Iščem čistilko
Pozdravljeni
Sem fan iz vasi star 45 let brezposelen.Če sami ne zmorete ali nimate časa za ureditev okolice hiše vrta vam z veseljem priskočim na pomoč.Za vas prekopljem vrt pokosim travo obrežem grmovnice in postorim manjša vzdrževalna dela okoli hiše in v njej imam kar nekaj orodja in znanja.moj kontakt [email protected]
lep pozdav
Se zanimam za delo čistilke v mariboru,imam izkušnje!Moja številka je 030260143 In moj gmail:[email protected]
Se zanimam za delo čistilke v mariboru,imam izkušnje!Moja številka je 030260143 In moj gmail:[email protected]
Pozdravljeni!
Sem 40-letna gospa, aktivna, komunikativna in Vam lahko nudim delo: varstvo starejših oseb, varstvo otrok (imam izkušnje), čiščenje sob in opravljanje drugih hišnih nalog.
Moj e-naslov [email protected]
Pozdravljeni,
trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje in imam 28 let. Delo v tem času je zelo težko dobiti zato iščem delo kot čistilka sli sobarica (pomoč na domu, likanje, pospravljanje, priskočim na pomoč pri raznih opravkih – trgovina), nudim pomoč tudi na vrtu (urejanje okolice).
Delo iščem v regiji Postojna (Pivka, Prestranek), Logatec, Vrhnika, Prestranek ter tudi v Ljubljani.
Cena na uro od 8 do 10€ – odvisno od obsega dela.
Vse zainteresirane prosim da me kontaktirajo na e-mail: [email protected].
Lp
Tina
Zakaj pa ne oddaš povpraševanja na primerjam.si – čistilni servis. Zastonj ti pošljejo 6 ponudb.
Pozdravljeni.
Če potrebujete natančno in zanesljivo osebo pri čiščenju stanovanja/hiše, likanju, pri opravljanju vseh vrst opravil na domu, tudi varovanje otrok ali sprehajanje psov, me kontaktirajte na e-mail: [email protected].
Sem pridna in komunikativna 40-letnica z veliko izkušnjami in priporočili.
Lep pozdrav.