Najdi forum

Smo zasebno podjetje in iščemo delavca, najprej poskusno za dobo 3 mesecev, kasneje redno, lahko pripravnik, najbolje srednjo tehnično šolo (najbolje strojni tehnik). Delo je na terenu (montaža) in deloma v delavnici ter pisarni. Potreben je izpit B kategorije. Zaželjen je pošten in zaupanja vreden delavec z dobrimi delovnimi navadami (najraje iz vasi in velike družine). Plačilo neto cca 110.000 sit oziroma po dogovoru in uspešnosti. Kandidati navedite svojo telefonsko številko in kratek opis osnovnih podatkov, da vas lahko pokličemo. Prosimo za samo resne ponudbe in lepo pozdravljamo.

Ja za tak pogoj:iz vasi, in iz velike družine, da bo delaven in zaupanja vreden. pa še ne. Kaj si pa misliš, da so samo taki zaupanja vredni al kaj???? Mislim!!!!!
Malo mimo!!!

Tak oglas je zaželjen na podlagi izkušenj preko 20 delavcev – študentov, ki so pri nas delali honorarno preko študenta, zdaj smo se odločili zaposliti delavca redno. Previdevam, da gospa Minka nima stikov z zasebnimi podjetji. Zelo veliko naših poslovnih partnerjev misli podobno (tesno sodelujemo z vsaj 10), vendar tega ne izražajo tako na glas. Želeli smo prihraniti čas vsem, ki bi se javljali na oglas. Ne gre zgolj za zaupanje, pač pa za razloge iz čisto praktične narave, namreč, da zna nekdo prijeti sam lopato v roke ali grablje in zna marsikaj postoriti. Naša narava dela je pač taka in kot zasebno podjetje bi z delavcem, ki ne zna takih stvari, pač izgubljali čas. Nismo imeli namen kogarkoli užaliti, ampak izkušnje so pač take, da si z delavcem, ki je zrasel v bloku, ne bi imeli kaj dosti pomagati. Sicer pa nismo dali oglasa zato, da bi debatirali po forumu z vsakim užaljenim bralcem, ki ima čas debatirati – mi ga nimamo – pač pa smo želeli nekomu dati pošteno in redno zaposlitev. Če bomo tudi v bodoče tarča takšnih pripomb, bomo naš oglas preklicali in iskali delavce drugje. S spoštovanjem!

uffffffffffff

Pa ja!!

Nakladač sto na uro!!

A živite v fantaziji? To se je zgodilo tudi meni, in to v državni službi, vendar mi je šefinja to povedala šele čez eno leto, da me je namreč vzela, ker sem iz velike družine in vasi. To se res dogaja, ni pa prav.

Zakaj pa ni prav Janko?
Delodajalec končno izbere po njegovi potrebi.
Raje bi imel pomislke zaradi plače, …. pod takim pogojem.
lp

Jaz pa g. Francu dam prav. Delodajalec naj bi zbral takšnega, ki njemu odgovarja, pač imam vsak svoja merila in so mu izkušnje pokazale kaj mu koristi in kaj ne. Samo težko, da bi pa takšen človek bral oz. iskal delo na internetu. Tukaj g. Franc bo pomota. Raje dajte oglas v kakšen lokalni tednik.

Pozdrav in veliko sreče pri izbiri.

sem zelo zainteresiran za redno delo..hkrati si morem iskati stanovanje..star sem 23 let..nimam pa se sredne sole..torej mi manjka 1 leto..tudi to sem pripravljen opraviti po hitrem postopku..
tel>051875956

Spoštovani g. Franci!

Sem strojni tehnik, imam precej izkušenj z delom na terenu. Dobro obvladam varjenje, delo na višini. In sem iz vasi. Več se dogovoriva po tel. 07 49 70 450 oz. 041 814 189.

Lep pozdrav, Edi!

Pozdravljeni!

Iščem samostojnega delavca z znanjem polaganja tlaka (kamen, robniki, tlakovci…) in keramike.
Pogoj za kandidata je izpit B kategorije. Dela se opravljajo na področju štajerske in koroške.

plačilo je 4eur/h + malica.

več na [email protected] ali 040500445

http://WWW.TOMGRAD.COM

LP
Tomgrad, Tomaž Frumen s.p.

Spoštovani,

iščem resna in poštena delavca z izkušnjami;

električarja in vodovodarja za občasno popoldansko delo v Ljubljani in okolici. Delo bi bilo večino dni ob popoldnevih tudi ob sobotah.
Imeti morata lasten prevoz in orodje za delo.

zainteresirani – samo resni, se javite na kontakt: [email protected]

New Report

Close