Najdi forum

Iščem delo na domu

Pozdravljeni,

Iščem delo na domu, sem na začetku nosečnosti, a sem v februarju žal izgubila službo. Po poklicu sem ekonomist, govorim tekoče angleško, nemško in francosko. Zelo dobro govorim tudi italijansko. Obvladam delo z računalnikom (internet, 10-prstno slepo tipkanje, Word, Excel, uporaba elektronske pošte). Sem zanesljiva, natančna in delovna.

Zanima me kakršno koli delo od doma (tipkanje, obdelava podatkov, pisanje in obdelava besedil, prevajanje na nižji ravni – nimam certifikatov, samo maturitetno spričevalo), imam svoj računalnik in svoj prevoz, tudi prostor za sestavljanje (v kolikor bi bil kdo zainteresiran).

Prosim, če se lahko javijo samo resni interesenti.

Za kakršne koli dodatne informacije sem na razpolago.

Lep pozdrav,
Nina malina

Zdravo!

Iščemo nekoga resnega za pomoč pri pripravi celovitega poslovnega načrta in kasneje tudi morda za pomoč pri zagonu podjetja.

Plačilo od 700-1000EUR za izdelavo poslovnega načrta, v dveh obrokih oz. po dogovoru. Možnost dela na domu.

Vse ostale informacije na:

041 603 641

lp,

Jaka

Želite dober in poceni dopust? Želite zraven tega še zaslužiti? Potem imam pravo rešitev za vas! Enkratna ponudba… ne smete zamuditi…
…spremnilo bo vaše življenje in in dopustovanje zagotovljeno! Na izbiro je preko 60.000 destinacij po vsem svetu v hotelih 4* ali več po 50% nižjih cenah!!!, ampak to še ni vse… možnost dela in zaslužka le z širjenjem informacij! Tako lahko še niste prišli do zaslužka, saj se produkt prodaja sam! Kdo pa si ne želi dobrega in poceni dopusta?

Za več informacij me kontaktirajte na:
041/311-417 – Matjaž Šoštarič
E-mail: [email protected]

Sam sem dve leti iskal delo od doma in sem ga končno našel. Je legitimno delo za katerega potrebuješ samo računalnik in znanje tujega jezika.
In sicer pišem knjige za Kindle in jih objavljam na Amazon-u. To ni obljuba lahkega ali hitrega zaslužka, je pa možno doseči pasiven dohodek, kar mi je tudi uspelo.

http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&docId=1000234621

Priporočam vam obisk spletne strani: http://www.chance-to-change.com
Team Unlimited ponujamo možnost za priložnost prav vsem ….

Odprte so še zadnje registracije pred zaključkom obdobja, ki prinaša soliden stalni dohodek. Veliko nas je, ki smo že skočili na hitri vlak. Več info: v angleščini[/url] ali slovenščini[/url].
[sub]Registracija članstva bo veljala le ob potrditvi el. pošte – mogoče jo bo potrebno poiskati v vsiljeni pošti.[/sub]

sem mlajša upokojenka, vitalna, z svojim prevozom, grem bivat in oskrbovat pomoči potrebnie ljudi 24 urno , tudi varstvo otrok, ali skrb za hšo in oolico pride v poštev lp

New Report

Close