iščem delo v Celju-štiri ure dopoldan
Zaradi selitve in trenutno nekoliko povečanih življenjskih stroškov iščem na ožjem območju Celja občasno dopoldansko delo (3-4 dni tedensko). Po poklicu sem ekonomski tehnik. V popoldanskem času opravljam osnovno – redno delo v direktni prodaji. Starost: 38 let.
Znanja in veščine, ki jih obvladam:
– učinkovita komunikacija (Praktik nevrolingvističnega programiranja – NLP);
– prodaja (izkušnje v direktni prodaji);
– organizacijsko in koordinacijsko delo : izkušnje pri delu v neprofitnih organizacijah, v lokalni skupnosti (organizacija in vodenje prireditev, sejmov, razstav, novih razvojnih projektov);
– javno nastopanje in odnosi z mediji (suvereno nastopanje pred publiko, v radijskih ali TV medijih);
– pisno izražanje; pisanje in oblikovanje raznih tekstov (trenutno izdajam knjigo);
– fotografija (fotoamater; trenutno je v izdaji knjiga v kateri objavljam preko 140 lastnih fotografij);
– področje zdravega življenja (vegetarijanec, planinec; tudi planinski vodnik);
– uporaba računalnika vsakodnevna (internet, urejevalnik besedil Word, Outlook);
– delo z ljudmi (izkušen in potrjen mentor za vodenje neformalnih oblik izobraževanja odraslih);
– strojništvo: moj prvotni poklic je obdelovalec kovin – strugar.
Dela, za katera se počutim najbolj usposobljen:
prodaja, svetovanje, vodenje delavnic, organizacijske zadeve, koordinator v delovnih skupinah, ki raziskujejo ali iščejo nove možnosti, založništvo, odnosi z javnostmi, osebna rast posameznika ali organizacije, socialna dela in razna druga dela…
Je kdo pripravljen izkoristiti moj čas, znanje in izkušnje z namenom, da je korist obojestranka? Kliknite na moj e-mail.
Poglejte si naslednji video. Če vas zadeva zanima me kontaktirajte na [email protected]