Iščem dobro psihiatrinjo/psihologinjo na Gorenjskem ali v Ljubljani!
Dragi “Sandi1987 Slo”!
Naj-hvala tudi tebi za zaupanje, ki si ga izrazil s tem, da si na forumu postavil tole vprašanje! V nadaljevanju pa bi ti po pravici povedala, da prav veliko psihologinj oz. psihiatrinj na GOR ali v LJ osebno ne poznam. Za tistih nekaj vem bolj iz pripovedovanja ljudi, ki so šli k njim ali pa sem imela z njimi kakšne službene stike.
Najprej mi je na misel prišla psihiatrinja dr. Mojca Zvezdana Dernovšek, ki je ravno ta teden predstavljena v Jani. Najbrž lahko že preko članka začutiš, če ti je blizu in potem stopiš v stik z njo. Zelo dober je po mojem občutku tudi dr. Jurij Bon, ki zdaj dela v PB Ljubljana – Polje. Potem pa sem ti na to stran skopirala še s spletne strani Društva Dam SEZNAM PSIHIATROV IN PSIHOLOGOV – če bi ti tudi to lahko kaj pomagalo. Ko sem malo prebrskala po njem, sem naletela na dr. Živo Fortič Smole, pri kateri sem bila 1x na pogovoru zaradi težav doma s problematično najstnico – in je tudi naredila zelo dober vtis name…
http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=37
Evo, toliko ti lahko ponudim za1x, če pa bi potreboval še kaj, se spet javi.
Srečno!
Maja
Forum je zaprt za komentiranje.