Iščem delo: – Strojnik TGM
Sem 31 leten iz okolice Ajdovščine, ki delo strojnika opravljam že 10 let, ter ga uspešno obvladujem. Še posebej sem uspešen pri delu z kopačem in nakladačem. Ker vem, da mora strojnik biti zelo spreten, natančen in odgovoren pri svojem delu, sem zato prepričan, da bi s svojimi raznolikimi izkušnjami, mladostno karizmo in znanji lahko prispeval k večji uspešnosti in prepoznavnosti Vašega podjetja. Pri delu sem natančen in zanesljiv. Za vse ostale informacije vam posredujem kontaktno številko: 040/188-266.
Iščem delo strojnika tgm.Iskušnje na vseh vrstah bagrov ter nakladačev.Delal sem tudi v Avstriji 8 let.Delal na plinovodu,kanalizaciji,izkopi,rušenje,smučišča,pikiranje.Imam tudi izpit c kat.tgm izpit.Star sem 38 let..Nazdnje sem delal v kamnolomu na bagru 450pc komatsu ter drobilcu klemann 122 z.Službo sem pravkar pred 4 dnevi izgubil zaradi likvidnostnih težav v firmi-stečaj.Prvič po 17ih letih sem pristal na zavodu….l.p. 070814129
jaz sem iz okolice celja in ze imam kr nekaj izkusenj imam pa vse izpite c,e in tgm lahko mi pisete na moj meil [email protected] l.p
Pozdravljeni!
Sem strojnik tgm z 15-letnimi izkušnjami na delih z gradbeno mehanizacijo.Delam na vseh strojih od bagra,kombinirke,buldožerja,finišerja,valjarja skratka vse kar brni.Sem iz Rimskih Toplic prevoz na delo ne glede na razdaljo sploh ni ovira samo da je delo.Če potrebujete strojnika ki mu delo ni problem ter ga opravi kvalitetno pokličite na 030248006 ali mail:[email protected]
Iščem delo kod strojnik TGM do zdaj sem delal kod strojnik na TAKEUCCHI TB175,FIAT HITACHI XX355,CATERPILLAR TERNA 434- Kot mešalec betona in drugih izravnalnih del in kot nakladač v Železarni v ABS-Italija na velikem FIAT HITACHI W230.Pa še na valjarjih in majhnih nakladačev kot so BOBCAT Tako,da delovne iskušnje niproblema.Drgač me pa to delo strojnika zelo veseli.
DELOVNE ISKUŠNJE IMAM ŽE 11.LET.
Tel:040-188-266
SEM PA IZ OKOLICE AJDOVŠČINA