Najdi forum

Iščem delo v elektro stroki

Iščem delo na področju elektro stroke elektroinštalacije,elektromontaže, industrija.. imam delovne izkušnje doma in v tujini (Nemčija,Rusija)

Treunto iščem delo v Sloveniji.
Sem resen in delaven.

Kontakt: [email protected]

DELO V ŠVICI za 20 EUR – 30 EUR neto / uro in več s poštenim delom za vse GRADBENE DELAVCE ZIDAR,TESAR,ŽELEZOKRIVEC,ELEKTROINŠTALATER,POSTAVLJALCI ODROV Zaželjeno je vsaj delno znanje nemščine in Slo državljanstvo. Tel 070759636 e-mail [email protected] DELOR KOLAR Rosenbergweg 18b 9000 St. Gallen Schweiz.

Če še iščete delo električarja se oglasite na tel.030379246

Pozdravljeni!

Iščem delo v elektro stroki, sem dipl. gosp. inž elektrotehnike (uni).

Zainteresiran sem za delo nekje do konca avgusta v Grazu.

Kje si lahko to najdem?

LP

Za delo v tujini (Nemčija) in kasneje v Sloveniji iščemo tri nove sodelavce. Delo bo obsegalo predvsem montažo in demontažo elektroomaric. Pošteno plačilo.

Zainteresirani naj pokličejo na 041 816 348 (Silvo).

IŠČEJO SE DELAVCI ZA DELO V AVSTRIJI
-ELEKTRIČAR,DELO V PROIZVODNJI,DELAVEC PRI CNC STROJU, VZDRŽEVALEC CNC STROJEV, VARILCI (VIG,TIG,MIG,MAG,VARENJE PLASTIKE),AVTOLIČARJI, AVTOMEHANIKI, STROJNI KLJUČAVNIČARJI,TESARJI,LIVARJI,MALARJI…(IN OSTALI MOŠKI POKLICI).
POGOJ ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA-POGOVORNO.
LASTEN PREVOZ IN IZIT B.KATEGORIJE
PLAČILO JE REDNO IN DOBRO.
ZA VSE OSTALE INFORMACIJE POKLIČITE NA TEL.051/808-730

Matej si že našel delo? Če želiš imam nekaj zate ki ustreza tvojim željam verjel al pa ne.
Lp E.

NUDIJO DELO ELEKTRIČARJU DOBRO PLAČILO TAKOJŠNA ZAPOSLITEV ZAPOSLITEV DIREKT PRI AVSTRIJSKEM PODJETJU.
POGOJI
POGOVORNO ZNANJE NEMŠČINE
VOZNIŠKI IZPIT B
AVTO ZA PREVOZ NA DELO
TEL-051 808 730

Če potrebujete priklop štedilnika, el. aparatov, menjavo varovalk, stikal, luči, manjše lektroinstalacije ipd, …uredimo hitro, kvalitetno in poceni,
tel; 040 636 544,
email; [email protected]

Nudimo zaposlitev v Švici, za daljse obdobje(2 let) dela se elektronska napeljava v hotelu, zaželene so izkušnje iz elektro stroke(ni pa obvezno), prevoz in bivanje je placano neto placa je pa od 1600-1800e na mesec. Za vse dodatne informacije me kontaktirajte na telefonsko številko 040 752-584 ali na mail [email protected]!

Iscemo 4 nove sodelavce za delo po terenu izkljucno v sloveniji.
Zaposlimo za obdobje enega leta in nudimo lepo placilo,
vec info na [email protected] ali na 070/582-497

odpiram s.p elektro-monter iz nove gorice delo imam u mestu lugano swica.
iščem električarja z izkušnjami enega rabim ki oblada ustmeno in pismeno nemško.
u glavnem se v kantonu ticino swice govori italijansko, to ni problem ker dva delavca znata italijansko,rabim enega da zna nemšo tako imam ekipo za celo swico,
delovne izkušnje so najmanj od 8-15 let
kontktiraj me pošlji zivljenjepis na [email protected] ali mobi 040599376
lep pozdrav

odpiram s.p elektro-monter iz nove gorice delo imam u mestu lugano swica.
iščem električarja z izkušnjami enega rabim ki oblada ustmeno in pismeno nemško.
u glavnem se v kantonu ticino swice govori italijansko, to ni problem ker dva delavca znata italijansko,rabim enega da zna nemšo tako imam ekipo za celo swico,
delovne izkušnje so najmanj od 8-15 let
kontktiraj me pošlji zivljenjepis na [email protected] ali mobi 040599376
lep pozdrav

New Report

Close