Najdi forum

Iščem delo: – Strojnik TGM

iščem delo strojnika tgm iman 5 let izkušen z delom na malih in velikih bagrih ter z traktorji imam narejen tudi izpite dobite me na 040 903 836 za ostale informacije

Sem 31 leten iz okolice Ajdovščine, ki delo strojnika opravljam že 10 let, ter ga uspešno obvladujem. Še posebej sem uspešen pri delu z kopačem in nakladačem. Ker vem, da mora strojnik biti zelo spreten, natančen in odgovoren pri svojem delu, sem zato prepričan, da bi s svojimi raznolikimi izkušnjami, mladostno karizmo in znanji lahko prispeval k večji uspešnosti in prepoznavnosti Vašega podjetja. Pri delu sem natančen in zanesljiv. Za vse ostale informacije vam posredujem kontaktno številko: 040/188-266.

zdravo iscem delo na bageru imam iskusnje z mini bagrom case 3.5t ter s kobelkotom 26t veseli me delo v kamnolomu kjer sem tudi delal s kobelkotom .kjer sem pikiral nalagal ter premetaval pesek imam ispit tgm .sem iz okolice slovenskih konjic 030332281

Iščem delo strojnika tgm.Iskušnje na vseh vrstah bagrov ter nakladačev.Delal sem tudi v Avstriji 8 let.Delal na plinovodu,kanalizaciji,izkopi,rušenje,smučišča,pikiranje.Imam tudi izpit c kat.tgm izpit.Star sem 38 let..Nazdnje sem delal v kamnolomu na bagru 450pc komatsu ter drobilcu klemann 122 z.Službo sem pravkar pred 4 dnevi izgubil zaradi likvidnostnih težav v firmi-stečaj.Prvič po 17ih letih sem pristal na zavodu….l.p. 070814129

P.S. SEM IZ SAVINJSKE REGIJE

iscem delo bagerji do 90ton so 12 let iskustvo 00389 071205569

Iščem delo kot strojnik TGM , izkušnje imam na bagerjih do 24 ton na kombinirkah jcb terex … Delal sem na gradbiščih cestah izkopih gozdnih cestah za telekom itd…
tel -070302265 sem iz okol maribora.

jaz sem iz okolice celja in ze imam kr nekaj izkusenj imam pa vse izpite c,e in tgm lahko mi pisete na moj meil [email protected] l.p

Pozdravljeni!
Sem strojnik tgm z 15-letnimi izkušnjami na delih z gradbeno mehanizacijo.Delam na vseh strojih od bagra,kombinirke,buldožerja,finišerja,valjarja skratka vse kar brni.Sem iz Rimskih Toplic prevoz na delo ne glede na razdaljo sploh ni ovira samo da je delo.Če potrebujete strojnika ki mu delo ni problem ter ga opravi kvalitetno pokličite na 030248006 ali mail:[email protected]

iščem delo gredarista delam vsa ostala fizična dela maribor 13 let iskušen

iščem delo gredarista delam vsa ostala fizična dela maribor 13 let iskušen

imam pet let izkusn delam na vsem od rovokopacen bagrov bulduzerjov do grederjev sm iz krškega

vas zanima delo v Avstriji?
Tel: 040/416-110

delam na rovokopacu in bagerju dost let 041830837

iščem delo strojnika tgm med vikendi iman 6 let izkušen z delom na malih in velikih bagrih ter z traktorji imam narejen tudi izpite dobite me na 040 903 836 za ostale informacije sem iz okolice polčan,slovenske bistrice

iščem delo strojnika tgm iman 6let izkušen z delom na malih in velikih bagrih ter z traktorji imam narejen tudi izpite dobite me na 040 903 836 za ostale informacije sem iz okolice polčan

iščem delo strojnika tgm iman 6 let izkušen z delom na malih in velikih bagrih ter z traktorji imam narejen tudi izpite dobite me na 040 903 836 za ostale informacije sem iz okolice polčan

iščem delo strojnika tgm iman 6 let izkušen z delom na malih in velikih bagrih (izkopi , planiranje , priprava podlage itd )ter z traktorji imam narejen tudi izpite dobite me na 040 903 836 za ostale informacije sem iz okolice polčan

Iščem delo kod strojnik TGM do zdaj sem delal kod strojnik na TAKEUCCHI TB175,FIAT HITACHI XX355,CATERPILLAR TERNA 434- Kot mešalec betona in drugih izravnalnih del in kot nakladač v Železarni v ABS-Italija na velikem FIAT HITACHI W230.Pa še na valjarjih in majhnih nakladačev kot so BOBCAT Tako,da delovne iskušnje niproblema.Drgač me pa to delo strojnika zelo veseli.
DELOVNE ISKUŠNJE IMAM ŽE 11.LET.
Tel:040-188-266
SEM PA IZ OKOLICE AJDOVŠČINA

pazite se delodajalca iz lenarta sl goric miroslav milenćić remont ne placa je pokvarjen lopov
ponuja lep zaslužek lažljivec se ga izogibajte ce ga gdo pozna ve da je lopov

New Report

Close