Iščem čistilko
sem pridna delovna,zelo urejena punca in z veseljem pomagam tudi drugim,ce potebujete ppomoc na domu za kakrsno koli dejavnost me kontaktirajte .. pospravljanje , brisanje oken,kopalnice,prahu,sesanje,likanje .. delo z okolico tudi imam zelo iskusnje za vrt,rozice,obrezat grmicke in tudi varstvo otroka .. skratka vse in imam zelo dobre izkusnje .. lp.
068 177 760
Išćem delo v Ljubljani, kontaktirajte me na e-mail: [email protected]
Pozdravljeni!
Mlajša upokojenka v Mariboru natančno in hitro čistim stanovanja ali hiše, pri delu sem zanesljiva in diskretna. Najljubše mi je, če je delo konstantno (vsak teden ali na 14 dni). Trenutno imam prosta še 2 dneva v tednu. Do zapolnitve le teh pridem pomagat tudi pri enkratnem čiščenju (po obnovi stanovanja…).
Lepo pozdravljeni!
041-221-898
za delo v ljubljani kontakt:[email protected]
Če rabite pomoč na domu, me prosim kontaktirajte. Sem trenutno brezposelna in bi rabila delo. Poprimem za kakršno koli delo. Ponujam vam vse usluge na vašem domu, kuhanje, generalno čiščenje stanovanja ( okna, sesanje, prah , čiščenje kopalnice, skratka vse kar spada pod generalno čiščenje). Če ste iz okolice gorenjske ( Jesenice – Radovljica ) me prosim kontaktirajte na [email protected]
Objava oglasov v stilu “nudim prevajanje, ponujam inštrukcije, pišem diplomsko nalogo, varujem otroka na domu….” ni dovoljena.
Zaradi prijave tržnemu inšpektoratu glede oglaševanja dela na črno oz. oglaševanja različnih vrst inštrukcij vas še posebej opozarjamo, da je prepovedano objavljanje tovrstnih oglasov in jih bomo umikali z objave, kršitelje pa na poziv pristojnih inštitucij tudi ne bomo mogli varovati pred pregonom.
Na vseh forumih Med.Over.Net niso dovoljeni prispevki, s katerimi se oglašuje delo na črno in vse, kar je povezano s prodajo in storitvami »ponujam«, »nudim«.
Forumi in Mali oglasi s tem NISO ukinjeni – v njem še vedno lahko prodajate razne predmete, jih podarjate ali izražate povpraševanje, pazite pa na naslednja navodila:
-Naročnik oglasa mora ob naročilu oglasa podati izjavo s podatki o svoji identiteti: firmo in sedež firme ter ime in priimek odgovorne osebe ali ime in priimek naročnika ter njegovo stalno prebivališče ter izjavo, da ima dejavnost, vsebina katere se nanaša na objavo oglasa, opredeljeno v temeljnem aktu oziroma vpisano v register.
Ta navodila se nanašajo na prepovedano naročanje in objavljanje oglasov v časopisih, revijah, na radiu, televiziji in v drugih elektronskih medijih (v nadaljnjem besedilu: oglaševalska organizacija) ali pošiljanje in objavljanje reklamnih sporočil na drug način, ki je dostopen javnosti.
(povzeto iz Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC), poročilo št. 2011-02-10 DELO NA ČRNO)