Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščem delo – Skandinavija, Kanada ali ZDA

Iščem delo – Skandinavija, Kanada ali ZDA

Pozdravljeni,
stara sem 30 let in pred kratkim sem izgubila partnerja, službo in stanovanje. Tako, da imam sedaj odprte vse opcije, za delo na tujem, to kar sem si vedno želela, pa nisem nikoli zbrala poguma. Otrok nimam.
Imam veliko izkušenj z deli preko spleta: e-commerce, spletni marketing, socialna omrežja, copywriting, dizajn, web administracija itd.
Iščem delo na severu, deloma zaradi višjega standarda, deloma zaradi tega, ker mi bolj ustreza mrzlo podnebje in gorate pokrajine.
Moja primarna želja sta Norveška ali Švedska, je pa veliko težav najt delo tam, ker zahtevajo dobro poznavanje njihovega jezika, tako da razmišljam tudi o Kanadi, čeprav je birokratsko tja težje prit. Opcija je tudi sever ZDA, ampak je politika trenutno na psu za priseljence.
Ker nimam sorodstva ali drugih poznanstev na teh koncih, pišem na forum. Če ima kdorkoli informacije o kakšnem IT/media podjetju ali start-upu v teh državah, ki išče zaposlene in lahko za njih jamči, naj prosim piše pod objavo ali na mejl: [email protected]
Hvala!

New Report

Close