Najdi forum

Pozdravljeni MBstyle,imam samo se cetrtek dopoldan cas,ostalo vse zasedeno,urna postavka od 8-10 eur,stvar dogovora,hvala lp

Pozdravljeni MBstyle,sem zainteresirana za to delo,dopoldan mam cas vsak dan.Bomo se zmenili ce se rabite cistilko.Lp

Mbstyle ali lahko prosim pustite kakšen kontakt???

MBstyle, vaš kontakt je skrit. Sem zainteresirana. Imam s.p. Urna postavka med 5 in 10 € oz. po dogovoru. Prosim, če se mi oglasite na [email protected].

[/quote]

Pozdravljeni MBstyle.
Sem zainteresirana za delo.
Moji podatki.
Milijana Jović s.p.
Brodarjev trg 12
1000 Ljubljana
dš.80468594. 031 560 113
Hvala lepa. Lep pozdrav. Milijana

Pozdravljeni,

Nudim pomoc starejsim;varstvo otrok ali pospravljanje na domu
Placilo po dogovoru; (dopoldan popoldan)

Zdravo

Tudi jas bi delala kot cistilka v okolici maribora, sentilja ali pesnice lahko je dopodansko ali popoldansko če o,a kdo kakšno delo ali da potrebuje čistilko me naj pokliče na št: 051684285 ali na gmail: [email protected].

lp.

Iščem delo čiščenje na domu. Sem iz Celja

[email protected]

lp
lucija

Iscete osebo za pomoc pri gospodinjskih opravilih?
In hkrati oseba ki je vredna zaupanja?
Zelo samoinicijativna in skrbna.
Za vas pocistim in pospravim Vas dom,poskrbim za otroka,uredim vrta,skuham…Torej vse ker je treba da bi Vi imeli cim vec prostega casa.

070/237/656

Ljubljana

Pozdravljeni

Iščem delo čistilke, sobarice, hišna pomočnica, pomoč v kuhinji tudi varstvo otrok na območju Škofja Loka, Kranj, Medvode.
kontakt: [email protected]

Zdravo,
Oglasam se za delo pri vas.
Kje se točno nahajate v Celju,jaz sem na Hudinji pri City Centru.
št.telefona:040 481 258
E-mail:[email protected]

Lep pozdrav,Suada

iščem kakršno koli delo na domu v popoldanskem ali večernem času ( varstvo otrok, pomoč ostarelim, čiščenje, prevajanje, vsa administrativna dela, prevozi …) moj kontakt: 041 601692 vestna

V Celju nudim čiščenje, likanje, kuhanje ali varstvo otrok. Lahko dopoldan ali popoldan. Sem urejena in zanesljiva.
[email protected]

Pozdravljeni!

Iščem popoldansko delo na domu za čiščenje, morda varstvo otrok, ter prevoze v okolici Krškega,Sevnice, Brežic. Kontakt: [email protected]

Mbstyle ce se iscete cistilko sem zainteresurana. Vas konakt je skrit zato me prosim kontaktirajte na 040820216 ali napisite svoj kontakt.
Lp, Marta

Znimam se za delo čistilke v Idriji. Hvala in lp
[email protected]

Zanimam se za delo čistilke v Idriji. Hvala in lp
[email protected]

Pozdravljeni,

zaenkrat le informativno iščemo zanesljivo, natančno in zaupanja vredno osebo za enkratno generalno čiščenje stanovanja na področju Slov. Konjic, v izmeri cca. 75 m2 (brisanje prahu iz vseh površin, sesanje tal, pomivanje tal, sesanje kavča, umivanje oken, čiščenje ploščic v kopalnici, na wc, kuhinji, čiščenje tuša in wc, čiščenje vrat…, brez notranjosti omar).

Čiščenje bi bilo potrebno opraviti v mesecu maju (čimprej v prvi polovici, saj kmalu pričakujemo dvojčke), če bi bilo možno čez vikend (ko smo doma, saj je potrebno umakniti kakšno težjo stvar in bi pri tem pomagali).

Dela je nekje za cca. 5h.

Informativno zaenkrat zato, ker nas najprej sploh zanima, koliko plačila bi želeli na uro čiščenja…

Za več informacij prosim pišite na zasebno sporočilo. Hvala.

Lep pozdrav.
Maja.

Dober dan

Iscete osebo za pomoc pri gospodinjskih opravilih?
In hkrati oseba ki je vredna zaupanja?
Za vas pocistim in pospravim Vas dom,uredim vrta,likam,skuham…Torej vse ker je treba da bi Vi imeli cim vec prostega casa.

[email protected]

Sežana

New Report

Close