Iščem čistilko
Pa kdo je tebe kaj vprašal? boš ti dal-a brezposelnim jesti?
ljudje delajo, da si zaslužijo KRUH, ne pa nov avto in dopust!
in ker si tako natančen/na pri vsej tej identifikaciji…identificiraj se! takšne copy-paste nebuloze pa spravi kam drugam.
saj ne morem verjeti, kako se eni vtikajo v ne-njihove stvari..
38-letna iščem zaposlitev čistilke poslovnih prostorov,stanovanj, likanje pospravljanje. Lahko tudi polovični delovni čas. Na tem področju imam veliko izkušenj. Imam prevoz.
Samo resne ponudbe.
Sem iz Maribora,
[email protected]
Spoštovani!
Nudim varstvo in nego starejšim ljudem na vašem domu. Imam končano Srednjo zdravstveno šolo, z nekajletnimi izkušnjami v Domu upokojencev, tako, da mi delo ni tuje.
Če ste zainteresirani in če ste iz Celja ali okolice me kontaktirajte in vprašajte karkoli Vas zanima.
Lep pozdrav,
051-247-626
iščem delo čistilke na domu na lokaciji okolica ljubljane sem pridna hitra in zanesljiva.če komu lahko glede tega rabi pomoč mi bo v veliko veselje. kontaktirajte me na [email protected]… LP
Pozdravljeni!
Iščem delo sobarice,čistilke,pomoč v kuhinji,pomoč na domu-pospravljanje,likanje,kuhanje,pranje,varstvo otrok.. Karkoli.
Delo iščem v okolici Škofja loka, Kranj..
Kontakt: [email protected]
Res je, kdo si ti, da tukaj lepiš predpise? In kaj hočeš s tem doseči? Da bi pomagal-a ljudem, ki nimajo za osnovno preživetje? Če ne moreš pomagati, vsaj škode ne delaj. Si želiš veš kriminala, si želiš več obupanih, ki končajo s samomorom? Ali ti sploh veš, kako živi velik del Slovencev!!! Ovca si ti in vsi tisti, ki jemljete eno skromno delo na črno, katerega se brezposelni ne bi nikoli lotili, če ne bi bili v to primorani, za kršilce zakona. Dokler so in smo pripravljeni pošteno delati, pa tudi če na črno, si ti in tebi podobni še na varnem. Ko pa bodo ali bomo šli na cesto, kjer bomo izmikali denarnice takim kot si ti, ti pa ne bo več vseeno. In še več. Danes mogoče še greješ svoj delovni stolček misleč, da ti ga ne more nihče vzeti. Ker tebi pa se to že ne more zgoditi, kajne? Več nas je, ki smo tako mislili. Danes ne več. Konkretno tale tema ponuja in išče čiščenje, kakšna druga kaj podobnega. Ali kdaj pomisliš, da vsi, ki so se lotili čiščenja niso dosegli nobene izobrazbe ali službenega položaja – nekoč? In da je to delo fizično težko, nekaterim tudi padec na dno. Čistijo ženske z univerzitetno izobrazbo, da lahko preživijo sebe in otroke. Sram naj te bo, da prestrašiš s svojim kopiranjem še tiste, ki so se komaj odločili, da bi pa mogoče s čiščenjem preživeli in tukaj oddali svojo ponudbo. Tudi tebe bo še to doletelo.
23-letna iščem zaposlitev čistilke poslovnih prostorov,stanovanj, likanje pospravljanje. Lahko tudi polovični delovni čas. Sem iz Celja prosim poklicite 070268609 [email protected]
Pozdravljeni!
Iščem delo čistilke ili pospravlanje ,likanje, varstvo otrok… karkoli.
Prihajam iz okolice Šmarja pri jelšah.
Hvala in lp.
Kontakt: 041504 841 ali [email protected]