Najdi forum

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čistiti v Kranju stara sam 18 let in nujno rabim delo
telefonska stevilka 041402253

Pozdravljeni!

Sem 55 letna upokojenka in iščem delo v Kranju in okolici. Imam večletne izkušnje s čiščenjem.

Tel.: 070557337

lp, Nevenka

pozdravljeni

sem iz kranja in sam stara 26 let in nujno rabim delo v kranju ali okolici
pospravljane likanje ciscenje pomoc na domu itd.
ce ma ko naj me poklice.
upostev pride kaksno delo i po noci al pa zvecer
klicite samo resni
070588908

Pospravljanje,ciscenje,likanje v Kopru iscem,sem mlajša zaupna in vrjedna oseba
Tel.030349493
klicite samo resni.
lp.

Pozdravljeni, iscem delo za cistilko v KRANJU… Prosim da ce kdo isce cistilko za delo v Kranju naj me poklice na mobilno telefonsko st. 040789451

Lp, Flora

Če potrebujete pomoč v Mariboru in okolici za čiščenje vašega doma, hiše,vtra ali poslovnega prostora, likanje, pomoč starejši osebi, čuvanje otroka ali hišnega ljubljenčka. Sem zanesljiva z izkušnjami,kar dokazujejo zadovoljne trenutne stranke.Sem natančna pozitivna in prilagodljiva oseba z še malo prostega časa, tik pred upokojitvijo, a na žalost brez službe..
Urna postavka po dogovoru.
Kontakt: 040851996
ali
[email protected]

pozdravljeni potrebujem delo sem resna 31 letna mamica iz SLOVENSKIH KONJIC če bi bila kakšna možost da mi o delu in pogojih poveste kaj več me prosim kontaktirajte hvala lep pozdrav

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje ljubljanska regija na telefonsko številko,051-227-776

isčem delo čistilka,sobarica, pomoč v kuhinji. Jesenice z okolico
tel.040-635-575

Pozdravljeni.iscem delo cistilke ili kao pomocnica u kuhinji v
Ljubljani. 070 402400

[/quote][/quote]

Pozdravljeni
Sem 22 letno dekle in iscem kaksno stanovanje ali hiso za ciscenje v okolici bleda.
Imam iskusnje in sem oseba na katero se lahko zanesete da bom vestno opravljala svoje delo.Kontaktirate me lahko na stevilko 040 601 721
lep pozdrav

Lepo pozdravljeni! Sem 17 letna dijakinja Srednje zdravstvene šole v Mariboru. Nudim pomoč na domu- čiščenje, pospravljanje, likanje.. tudi varstvo vaših malčkov ali hišnih ljubljenčkov.
cena po dogovoru
kontakt [email protected] ali na telefonsko številko 041/293-219

ZANESLJIVA
Re: Iščem čistilko

04.03.13 15:45

Navedeno
ZANESLJIVA

POZDRAVLJENI
ČE POTREBUJETE HITRO IN ZANESLJIVO OSEBO
ZA ČIŠČENJE VAŠEG STANOVANJA,HIŠE V OKOLICI
KAMNIKA -DOMŽAL-MENGEŠA ME PROSIM POKLIČITE
IMAM ISKUŠNJE TEL 041 275 022 HVALA
LP

Zanimam se za delo Bojana Rajh v Mariboru kontaktirate me lahko na 040 228 508

POZDRAVLJENI,

zanima me delo,iščete za pospravljanje,v katerem mestu ste?

Lp
majda

Pozdravljeni!
iščem delo sobarice ….čistilke… v popoldanskem ali večernem ćasu
sem zanesljiva ,,,sicer pa delo samo hvali …sem iz Celja
040 622 371

pozdravljeni.
iščem delo sobarice,čistilke,pomoč v kuhinji,pomoč na domu-pospravljanje,likanje,kuhanje,pranje,varstvo otrok,pomoč starejšim.. karkoli.sem iz Maribora. lepo pozdrav
kontakt: 070 288 866

New Report

Close