iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate
Z ženo živiva v podnajemniškem stanovanju. Stara sva 30 let in imava vsak svojo službo (nikoli ne veva kdaj jo lahko izgubiva). Plačo imava oba skupaj dobrih 1000€ neto iz redne zaposlitve.
Sam imam registriran s.p.dejavnost in si tako lahko prislužim dodaten denar. Res je, da je potrebno odrekanje prostega časa, saj pred TV ali na kavču ti delo ne pride samo od sebe…seveda pa veliko odrekanja pri raznih priboljških, sa je nekaj potrebno vlagati v opremo, ki jo potrebuješ in šele nato kasneje ustvariš majhen dobiček in kupiš kaj potrebuješ in želiš.
Zato navkljub težkim časom moremo biti iznajdljivi in ne apatični. Vsak naj išče in dela še nekaj kar ga veseli, saj so še vedno ljudje, ki potrebujejo določene usluge, ki jih lahko vsak posameznik ponudi (čiščenje, likanje, kelanrjenje, trženje,…)
G.Jasna !
zanimam se za to delo in moj kontakt je 040131221. Vaš e- naslov ni pravi ( [email protected] ).
Zdravo! Možnost izobraževanja in dodatnega zaslužka za ljudi z voljo za delo na območju Dolenjske.Kasneje možna redna zaposlitev
Imam zaposlitev, za zraven pa prodajam izdelke. Priložnost pa je takšna: http://prisluhnisi.si/index.php?route=information/information&information_id=8
Kadar nič ne delam, nič ne zaslužim. Kadar delam pa zaslužim.
Je res, kakšen mesec se mi da, kakšen mesec ali dva pa nič ne počnem.
Pomembno mi je to, da nihče ne teži.
Delam, ko potrebujem denar.
lep pozdrav
zanima me če ima kdo izkušnje z dodatnim delom….
sam bi poreboval poleg redne službe v trgovskem centru še eno delo ki bi ga lahko usklajeval z rednim delom. kar se tiče dela pa ne bi opravljal storitev kot so razne zavarovalnine itd. oz stvari katere že na prvi pogled ne delujejo verodostojne. sicer pa mi ni težko poprijeti za bilo kakeršno delo od čistilstva do ….
pa seveda kaj na območju goriške.
hvala.
kontakt [email protected]
Pozdravljeni!
Vsi tisti ki ste zainteresirani bodisi le za dodatni zaslužek, ali pa polni zaslužek nas kontaktirajte na mail: [email protected]
Predstavili vam bomo verjetno trenutno največjo poslovno priložnost v Sloveniji. Iščemo pa prave, ambiciozne ljudi, ki so za začetek pripravljeni se udeležiti sestanka, na katerem vam bomo zadevo podrobno predstavili.
Kontakt: [email protected]
Poskusite tole:
market
Živijo!
Iščem dodaten vir zaslužka.Pišite mi na e-mail [email protected]
Pozdravljeni,
ima kdo željo in čas za trgovanje z delnicami in valutami? Delo od doma, dokaj enostavno, uspeh je sorazmeren s trudom, časom in informacijami na spletu.
Začnete lahko z brezplačnim bonusom 25€ (polog denarja ni pogoj za bonus, nobenih podatkov o kartici, nobenih trikov).
Sam sem do sedaj naredil cca. 150€ profita, kar lahko tudi dokažem.
Dokler ne investirate svojega denarja niste ničesar izgubili, razen časa, splača se poiskusiti.
Za več informacij me kontaktirajte na mail: [email protected] (zadeva: trgovanje)
PS: od vašega uspeha avtomatsko dobim delež denarja, pripravljen sem ga deliti z vami, če pride do kaj večjih profitov kot nekaj €.
Če niste vstrajni lahko samo zapravite 25€ bonusa oz. se vam nasmehne sreča in na hitro zaslužite kakšen evro, če ste vstrajni lahko v s časom pustite službo in je to vaš primarni vir zaslužka.
V želji po sodelovanju vam želim lep dan še naprej ( :
Hej mogoče kdo išče kako delo, posel ali kak dodatni euro 🙂
Na trenutno stanje kakršno je sem se odločil, da ponudim možnost vsem vam saj se nobeden od nas ne brani dodatnega zaslužka ali pa kakega eura, zato iščem RESNEGA poslovnega partnerja.
Ni nobeno zavarovanje, niso nobeni skladi, delnice, hoja od vrat do vrat pa prodaja, ali kakšne piramide, ker ni fizičnega produkta ali karkoli podobnega. Sistem je postavljen binarno in prav tako izplačila, plačilo je možno vsak dan in vse je popolnoma računalniško brez človeškega faktorja, point sistema je pa obnova. če vas zanima in ste RESNI me lahko kontaktirate na stevilko 030 355 395 ali na mail [email protected]. Posel pa lahko vzamete kot primarni zaslužek ali kot nekaj dodatnega v katerem se, da zelo lepo zaslužiti. Priporočljivo vsaj malo splošne razgledanosti in odprt duh v človeku.
Registrirajte se na ttmarketing – deluje –> http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=685704%5B/quote%5D
Hehe, seveda deluje, ampak samo zate, spammer:(
reg.php?ref=SPAM
Bom opisala mojo zgodbo, ki si je v sanjah nisem predstavljala. Ja mrežni marketing…brrr…fuj…ane? No skratka 10 dni nazaj pride dober prijatelj do mene in pravi Maja, nekaj moraš videt, pojdi z mano na eno predstavitev. Jaz njemu takoj odgovorim samo da ni mrežni marketing razni emwayi, herbaljfi itd…on zastriže z očmi, da sem takoj vedela da je to to…in odklonim. Pa mi reče lej Maja niso čistila, ni prehrana, ni kozmetika, ne kupuješ na zalogo, storitev je in če je zame dobro ( on drugače že od prej zelo uspešen poslovno) verjemi je tudi zate in ne rabiš sploh delat, lahko si samo koristnik in vzame ti eno uro časa, vse kar moraš naresti je da prideš na predstavitev, nihče te ne prosi, nihče te ne posiljuje, nihče ni v kravatah, nihče ne ploska, ne skače po mizah, ko je prestavitev konec greš domov ne bu ne mu….sem rekla okej no pa pejmo pogledat. Res je zadeva trajala 1 uro in 15 min…in jaz navdušena, hecno ane….sem namreč z nogami trdno na tleh, delam v eni izmed večjih pravnih služb, sem si nekaj že tudi ustvarila… in tole me je absolutno fasciniralo…in veste kaj, po 10 dneh sem zaslužila 200 $, praktično brez dela :)),.. ni veliko ampak mi pokrije mesečni bencin, hmm se sprašujem kaj šele bo, probala bom…na lastne oči sem se prepričala da zadeva dejansko funkcionira in nikoli ne bo propadla. No to je moja zgodba, če vas nekdo prosi za tisto eno urco, ma pejte, nikoli ne veste kaj vas doleti v življenju, sej greste lahko po 10 min domov…
Še povezava kjer najdete vse informacije, priporočam vsem ki imate preveč časa doma in zazmišljate kako do denarja [b]http://www.manja.com[/b]
pomladna plesalka
iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate
24.08.09 21:22
Kmalu bom potrebovala dodatni zaslužek, pa me zanimajo kakšne so na splošno izkušnje n.pr s prodajo zavarovanj, mrežnim marketingom
(katerega priporočate), inštrukcijami, delo na telefonu?
Pozdravljena pomladna plesalka,
z določenimi komentarji se prav nič ne strinjam ampak dejmo pustit to na miru. Cenim da se odločaš za dodatno delo. Tudi jst ti nekaj ponujam tudi ce sem pozna za odgovor kontaktiraj me na ta email [email protected]. Lp Andreja
hitro in enostavno do denarja jez sem poizkusil in je šlo http://denar123.com/
Pozdravljeni
Sem fan iz vasi star 45 let brezposelen.Če sami ne zmorete ali nimate časa za ureditev okolice hiše vrta vam z veseljem priskočim na pomoč.Za vas prekopljem vrt pokosim travo obrežem grmovnice in postorim manjša vzdrževalna dela okoli hiše in v njej imam kar nekaj orodja in znanja.moj kontakt [email protected]
lep pozdav
Vprašanje: Koliko je 8 minus 8 Lep pozdrav vam,?
Vse vrste posojila so se posojeni po obrestni meri v višini 3% in
sega od najmanj 1.500 $ za največ 5.000.000,00 $ s
traja največ 30 let. Torej, če ste potrebujejo posojilo, prosimo,
pošljite nam izpolni obrazec za prijavo.
Naše storitve vključujejo
* Home Loan
* Auto Loan
* Mortgage Loan
* Business Loan
* International Loan
* Osebna posojila
POSOJILA PRIJAVNICA
Ime:
Spol:
Starost:
Naslov:
država:
Država:
Znesek, potreben:
Trajanje:
Telefonska številka:
Lep pozdrav.
G. Rufus.
http://www.clickworker.com za vse tiste ki imate znanje angleščine ali nemščine
p.s. z blefiranjem ne gre ker vas preizkusijo preden ponudijo delo (tudi testi niso enostavni, plačani pa ste po sposobnostih)
Hej.
Kakšno leto nazaj sem bila v zelo veliki finančni krizi, in sem pravtako iskala preko neta oglase, kako bi lahko od doma zaslužila, in moram povedati, da se ta stran (spodaj link) zelo obnese. Ševedno imam službo, po službi pa si vzamem pou urce ali pa urco in zaslužim dodatni denar. Niso miljoni, so pa plačani dopusti (zimski in letni) za celo družino, računi so tudi plačani… Tko res se splača… saj meni.. registracija je brezplačna, takoj se registriraš in začneš.. Pač nobenga ne silm, nočm reklamirat..ampak če slučajno ma kakšen kakšno minuto viška, si pa lahko pogleda..:
http://www.cashcrate.com/4668264
Lp,