Najdi forum

Iscem cistilko za redno ciscenje vsak dan 5 ur,dela se vsak dan tudi vikende,mora biti natancna in odgovorna,plačilo 500 eur na mesec,placilo redno,klicite samo resne,040490160,hvala

A lahko prosim poveste kje rabite čistilko?

Hvala, LP

Javljam se na vaš oglas za čiščenje, v primeru, da gre za Ljubljano. Pišete mi lahko na [email protected]
Lp

Zal ni vec aktualno,hvala

Pomojem se ti bolj splača najeti čistilni servis http://ciscenje.valina.si/index.php/dnevno-in-generalno-ciscenje.html

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje lahko tudi likanje ljubljanska regija na telefonsko številko-051-227-776

iscem cistilko okolica ptuja

iscem cistilko okolica ptuja dvakrat mesecnolp

Iščem dodatno zaposlitev-čiščenje-v popoldanskih urah in ob vikendih v Mariboru.
te.:040 650 351

Iscem zaposlitev ciscenje v popoldanskih urah in ob vikendih v Celju

Je oglas še aktualen?Lp čebelica Maja

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje lahko tudi likanje, samo ljubljana.kontakt [email protected]

Pozdravljeni,nudimo ugodno generalno ciscenjenje stanovanjskih in poslovnih prostorov,tudi okna v Ljubljani in okolici,imamo pisna priporocila,kontakt 040490160,hvala

Pozdravljeni!

Imate željo po čistem domu in urejeni okolici ter potrebujete nekoga za pomoč pri gospodinjstvu starejših oseb na območju Grosuplja, Škofljice in Ivančne Gorice?

Kontaktirajte me na 070 315 863.

Lep pozdrav!

Iščem osebo za čiščenje hiše (tudi občasno generalno čiščenje) ter za občasno varstvo za tri otroke. Smo iz Krškega, cena po dogovoru. Moj kontakt [email protected].

Ko iscete za Ptuj, kje vas lahko dobim na zvezo?
Telefon?

Iščem osebo za čiščenje hiše in okolice, ter likanje. Smo iz Žužemberka.

Moj kontakt 040 651 355

New Report

Close