Iscem delo (avto mehanik ali ličar)
Dovolite, da se Vam predstavim.
Po končani osnovni šoli Slave Klavore, sem leta 2002 nadaljeval šolanje na Srednji elektro računalniski šoli v Mariboru. Leta 2004 sem šolanje zaradi določenih družinskih težav prekinil.vendar upam da se bo v prihodnosti našel čas da uspešno zaključim še zadnji letnik ki mi je ostal
Leta 2004 sem začel delati v podjetju Varkos selinsek d.o.o začel sem kot pomočnik ,delal sem izreze za ključavnice na požarnem sistemu (jansen,forster) rezal profile na mere,naučil sem se tudi brati načrte.Skratka spoznal sem se z osnovami ključavničarstva
Leta 2005 sem imel že več izkušenj se začel samostojno delati požarne sisteme in razne ključavničarske izdelke,bil sem tudi vodja skupine za montažo požarnih vrat in oken
Leta 2006 ko smo se z podjetjem preselili v večje poslovne prostore sem se izučil cam-cad programiranja in osnovnega znanja AVTOCAD-a in rezanja na plazmi,imel sem tudi zadožitev naročil potrošnega materjala za plazmo in materjala iz katerega se je rezalo kovinske izdelke
Pasivno obvladam nemški in angleški jezik. Obvladam obdelovalec teksta Word in AUTOCAD,Internet,Epošta. Imam vozniški izpit B kategorije in lastno vozilo.
Imam tudi izkušnje na področju avtoličarstva in priprave avtov na barvanje,saj sem kot dijak pomagal 1 leto v avtoličarski delavnici
Rad bi delal kod avtomehanik ali ličar pripravljen sem tudi pomagat recimo kakemu avtomehaniku da se izkažem(ali ličaru) za majhno plačilo sem z mb
lp jean
Spoštovani!
G. Jean, v začetni fazi vam lahko ponudim samo informacijo.
Informacijo kako premagati nastalo situacijo. Če jo želite pridobiti, ste dovolj samozavestni, imate voljo in resnično želite zase nekaj več, pritem pa ste pripravljeni tudi na dodatno izobraževane, potem vas vabim da me pokličete na tel. 070 215 220 in dogovorili se bomo za sestanek.
Lep pozdrav.