Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

iščem dodatni zaslužek – kaj priporočate

ŽIvljenje v naši državi postaja čedalje težje, zato sem tudi sama prišla do točke, ko sem prisiljena poiskati dodatni vir POŠTENEGA zaslužka, da bom lahko preživela svoje otroke na način, ki bo še vreden dostojnega življenja človeka. Prosim za kakršnokoli uporabno informacijo v zvezi z dodatnim delom na področju Maribora z okolico. Hvala!

NIK 15 piši mi na [email protected].

Lep pozdrav!

Moje ime je Metka. Zaposlena sem v podjetju Primit d.o.o.
Zaradi širitve skupine svojih sodelavcev iščem nove ljudi, ki se dela ne bojijo, so pošteni in si v življenju želijo nekaj več
Podatke o podjetju in natančneje o vašem delu si oglejte tukaj !

Danes je preveč ljudi brez dela. Naloga, ki sem si jo zadala pa je to število vsaj malo zmanjšati! Če sem lahko jaz uspela, zakaj nebi še Vi?
V primeru kakršnega koli vprašanja me lahko kadarkoli pokličete na 040 816 995.

V kolikor se vidite v vlogi mojega novega sodelavca, pokličite in dogovorila se bova za razgovor.
V pričakovanju Vašega klica

Lep preostanek dneva
Metka Semprimožnik

Lep pozdrav, Meta

Podjetje ESSENS vam ponuja različne možnosti sodelovanja.

Z nami lahko sodelujete kot uporabnik izdelkov, torej se povežete z distributerjem podjetja in kupujete izdelke veliko ceneje, kot bi
za njih odšteli v klasičnih trgovinah.
Drugi način sodelovanja je, da postanete član podjetja in to popolnoma BREZPLAČNO, ter privarčujete dodatnih 30-50%.
S tem, ko postanete član imate veliko dodatnih u
godnosti: cenejše izdelke, sodelovanje v nagradnih tekmovanjih, možnost dosega dodatnih nagrad, dodatno provizijo na osebne nakupe, dodatno provizijo ob priporočilih….

Glede na to, da imamo priložnost odpiranja novih trgov po celotnem EU, je to lahko vaša velika priložnost z možnostjo lepih mesečnih prihodkov.

IZKORISTITE PRILOŽNOST IN BODITE MED PRVIMI ČLANI V SLOVENIJI, KI SO SEZNANJENI S TO INFORMACIJO.

ČLANSTVO JE POPOLNOMA BREZPLAČNO!

info: [email protected]

lep pozdrav…tudi sama iščem dodatno delo ki bi ga opravljala doma…
prosim za informacije…

>DODATEN ZASLUŽEK< 31.08.12 10:45
Podjetje ESSENS vam ponuja različne možnosti sodelovanja.

Z nami lahko sodelujete kot uporabnik izdelkov, torej se povežete z distributerjem podjetja in kupujete izdelke veliko ceneje, kot bi za njih odšteli v klasičnih trgovinah.
Drugi način sodelovanja je, da postanete član podjetja in to popolnoma BREZPLAČNO, ter privarčujete dodatnih 30-50%.
S tem, ko postanete član imate veliko dodatnih ugodnosti: cenejše izdelke, sodelovanje v nagradnih tekmovanjih, možnost dosega dodatnih nagrad, dodatno provizijo na osebne nakupe, dodatno provizijo ob priporočilih….

Glede na to, da imamo priložnost odpiranja novih trgov po celotnem EU, je to lahko vaša velika priložnost z možnostjo lepih mesečnih prihodkov.

IZKORISTITE PRILOŽNOST IN BODITE MED PRVIMI ČLANI V SLOVENIJI, KI SO SEZNANJENI S TO INFORMACIJO.

ČLANSTVO JE POPOLNOMA BREZPLAČNO!

info: [email protected]

Sem dal ven posojilo za vse kategorije oseb, to je podjetij, podjetij,

šole, industrija itd smo dal našo posojila po zelo * CENZURIRANO * in

zmerno rates.We so certificirani registrirani in zakonit lender.it je

ugledna in znana podjetja. Dajemo iz posojila po zelo * cenzurirani * stopnja

približno 3%, obrestna mera.

Mi smo iskreni in certificiran zasebno denar posojilodajalca. Znesek je določen od 5.000 $

za 90.000.000 $ milijonov dolarjev, evro in funt, na razpolago sem dal ven

mednarodne in lokalne posojila vseh držav je na svetu.

Obrestna mera, ki se uporablja za vsa posojila znaša 3%.
[email protected]

POSOJILA PRIJAVNICA

Naziv (G., Ga, gospa, dr, itd): g ………………………..

Ime: ……………………………………….. …….

Drugo ime: ……………………………………….. ……

Priimek: ……………………………………….. …….

Datum rojstva (yyyy-mm-dd): ………………………………..

Spol: ………………………………………… ……….

Zakonski stan: ……………………………………….. …

Skupni znesek, potreben ………………………………………

Namen Za Loan: ………………………………………. ..

Čas Trajanje …………………. ………………………..

Naslov: …………………. …………………………….

Mesto: ……………………. ………………………… …

Zvezna država / provinca: …………… …………………………….

Zip / Postal Code: ……………………. …………………..

Država: …………………. …………………………….

Telefon: ………………………………………… ………..

Faks: …………………….. …………………………….

Mobilno / mobitel: ………….. …………………………….

Kako ste tu zaradi nas …. Ime spletne strani ………………….

Mesečni dohodek …………………

Zahtevani znesek: ……….. V besed ………………………..

Poklic: ………………. …………………………….

Ste zaprosi za posojilo pred: …………………………..

E-pošta: [email protected]

Rad bi, da je posojilo IZPOLNITE OBRAZEC, z uporabo pravilne podatke, se

BO veselimo vašega odziva vas.

GLEDE

G. [email protected]

Spoštovani,

prosim, kontaktirajte me na [email protected] .

Lep pozdrav!

Andreja

Pozdravljeni,

iščemo možnosti mrežnega trženja vrhunske naravne kozmetike iz Aloe vere in olivnega olja. Če vas zanima dodatni zaslužek, se javite na [email protected].

Lep pozdrav!

Andreja

Dober dan,

Ali ste potrebujejo nujno finančno pomoč in nimajo kam obrniti?

Ali potrebujete posojilo za povečanje vaše poslovanje in ste bili obrnil navzdol po številnih bank zaradi visokih obrestnih merah in vrednostnih papirjev?

Iščete način za čiščenje vaših financ, razširiti svoj posel, odplačilo dolgov, malo popravilo ali zamenjavo avtomobila?

Ne iščite več, z zajamčenim posojilom gospa Jessy Luta lahko kmalu del svoje načrte v praksi.

Vaše prednosti:

* Bodite najmanj 2,000.00 euro do največ 100 milijonov euro

* Cenovno ugodna osnovna mesečna plačila za čas trajanja vaše posojilo

* Plačilo v 1 – 20 let in le 3% obrestna mera

* Hitro in varno spletno prijavo proces.

Torej, če ste iskali za majhno posojilo, posojila ali srednje veliko posojilo, da je odločitev o svoji vlogi, in da bi začeli na svoje načrte.

Lahko nas kontaktirate preko tega e-poštni naslov: [email protected]

Ga Jessy Luta.
Uradnik za informiranje.

Pozdravljeni 🙂
Če koga zanima dodaten zasluzk:
– DOBITE REALEN ZASLUZEK, VEC KO DELATE VEC DOBITE 🙂
– ZA TO DELO NE POTREBUJETE VELIKO PROSTEGA CASA SAMI SI ZAMISLITE KDAJ BI DELALI
– LAHKO V KROGU PRIJATELJEV IN ZNANCEV NI PA NIC OMEJENO
-…
Sama sem nedolgo nazaj zacela to prakticirati,in se mi resnicno izplaca. Preprosto se dobim s prijatelji na kavi,pokazem izdelke, ter nemudoma zasluzim denar 🙂
Lustno in nezahtevno delo,primerno za kogarkoli in kjerkoli po Sloveniji 🙂

Za vec informacij mi lahko pisete [email protected]

Možnost dobrega dodatnega zaslužka nudijo tudi tu:
http://www.kultura-bivanja.si/prodaja/dodatni-zasluzek

zanima me dodatni zaslužek na domu

Živijo!

Če te zanima mrežni marketing, ki ni amway in pa npr. herbalife, ki sta se že preveč razpasla, potem me kontaktiraj na [email protected].
Gre se za trženje odličnih izdelkov, CieAura. Zadeva je top in šele v porastu.
Če že razmišljaš o mrežnem marketingu, ki ni le običen nateg in piramida, v kateri potem ta glavne zaprejo, potem sem pravi naslov zate in mogoče še za koga! Vesela bom kogar koli, ker vem kako hudo je, ko rabiš dodaten denar ali ‘bohnedej’ ostaneš brez zaslužka…

LP,
Tanja

Ta kava s to gobo je pa taaaaaaaaaaaaaak nateg, da večjiga ni.
DEJSTVO!!!

Bruhala in sračkala ko vidra po tem…

Pozdravljeni,

iščem dodatni popoldanski zaslužek v okolici Ormoža, Ljutomera, čez vikende pa lahko tudi v Mariboru. Delam v računovodskem servisu, spoznam se na administrativne stvari, zelo rada čistim, sem organizirana, skratka sprejela bi karkoli.

E-mail: [email protected]

Lep pozdrav

Pozdravljeni,

Opazil sem tole temo in zanimanje za dodatni zaslužek.

Za vse, ki ste zainteresirani in če ste odprti za zanimivo idejo, kako lahko tudi vi svoj prosti čas pretvorite v dodaten vir prihodka vam ponujam zagotovo najboljšo priložnost ta trenutek na Slovenskem trgu.

Vse kar morate storiti je, da si najprej ogledate spodnjo predstavitev.

http://coffeebizbuilders.com/sl/posnete&#8230;

in nato, me kontaktirajte na [email protected], da bom lahko odgovoril na vsa vaša dodatna vprašanja. Enostavno take priložnosti ne smete zamuditi. Poglejte si predstavitev, nebo vam žal.

Če ste odprti za nove ideje in vire prihodka, ki ŽE delujejo v praksi, je to super stvar za vas.

Vedno več vsakdanjih Slovencev svoj prosti čas spreminja v 100 EUR do 500 EUR dodatnega mesečnega prihodka. Stvar je nova Sloveniji in enostavno je nočete zamuditi.

Ali kdo pozna stran page pays kako se da tu sploh zaslužiti?

Pred kratkim smo pripeljali v Slovenijo novo ameriško MLM podjetje,ki je izredno uspešno zečelo svoj pohod pred tremi leti v Aziji in dosegli zavidljiv promet. Letosnje leto so se zaceli fokusirati na ameriški trg. V Evropi pa je podjetje razen v nekaterih državah še zelo v povojih. Ravno zaradi tega dejstva je potencial podjetja v Evropi izredno velik. Podjetje ima odlične produkte, učinkovit kompenzijski sistem, ki omogoča zaslužke že zelo hitro in urejen backoffice z najmodernejšo podporo.

Vemo, da je v MLM sistemu pomembno, da si čim bolj na začetku, saj je takrat zaslužek največji, hkrati pa je potencial največji in delo najlažje.

Če želite biti med prvimi, ki bodo zaslužili in bodo zaslužili tudi največ in imate poencialne kontakte potem je odločitev jasna!

Vam zveni zanimivo? Kontaktirajte me takoj na [email protected] in zahtevajte več informacij.

Ne pozabite: prvi žanjejo največ!

Lep pozdrav,

Pozdravljeni!

Sama sem včlanjena v kar nekaj spletnih strani, na katerih rešuješ ankete in si za to plačan. V povprečju dobivam 120 evr mesečno . Od vas pa je odvisno na koliko strani se boste prijavili in koliko anket boste pripravljeni rešiti. Tu so linki:

JAZ VEM: http://surveys.net/CAWI/jazvem_recruite?Data=referrer%7c048D61614DBF9F2FF835A78E690C3A9F

PAID VIEWPOINT: http://paidviewpoint.com/?r=um827r

MEDIANA: http://vita.mediana.si/online1/www/index.php3?id_project=4&user_name=ID00071229&user_password=gdkyhmak

Plačilo za klikanje spletnih strani: http://www.clixsense.com/?4683125&invitation

New Report

Close