Najdi forum

Pozdravljeni
Sem fan iz vasi star 45 let brezposelen.Če sami ne zmorete ali nimate časa za ureditev okolice hiše vrta vam z veseljem priskočim na pomoč.Za vas prekopljem vrt pokosim travo obrežem grmovnice in postorim manjša vzdrževalna dela okoli hiše in v njej imam kar nekaj orodja in znanja.moj kontakt [email protected]
lep pozdav

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje ljubljanska regija,vrhnika,logatec,borovnica,horjul,brezovica,dragomer na telefonsko številko-051-227-776

Pozdravljeni!
vidim da iscete delo za cistilko. to delo me zanima in Vam puscam mojo kontaktno stevilko za dodatne informacije: 040-832-142.
lep pozdrav špresa!

cistim stanovanja,hise,generalno al po vasi zelji,sam zelo natancna,cena po dog:) 070281639

Pozdravljeni,potrebujete zanesljivo,natancno,odgovorno zensko za ciscenje ali pomoc v gospodinjstvu,vsak dan,enkrat na teden samo generalka,vse je stvar dogovora,imam dolgoletne izkusnje in zaupanje mojih strank, za opravljeno delo lahko izdam racun seveda ce zelite,lep dan

Se zanimam za delo čistilke v mariboru,imam izkušnje!Moja številka je 030260143 In moj gmail:[email protected]

Se zanimam za delo čistilke v mariboru,imam izkušnje!Moja številka je 030260143 In moj gmail:[email protected]

Pozdravljeni!
Sem 40-letna gospa, aktivna, komunikativna in Vam lahko nudim delo: varstvo starejših oseb, varstvo otrok (imam izkušnje), čiščenje sob in opravljanje drugih hišnih nalog.

Moj e-naslov [email protected]

ZANESLJIVA
Re: Iščem čistilko

24.03.13 16:58
ZANESLJIVA
Re: Iščem čistilko

04.03.13 15:45

Navedeno
ZANESLJIVA

POZDRAVLJENI
ČE POTREBUJETE HITRO IN ZANESLJIVO OSEBO
ZA ČIŠČENJE VAŠEG STANOVANJA,HIŠE V OKOLICI
KAMNIKA -DOMŽAL-MENGEŠA ME PROSIM POKLIČITE
IMAM ISKUŠNJE TEL 041 275 022 HVALA
LP

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje ljubljanska regija lahko tudi likanje na telefonsko številko-051-227-776

Pozdravljeni,

trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje in imam 28 let. Delo v tem času je zelo težko dobiti zato iščem delo kot čistilka sli sobarica (pomoč na domu, likanje, pospravljanje, priskočim na pomoč pri raznih opravkih – trgovina), nudim pomoč tudi na vrtu (urejanje okolice).
Delo iščem v regiji Postojna (Pivka, Prestranek), Logatec, Vrhnika, Prestranek ter tudi v Ljubljani.
Cena na uro od 8 do 10€ – odvisno od obsega dela.
Vse zainteresirane prosim da me kontaktirajo na e-mail: [email protected].
Lp
Tina

Zakaj pa ne oddaš povpraševanja na primerjam.si – čistilni servis. Zastonj ti pošljejo 6 ponudb.

Pozdravljeni.

Iščemo zanesljivo in zaupanja vredno gospo za čiščenje oken in predvsem zunanjih žaluzij. Cena po dogovoru. Okolica Mb.

A mi lahko kdo priporoči kakšno gospo?

Družina z majhnim otrokom išče zanesljivo osebo (ne čistilnega servisa) za čiščenje stanovajna v Novi Gorici. Enkrat na teden ali na 14 dni. Če je kdo zainteresiran naj pusti kontakt.

Nudim čiščenje na domu,generalno 9 € na uro,tedensko in mesečno 7 € na uro.Vse čistim (moja čistila)
Moja kontaktna ševilka je 031-705-621.Kličite samo resni!

Tobika,

lahko me kontaktirate na [email protected].

LP

ZIVIO,Besima Topalovic S.P. Iscem delo 068131321,iz LJubljane Moste prosim poklicite Lp

Pozdravljeni.
Če potrebujete natančno in zanesljivo osebo pri čiščenju stanovanja/hiše, likanju, pri opravljanju vseh vrst opravil na domu, tudi varovanje otrok ali sprehajanje psov, me kontaktirajte na e-mail: [email protected].
Sem pridna in komunikativna 40-letnica z veliko izkušnjami in priporočili.
Lep pozdrav.

New Report

Close