :))
http://www.tripleclicks.com/14916686/pbgw

Pozdravljeni.

Vsi ki bi radi zaslužili s klikanjem oglasov, brez kakršnega koli denarnega vložka, mi napišite vaš mail in vam posredujem vse potrebne informacije.
Ne bom vam lagal, da boste zaslužili ogromno denarja. Želim vam predstavil stran, kjer v pol minute dnevno lahko zaslužite 2 €. To velja za prvih 20 dni, potem lahko na dan zaslužiš 3 €, kasneje pa vse več, odvisno od tega koliko miles oz. točk prejmeš na dnevni osnovi. Kasneje je možno zaslužiti tudi več kot 30 € dnevno, kar nanese že preko 900 € na mesec. Zgubiti nimate kaj.

lp
Matej

Matej 30, maš za zgubit…ogromno enih ur za računalnikom, preden ti kapne, da iz tega ne bo nič.
Iščem informacije, da prijateljici dokažem, naj me neha gnjavit s klikanjem spletnih anket oz. naj se mi javi, ko se bodo tiste stotine evrov, ki se ji rolajo na neki španski strani, dejansko pojavili na njenem računu
ta čas pa bom jaz nabirala gobe, orehe in šipek

http://med.over.net/forum5/read.php?59,9948180,9948180#msg-9948180

PREDSTAVITEV M-COMMERCA ZA NOVE POSLOVNE PARTNERJE

Sodelujte v revoluciji mobilne prodaje in vzemite del tržišča zase!

Uporaba pametnih telefonov nadomešča način plačevanja z nekdaj velikimi Mastercard in Viso, hkrati pa uvaja globalno ekonomsko soodvisnost in sodelovanje, tukaj pa naše podjetje resnično prednjači. Vsi vizionarji in tisti, ki si upate sanjati o boljšem življenju za vas in vaše najbližje, mi posredujte mail, preko katerega vam bom podal osnovne informacije, tiste ki vas zanima več, pa bom napotil na srečanje, na katerem dobite vse odgovore.

Če želite spoznati – First moverja v M-commercu in želite postati del ekipe me, me kontaktirajte na mail: [email protected].

Iščem 5 resnih sodelavce, ki so pripravljeni v posel vložiti svoj čas in trud. Kakor pri vsakem poslu, tudi pri tem, brez dela in truda ni rezultatov.

Kake informacije prejmete na srečanju?
– Kaka je strategija za prihodnost?
– Kako lahko postanete poslovni partner?
– Plačevanje z mobitelom pri vaših trgovcih v regiji!
– Kako deluje cashback in ali je vreden zaupanja?
– Kako to deluje v Sloveniji in drugod po svetu?
…in še veliko več koristnih informacij.

New Report

Close