Najdi forum

iščem delo -prodajalka

Iščem delo prodajalke, tajnice…, karkoli, razen gostinstva.
Imam končano administrativno šolo in nedokončano 1. stopnjo VEKŠ-a.
Do sedaj sem delala v trgovini kot prodajalka, poslovodkinja, tajnica, knjigovodja, obračun OD….
Hitro se učim in imam visoko razvit čut za pošetnost in odgovornost.
Stara sem 27 let, imam urejeno družino (varstvo – “babica servis”),svoj prevoz… Iščem resno in pošteno delo, za kar se vedno maksimalno potrudim. Sem iz MB.
Želim vam lep dan!

Oglasite se na moj mail v kolikor še iščete delo. Gre za delo v Mariboru.

Lp. Marjan

iščem delo prodajalke,delala sem v erotični trgovini,imam izkušnje s strankami najraje bi delala v ljubljani v kakšni trgovini. Končano imam srednjo poklicno šolo četrte stopnje in nekaj trgovske.

pišite mi na [email protected]

Najprej mi naj prosim vsi oprostijo na morebitni žaljivki ki jih bom zapisal:
Delati iz domačega fotelja z daljincem v roki pač ne gre. Potrebno se je dvigniti.
Nekateri se dnevno vozijo na delo tudi do 350 km, mi bi pa radi delo imeli doma. HALO, aja samo to gre delat doma, a je treba tudi plačate račun za to.
Za vse tiste ki pa ne želite delati DOMA in ste samozavestni, imate voljo in vztrajnost, ste pripravljeni na nove izive, nova znanja in predvsem želite doseči nekaj več ponujam na razpolago svoj zaseben predal za sporočila, oziroma odpiram tel.:070 215 220 za dodatne informacije.
Informacija in znanje so vodilo, vaša odločitev pa je ali si dejansko informacije tudi želite.

iščem delo prodajalke,delala sem v erotični trgovini,imam izkušnje s strankami najraje bi delala v ljubljani v kakšni trgovini. Končano imam srednjo poklicno šolo četrte stopnje in nekaj trgovske.

pišite mi na [email protected] NUJNO

Lep pozdrav Mateja
Če je vaš glas še vedno aktualen in navedene reference držijo,v kar niti malo ne sumimvam z veseljem ponujam priložnost v našem kolektivu.Vpet je v mednarodno sodelovanje,zahteva pa kot ste vi navedli, poštenost, iskrenost, delovno etiko.Vse imate,a imate tudi razlog in cilj za kar bi delali? Zveni malo neumno to vprašanje?Moorda, ni pa ravno toliko neumno.Če imate cilj v življenju spremeniti sebi in svojim najdražjim življenje na bolje me prosim pokličite na 041 466179 da se dogovoriva za osebni pogovor.
Do takrat lep pozdrav Boris

New Report

Close