iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate
Še ena zanimiva stran za dodatni zaslužek: http://adf.ly/X5HfP
Za tiste, ki ste pripravljeni delati ter dobiti nazaj kot feedback sorazmerno plačilo ter pogoje dela, si poglejte predstavitveni video ameriškega podjetja, kateri prijahaja tudi v Slovenijo:
http://www.youtube.com/watch?v=vv1lTh7rP_M
V primeru, da želite dobiti več informacij me lahko kontaktirate na e.mail: [email protected]
1. MLM toplo odsvetujem, nisem pa rekla, da ne poskusit.
2. Inštrukcije so ok, ampak mislim, da moraš imeti s.p. in kar dosti znanja z marketingom ob veliki konkurenci.
3. Delo na telefonu…hmm..morda, ampak le če imajo tudi fixno plačo+stimulacijo, ne le stimulacije.
Sem pa pred kratkim odkrila tale brezplačen tečaj o delu na domu, katerega bi toplo priporočala vsakomur, ki si želi ustvariti boljšo prihodnost, brez ukvarjanja z raznimi prevarami. Sem ga dala tudi sama skozi in že veselo obračam denarce. Ni veliko na začetku, ampak vsaj samosvoja sem lahko.
Je v slovenščini in še enkrat, 100% brezplačen.
Tukaj je povezava
Delo v zabavni internet industriji kot fotomodel v WEB – CAM klepetalnicah je nezahtevno in zabavno.
Namenjeno je izkljucno tujemu trgu.
Potrebno je vsaj pasivno znanje enega, kateregakoli tujega jezika ( anglesko ali nemsko ali spansko ali francosko, ..) in poznavanje tipkovnice.
Delovni cas je prilagodljiv, mozna pa so tudi tedenska izplacila.
Ce isces zares dobro placano delo izkoristi tole priloznost, izgubiti nimas kaj, dobis pa lahko zelo veliko.
Kaj pa denar?
Realni mesecni honorarji v povprecju znasajo nad 1000 eur.Dohodek je odvisen od stevila realiziranih ur in uspesnosti.
Sodelovati zelimo z resnimi kandidatkami s profesionalnim pristopom katerim je predvsem prioriteta zares velik denar.
Kaj potrebujes, da lahko zacnes z delom?
Laptop z vgrajeno kamero ali web kamero in namizni racunalnik
Kamero
Internet
Kako nas kontaktirati?
Napisite email: [email protected]
Za kaksno delo gre?
Gre za klepet preko takoimenovanih internet video klepetalnic.
Moderator sedi na zofi in preko tipkovnice ali audio sistema komunicira z obiskovalci, ki pridejo v njegov chat room.
Ko na monitorju zagledate neko ime npr. JOE, mu napises “HELLO JOE HOW ARE YOU? in tako zacnes pogovor.
Poanta tega dela je, da vsakega obiskovalca cim daljsi cas zadrzite online.
Na kaksen nacin izvajate animacijo je stvar lastna presoja in strategije,pomembno je, da si v tem uspesna.
Vsebinsko ni doloceno to smes ali to ne smes govoriti, vse je zelo poljubno ni nekih posebnih zapovedi ali prepovedi.
V vecini gre za sporoscene, lahkotne in zabavne pogovore,, ki druzijo mlade iz vsega sveta.
Najpomembnejsi je pravi pristop, ki prinese dober rezultat-honorar.
Kako delo poteka?
Delo opravljas v svoji sobi ali v svojem stanovanju v katerem si sama in kjer ti je zagotovljena popolna zasebnost in komoditeta.
1. zelo pomemben je urejen in atraktiven zunanji videz modela, da obiskovalca pritegne, ko pride v chat room.
2. sproscenost, komunikativnost, dobra volja ter malo smisla za animacijo, da obiskovalce napeljes v pogovor, da postanejo aktivni udelezenci chata.
(lahko pleses, se pogovarjas, flirtas..)
Ce vas karkoli zanima ali zelite dodatne informacije nam posljite vprasanja po elektronski posti. [email protected]
ste brez zaposlitve in iscete delo in vas zanima delo z ljudmi
Amerisko podjetje isce predstavnika za Slovenijo za delo z ljudmi v skupinah in tudi na terenu. Predstavitev nasega programa in ugodnosti, ki jih ponuja! Izkusnje niso potrebne, imeli boste kratko usposabljanje preko Skypa in potrebno je le, da ste komunikativni in flexibilni. Znanje anglescine zazeljeno ni pa nujno!
ce ste pripravljeni poizkusiti me kontaktirajte:[email protected]
pozdravljeni vsi ki vas zanima delo od doma in imate sposobnost vodenja manjsih skupin in organizacije da se javite na [email protected]
Pozdravljena. Če iščete dodatni zaslužek je to zlata priložnost! Ja zlata. Pred mesecem dni je k nam prišel program trženja zlata, ki je že trdno razvit v 146 državah ter v EU in tudi deluje po vseh zakonih EU.
Gre se za tženje zlata. Tržimo nakup zlata po naugodnejši dnevni svetovni ceni.
Izplačila podjetja za trženje so odlično zasnovana. Lahko služiš dolgoročno ali enkratno. Po želji.
Več info pisi na [email protected]
ali me poklicite
gsm: 031 499 152
pozdravljeni. zanima me dodatni zaslužek najraje kar delo od doma. prosim pišite mi na [email protected]
sem iz vrhnike iscem delo na do mu za kasne delo se radi moj meil [email protected]
mene pa zanima dodatno delo lp maja moj meil [email protected]
Jaz bi uzakonila , da bi vsak lahko opravljal le eno delo . Pa ni problem le v temle če človek želi dodatno delo . Koliko je dobro situaranih , pa kar nekaj še iščejo in svetujejo pa za to dobijo dobro plačilo . Poznam zdravnika , dela redno v svoji ordinaciji , dela privat v privatni ordinaciji , dela dežurstva , če ga rabijo ga zbudijo , drugače njegovi pripravniki delajo namesto njega , dela kot svetovalec na kliniki , predava v medicinski šoli , svetuje pri podjetju z medicinskimi pripomočki . Za vse to pa dobiva plačilo . Koliko ljudi bi imelo delo če bi vsak lahko oopravljal le eno delo ? Nekateri imajo jes zegn v lajfu
Te zanima kozmetika, veliko zapraviš pri nakupu in iskanju prave?! 😀
Zate imam SUPER PONUDBO, postani ORIFLAME SVETOVALEC- naročuješ izdelke oriflamove kozmetike pri kateri imaš 22% cenejše izdelke ter 23% plačila od prodaje. Zbiraš točke ter si tako vedno bližje dodatnim nagradam. Včlanitev je BREZPLAČNA.
Če te to ne zanima pa se lahko včlaniš le zato da zase naročaš cenejšo kozmetiko.
PRIPOROČAM ,kozmetika je res zeelo dobra in bolano poceni 😀
KONTAKT: facebook: Monica Oriflame ali Mail: [email protected]
KOZMETIKA JE LAHKO BIZNIS! 🙂
Pozdravček, Monica :*
Pozdravljeni.
Naj vam tudi jaz predstavim pot do zaslužka. Ne boste obogateli v dveh dneh in nihče ne ne bo naredil nič namesto vas. Če se prijavite boste imeli odlične svetovalce, ki vas bodo popeljali v svet marketinga. Tudi sama sem začela z NIČ znanja, vendar moram reči, da me je stvar pripeljala tako daleč, da sem že odprla svojo trgovino. Zaslužite lahko na več načinov- ali gradite mrežo, kar v svetovnem merilu sploh ni tako težko, saj je splet zelo odprt za pridobivanje novih članov- cel svet je lahko pod vami- ali pa enostavno prodajate izdelke že obstoječih trgovin oziroma ponudite svoje izdelke- odlična zadeva za nekoga, ki sam ustvarja. Prijava je brezplačna, pot do uspešnega tržnika je brezplačna, lahko sodelujete v dnevnih nagradnih igrah, ki vam prinesejo nagrade, kar je tudi brezplačno. Jaz vam dajem možnost, da se poizkusite v marketingu in tistim, ki boste vztrajali, ne bo žal.
Zavedati pa se je treba da nič dela ne obrodi nič denarja. Za vsak posel se je treba potruditi, da je poplačan.
http://www.sfippa.com/13979727/real
Polona
Pozdravljeni, upam da ne bom ovita takoj s kakšnimi čudnimi komentarji 🙂 hehe
Ponujam dodaten zaslužek s kataloško prodajo znamke Avon. Če bi katerega/o zanimala prodaja kozmetike, ženskih in moških parfumov, ter osebna higiena cele družine naj me kontaktira na email [email protected]