Najdi forum

IŠČEM DELO OD DOMA

Pozdravljeni!

Sem 23-letna študentka. V prostem času bi rada zaslužila nekaj dodatnega denarja od doma. Imam zelo dobro razvite ročne spretnosti, zato me zanimajo dela kot so sestavljanje, etikeranje… Ker imam tudi dobro razvit čut za estetiko in veliko željo po ustvarjanju bi lahko počela tudi kaj takšnega. Imam že nekaj izkušenj z izdelavo spletnih strani, logotipov, vizitk, CD ovitkov ipd. Poleg tega sem izdelala tudi načrt za zanimivo fasado, za katero iz dneva v dan dobivam pohvale. Torej, če iščete nekaj izstopajočega, vendar nevpadljivega sem prava za vas!

Zanimajo me ponudbe in vaše ideje kako zaslužiti kak dodaten € (ne zanimam pa se za prodajo izdelkov prek telefona ali kako drugače in spletne strani, ki ponujajo zaslužek!!)

kontakt: [email protected]

Pozdravljeni,

iščem ljudi, ki jih zanima prodaja kozmetike. Možnost zaslužka je od 15-25% od prodaje, kasneje lahko tudi 35% od prodaje. Starost ni omejitev, samo da imate motivacijo do prodaje. Delo ni zahtevno in vam ne vzame veliko časa 🙂 Delo je od doma.

Za več informacij me kontaktirajte na [email protected]

Maja

IŠČEJO SE DELAVCI ZA DELO V AVSTRIJI
-ELEKTRIČAR,DELO V PROIZVODNJI,DELAVEC PRI CNC STROJU, VZDRŽEVALEC CNC STROJEV, VARILCI (VIG,TIG,MIG,MAG,VARENJE PLASTIKE),AVTOLIČARJI, AVTOMEHANIKI, STROJNI KLJUČAVNIČARJI,TESARJI,LIVARJI,MALARJI…(IN OSTALI MOŠKI POKLICI).
POGOJ ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA-POGOVORNO.
LASTEN PREVOZ IN IZIT B.KATEGORIJE
PLAČILO JE REDNO IN DOBRO.
ZA VSE OSTALE INFORMACIJE POKLIČITE NA TEL.051/808-730

Pozdravljeni,

za vse tiste, ki ste že obupali imam predlog. Na linku je predstavljeno, kako lahko zaslužiš s facebookom ali tweetterjem. In res deluje!

http://98031frmp0zc37dry9o9nmbfiz.hop.clickbank.net/?tid=FACEBOOK

New Report

Close