Najdi forum

Iščem delo: – Strojnik TGM

iščem delokot strojnik tgm. sem iz kočevja tel070343647

Iščem delavca
strojnik TGM – buldožerist za delo v tujini Avstrija)
potrebno je znanje nemščine GSM: 070 290 515

iscem delo na stroju imam ze par let izkusen imam tudi izpit za tovornjaka delav sem ze vecinoma na vseh strojih ce gdo zaposli me dobi na tej st 031306518

Iščem delo strojnika iskušnje bagri,rovokopač okolica krško,nm sevnica tel 041 372 716

Iscem delo strojnika TGM,delam ze pet let na bagerjih vseh vrst,razen kombinirke in buldozerja!Kontakt:070831110

iščem delo kot strojnik ali voznik imam izpit: b,c,e,f,g,h, npk-voznik in kodo 95.
delav sem na kombinirki valjarju in traktorju…. opravljal prevoze s kombijem.
še nimam izpita za strojnika!
031-267-144

30 let delovnih izkušenj na več strojih iščem občasno delo v lj in okolici
040 163 988

iščem delo strojika imam izku
šnje z- kombinirka , bagri , čelni nakladač maribor in okolica in koroška regija
lp
051774257

Iscemo delavca (m/z) na obmocju Koroske, ki bi opravljal dela z bagrom. Potrebno je voznisko dovoljenje B,C in E ter prakticne izkusnje z delom na stroju – bagru. Vse zainteresirane prosimo, da poklicejo na tel.st. 051/352337.

iščem delo strojnika tgm ali šoferja c kategorije.
imam 3 leta izkušenj na mini bagru in nekaj izkušenj na tovornjaku z hiabom
pridobil sem naslednje kvalifikacije:strojnik tgm.upravljalec hiaba,tpk za prevoz tovora
poštene ponudbe prosim na tel 051244816

iščemo strojnika v pomurski regiji, obvezno izpit b kategorije, ter izkušnje z minibagri ali kombinirko, na tel 041627397.

imam iskusnje 5let na TGM najvec sem delal z gosenicarji rabim delo nujno lahko tudi tujina 041/815 526 poklicite samo resni ker sam sem resen kar se tice dela.pac iscem sebi delo ker me firma malo placuje.druge info..dobiste po klicu

Iščem delo kot strojnik po možnosti na ICB ali gosiničarju s katerima imam že večletne izkušnje. Nujno potrebujem delo. Zainterisirani javite na tel. št. 031 535 434.

Imam izspit TGM in status študenta.Delo bi upravljal preko študenta.Najraje na bagru.Sem iz okolice Polzele in Celja.
Če iščete me pokličite na 070-841-066

TGM

išcem delo kot voznik tovornega vozila, in kot strojnik TGM. Imam izkušnje z prevozi in delo z stroji TGM. imam kategorije A.B.C.E.F.G. zanima me tudi delo v tujini (A) sem okolice Gornje Radgone info 040509882

sem 33 leten iz okolice mb,imam 10 let delovnih izkušenj na tgm,največ na velikih goseničarjih cat,drugače delal tud v tunelih ter vse druge panoge kot gradnja ovtocest,plazov itd.iščem pametno delo,lahko tud v tujini..lahko tud na črno…ne maram privatnikov kateri izkoriščajo recesijo in plačujejo minimalno.,dosegljiv pa sem na 030306960

iščem delo na begaru…imam b kategoriju radno iskustvo na građevinskim strojevima 3g..radim na svim građ. strojevima..iz grada varaždina ..hrvatska…

Iščem delo strojnika TGM.Imama 20 let delovnih izkušenj. Tel.070/709-194

ce imate povecan obseg dela ali pa je vas strojnik odsoten opravljam obcasno delo kot strojik tgm , izkusnje imam z bagri do 24 t in kombinirko jcb , mf … sem iz maribora . tel -070641216

New Report

Close