Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

Živjo!

Na tej spletni strani imate predstavljenih kar nekaj možnosti za dober zaslužek preko spleta. Res se splača pogledat:

http://bigmoneycity.weebly.com/

Če ste ambiciozni vem za rešitev pokličite 040914178 Karmen

Iščemo večje število distributerjev za distribucijo Organo Gold izdelkov (zdrava kava z Ganodermo Lucidum je glavni produkt).
Več info na: [email protected]

Lep pozdrav, mag. Gregor Udovč

Ponujam vam delo na spletu ki je v Sloveniji na začetku.
Preberite in se prepričajte potem se prijavite TUKAJ
Lahko me kontaktirate po e-mailu.

Pozdravljeni! Dajte nas kontaktirat na [email protected]

lp.

veš kaj boris, povj ti meni kdo je meni od vsega stran zmetanega denarja v ***KD to povrnil, da te slučajno ne bom sanjala pa to nakladanje bl sigurno je it prosit za denar na cesto kot pa tole.

Jaz sem sprejela – kot dodaten zaslužek – neko drugo zgodbo – recimo temu mrežni marketing, kljub negativnosti, ki je splošno znana med nami …

Po 1 letu – mesečni prihodek približno 100 eur. Nekaj migam, pa vendar samo do tiste stopnje za katero menim, da je iskrena in spoštljiva – do mene in drugih.

Ok. Položnica za šolo je pokrita, če bo pa kdaj za dve položnici, bom pa še bolj vesela 🙂

So izdelki. Od vsakega izdelka v žep približno 10% (2-4 eur), odvisno od izdelka, ki ga nekdo želi od tebe ter vsak drugi četrtek v mesecu izplačilo (bonus) od prodanih izdelkov in od “mreže”.

Nekaj je. Nekatere izdelke uporabljamo tudi doma in delim inforacijo naprej samo za tiste, za katere menim, da so resnično ok. “Pesek v oči” dobiš vedno nazaj … kot bumerang.

Imejte lep dan in poiščite svojo zgodbo v kateri se boste počutili udobno.

Meni je ta stran zelo pomagala pri dodatnem zaslužku. Na mesec si prislužim kakim 200 eur.

http://wemakemoney.wix.com/money

Pozdravljeni, zaradi čedalje nižje plače sem se odločil, da si priskrbim dodaten prihodek na področju, ki ga obvladam in kjer z veseljem delam.
Nudim pomoč na domu, nego bolnika ali starejše osebe, poleg tega tudi pogovor, ki pogosto olajša marsikatero stisko.Imam dolgoletne izkušnje z delom v zdravstveni negi z najtežjimi bolniki in njihovimi svojci.
Za vse dodatne informacije sem na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Sind Sie auf der Suche nach einem Darlehen KONTAKT: [email protected]

Senator Walter

Hellow

V mesecu decembra želim zaslužiti še nekaj € ker januarja odpotujem v London za dlje časa, tako da iščem honorarno delo. Imam izkušnje na svetovanju zdrave prehrane, vpliv čustvene dinamike na človeško telo, kozmetične storitve, ampak spoprimem se lahko s katerim koli delom, kot npr. z varstvom otrok, varstvo ali sprehajanje psov,prodaja na stojnici, pomoč v trgovini, razvoz stvari, pomoč v kuhinji in če vas ne motijo moje neizskušnje v strežbi, rade volje sprejmem tudi to. Imam lastni prevoz, stara 26 let, simpatična in lepe postave. Ljudje se hitro navežejo name, saj sem prijazna, prilagodljiva, delovna in spoštljiva.

Hvala in lep pozdrav. 🙂

Dober dan

Hvala za vaše sporočilo.

Če ste se odločili za posojilo, morate predložiti / nam posredovati nekaj podatkov.

PRIJAVNICA ZA POSOJILO:

Vaše polno ime:
Vaš polni naslov:
Vaša država:
Potreben znesek posojila:
Termin odplačevanja (koliko mesecev):
Namen posojila:

Pošljite vašo prijavo na naš e-naslov: [email protected]

Hvala lepa.
Mr. Jackson Bernard Dean

nudim dodatno delo s prodajo produktov od katerih dobite do 66% zneska od prodanega artikla.
V naši paleti produktov se nahajajo parfumi, sredstva za nego telesa, za nego vašega doma, avtomobila, make up kozmetika, kreme za sončenje, sredstva za nego nog itd.
sodelovanje je brezplačno,brez obveznih stroškov.

možnost imate do dodatnih ugodnosti: cenejše izdelke, možnost dosega dodatne provizije dodatno provizijo ob priporočilih drugim

dodatne informacije na [email protected]

dodatni zaslužek
način sodelovanja je, da postanete član podjetja in to popolnoma BREZPLAČNO in brez obveznosti, ter privarčujete do 66% na izdelek.V naši paleti produktov so parfumi(znane dišave), sredstva za nego telesa, za nego vašega doma, avtomobila, make up kozmetika, kreme za sončenje, sredstva za nego nog itd. S tem, ko postanete član sodelovanje v nagradnih tekmovanjih, možnost dosega dodatnih nagrad, dodatno provizijo na nakupe in ob priporočilih….Veliko ljudi po vsem svetu je zadovoljnih z našimi produkti in jih želijo ponuditi tudi svojim prijateljem in znancem. Pri nas velja načelo- OD UST DO UST!Kavica s prijatelji,sodelavci kosilo s sorodniki, rekreacija s prijatelji… vsi so potencialni kupci,ki povejo svojim znancem naprej za izdelke.Vsak dan se pogovarjate z ljudmi! Zelo pomemben dejavnik je predvsem svoboda, da vas nikoli nihče ne pritiska, ste sam svoj šef, sami si odrejate količino in čas “dela”. do 66% vsote od prodaje izdelka je vaše in še dodatni procenti po uspešnosti
za dodatne informacije mi pišite na mail [email protected]

Imaš mail za kontakt?

Ce koga zanima res zasljuzek naj pogleda malo sem.

Meni je ze prineslo 926 € v 7 mesecih! Res da ni veliko je pa malo vec kot dodatnih 100€ na mesec

Zakaj se splača registrirati in sodelovati pri anketiranju?

1. Ankete boste prejemali po e-mailu, izpolnili pa na spletu! Bolj enostavno ne gre!
2. Za izpolnjeno anketo prejmete bonus točke, ki jih lahko pretvorite v gotovino (anketa je vredna do 300 točk, kar je enako 3,00€)!
3. Že samo vašo registracijo nagradijo s 150 bonus točkami(Kar je 1,50€)!
4. Izplačilo je možno pri 200 točkah (Kar je 2,00€)!
5. Privlačne nagrade partnerjev za zbrane bonus točke!
6. Vi sooblikujete trende prihodnosti!
7. Udeležba je popolnoma brezplačna!
8. Vaše odgovore bodo obravnavali popolnoma zaupno.
9. Za vsakega novega člana, ki ga povabite preko e-maila vas nagradijo z 100 bonus točkami (Kar je 1.00€)!

http://www.preverjenzasluzek.eu/[/url]

Priporočam, deli informacijo z prijatli ,znanci in te z tem se dodatno nagradijo

Pozdrav!

Sama sem zaposlena zgolj za polovičen čas, moj je brezposelen … finančna kriza je kar precejšnja. Moj urnik mi dopušča kvečjemu dodatno delo od doma … kakršnokoli, ali pa delo med vikendom. Sem pridna, delovna in hitro učliva … pripravljena na marsikaj;) Sem z območja Notranjske in imam končano VSŠ.

Če je kdorkoli zainteresiran, naj se mi javi. Pripravljena bi bila tudi na generalna čiščenja stanovanj med vikendi.

Poskušala sem se prijavit na tale portal: http://www.ttmarketing.org ; kot svetujejo Xtime, turbox in zasluzekNET, pa se ne morem. Piše, da zaradi omejenih kapacitet. Lahko se prijavim le s priporočilom že obstoječega uporabnika. Prosila bi, da če kdo tole uporablja, me priporoči.

Zainteresirana sem tudi za karkoli drugega. Javite se mi;)

Verjetno že marsikdo pozna ta način nagrajevanja,kateri pa prvič slišite vam toplo priporočam imajo že preko 600.000 članov iz vse evrope.

http://www.preverjenzasluzek.miralsplet.eu

z nekaj min na dan lahko mesečno zaslužiš tudi 100€

Vse kar moraš vedet je branje 🙂

Priporočam ,

Jaka 38 pozdravljen!

Sem se hotela prijavit, pa me je nekako zmotilo to, da moram dat vse moje podatke, vključno z mojo telefonsko številko. Mogoče veš zakaj je temu tako?

LP

Ali potrebujete posojilo? Če je odgovor da ste nujno išče posojilo, nujno stik ga Annette Bycroft za posojilo, danes po e-pošti na: [email protected]. samo, da bi ljudje, ki so resno potrebujejo posojila, se obrnite Annette za posojilo.

pošljite na naslov: [email protected] in dobili posojila danes.

New Report

Close