Iščem delo v elektro stroki
Iščem delo na področju elektro stroke elektroinštalacije,elektromontaže, industrija.. imam delovne izkušnje doma in v tujini (Nemčija,Rusija)
Treunto iščem delo v Sloveniji.
Sem resen in delaven.
Kontakt: [email protected]
DELO V ŠVICI za 20 EUR – 30 EUR neto / uro in več s poštenim delom za vse GRADBENE DELAVCE ZIDAR,TESAR,ŽELEZOKRIVEC,ELEKTROINŠTALATER,POSTAVLJALCI ODROV Zaželjeno je vsaj delno znanje nemščine in Slo državljanstvo. Tel 070759636 e-mail [email protected] DELOR KOLAR Rosenbergweg 18b 9000 St. Gallen Schweiz.
IŠČEJO SE DELAVCI ZA DELO V AVSTRIJI
-ELEKTRIČAR,DELO V PROIZVODNJI,DELAVEC PRI CNC STROJU, VZDRŽEVALEC CNC STROJEV, VARILCI (VIG,TIG,MIG,MAG,VARENJE PLASTIKE),AVTOLIČARJI, AVTOMEHANIKI, STROJNI KLJUČAVNIČARJI,TESARJI,LIVARJI,MALARJI…(IN OSTALI MOŠKI POKLICI).
POGOJ ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA-POGOVORNO.
LASTEN PREVOZ IN IZIT B.KATEGORIJE
PLAČILO JE REDNO IN DOBRO.
ZA VSE OSTALE INFORMACIJE POKLIČITE NA TEL.051/808-730
Če potrebujete priklop štedilnika, el. aparatov, menjavo varovalk, stikal, luči, manjše lektroinstalacije ipd, …uredimo hitro, kvalitetno in poceni,
tel; 040 636 544,
email; [email protected]
Nudimo zaposlitev v Švici, za daljse obdobje(2 let) dela se elektronska napeljava v hotelu, zaželene so izkušnje iz elektro stroke(ni pa obvezno), prevoz in bivanje je placano neto placa je pa od 1600-1800e na mesec. Za vse dodatne informacije me kontaktirajte na telefonsko številko 040 752-584 ali na mail [email protected]!
Iscemo 4 nove sodelavce za delo po terenu izkljucno v sloveniji.
Zaposlimo za obdobje enega leta in nudimo lepo placilo,
vec info na [email protected] ali na 070/582-497
odpiram s.p elektro-monter iz nove gorice delo imam u mestu lugano swica.
iščem električarja z izkušnjami enega rabim ki oblada ustmeno in pismeno nemško.
u glavnem se v kantonu ticino swice govori italijansko, to ni problem ker dva delavca znata italijansko,rabim enega da zna nemšo tako imam ekipo za celo swico,
delovne izkušnje so najmanj od 8-15 let
kontktiraj me pošlji zivljenjepis na [email protected] ali mobi 040599376
lep pozdrav
odpiram s.p elektro-monter iz nove gorice delo imam u mestu lugano swica.
iščem električarja z izkušnjami enega rabim ki oblada ustmeno in pismeno nemško.
u glavnem se v kantonu ticino swice govori italijansko, to ni problem ker dva delavca znata italijansko,rabim enega da zna nemšo tako imam ekipo za celo swico,
delovne izkušnje so najmanj od 8-15 let
kontktiraj me pošlji zivljenjepis na [email protected] ali mobi 040599376
lep pozdrav