Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem delo v Celju-štiri ure dopoldan

iščem delo v Celju-štiri ure dopoldan

Zaradi selitve in trenutno nekoliko povečanih življenjskih stroškov iščem na ožjem območju Celja občasno dopoldansko delo (3-4 dni tedensko). Po poklicu sem ekonomski tehnik. V popoldanskem času opravljam osnovno – redno delo v direktni prodaji. Starost: 38 let.

Znanja in veščine, ki jih obvladam:
– učinkovita komunikacija (Praktik nevrolingvističnega programiranja – NLP);
– prodaja (izkušnje v direktni prodaji);
– organizacijsko in koordinacijsko delo : izkušnje pri delu v neprofitnih organizacijah, v lokalni skupnosti (organizacija in vodenje prireditev, sejmov, razstav, novih razvojnih projektov);
– javno nastopanje in odnosi z mediji (suvereno nastopanje pred publiko, v radijskih ali TV medijih);
– pisno izražanje; pisanje in oblikovanje raznih tekstov (trenutno izdajam knjigo);
– fotografija (fotoamater; trenutno je v izdaji knjiga v kateri objavljam preko 140 lastnih fotografij);
– področje zdravega življenja (vegetarijanec, planinec; tudi planinski vodnik);
– uporaba računalnika vsakodnevna (internet, urejevalnik besedil Word, Outlook);
– delo z ljudmi (izkušen in potrjen mentor za vodenje neformalnih oblik izobraževanja odraslih);
– strojništvo: moj prvotni poklic je obdelovalec kovin – strugar.

Dela, za katera se počutim najbolj usposobljen:
prodaja, svetovanje, vodenje delavnic, organizacijske zadeve, koordinator v delovnih skupinah, ki raziskujejo ali iščejo nove možnosti, založništvo, odnosi z javnostmi, osebna rast posameznika ali organizacije, socialna dela in razna druga dela…

Je kdo pripravljen izkoristiti moj čas, znanje in izkušnje z namenom, da je korist obojestranka? Kliknite na moj e-mail.

Če želite nam lahko pošljete svoj kontaktni mail ali telefonsko številko.

Lp

[email protected]

Iščem delo v Celju ali njegovi okolici. Opravljala bi razna gospodinjska dela, naprimer: pospravljanje, likanje, kuhanje in še druge razne podobne stvari. Sem izjemno delovna in vztrajna. Vedno ustvarim prijetno delovno vzdušje. Sem komunikativna in prijetna.

Lep pozdrav!

Andreja

Poglejte si naslednji video. Če vas zadeva zanima me kontaktirajte na [email protected]

http://www.youtube.com/watch?v=vv1lTh7rP_M

New Report

Close