Najdi forum

Pozdravljeni.

Iščem prijetno družinico iz Ljubljane ali bližnje okolice, ki potrebuje zanesljivo natančno in prijazno hišno pomočnico.
Z veseljem bom sodelovala pri vzdrževanju vašega doma.

Suzana 041/494 581

Nudim čiščenje na vašem domu! V poštev pride Ljubljana center in okolica. Sem zelo natančna in zanesljiva, zaupala so mi že podjetja za čiščenje poslovnih prostorov. kontakt na mail [email protected]

Odgovori • Citiraj sporočilo

Potrebujete pomoc na domu ali ciscenje lokala,pisarn,ordinacij ,dovolj je da ste prijazni spostljivi in cenite delo ciscenja,potem me poklicite ker resnicno to zasluzim,zelo natancna,vestna in predvseem zaupanja vredna oseba,to vam lahko potrdijo moje stranke ki mi zaupajo,klicite ne bo vam zal 040490160 hvala,lp

Zdravo !

Sem 18letna dijakinja, ki išče delo, žal si morem šolo plačevat.
Ampak mi prihrankov zmakuje in bi res potrebovala delo.
Delala sem že razna dela, kot čistilka, natakarica, trgovka.
In bi res prosla, da me za delo kontaktirate na [email protected]

Hvala!

Pozdravljeni,

če iščete žensko za pomoč starejši osebi ali čiščenje, likanje, kuhanje na področju Gorenjske (Jesenice, Radovljica, Lesce..) Imam več let izkušenj pri delu s starejšimi (tudi v tujini) ter pri opravljanju vseh gospodinjskih opravil. Stara sem 50 let, poštena in zanesljiva. Pomoč po dogovoru, sem prilagodljiva.

Kontakt: Ela 040-260-874

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje ljubljanska regija na.telefonsko številko-051 227 776

[/quote]

Potrebujete pomoc na domu ali ciscenje lokala,pisarn,ordinacij ,dovolj je da ste prijazni spostljivi in cenite delo ciscenja,potem me poklicite ker resnicno to zasluzim,zelo natancna,vestna in predvseem zaupanja vredna oseba,to vam lahko potrdijo moje stranke ki mi zaupajo,klicite ne bo vam zal okolica ŠKOFJA LOKA IN KRANJA .Pokličete 064-113-558

Nudim vsa gospodinjska opravila na območju Krškega. Kontaktirate me lahko na [email protected]

Pozdravljena ga iz KRANJA, bilo bi pametno da sama napisete ponudbo, seveda ce ste sposobna a vidim da niste ker vsakic si sposodite moje besedilo, prav smilite se mi RESNICNO, a vam tudi moje stranke posodim…………………

Želite prihraniti denar pri čiščenju vaše pisarne, prostorov ali objekta? Mi smo na novo ustvarjeno podjetje za redna vsakodnevna, kot tudi generalna čiščenja poslovnih in trgovskih prostorov.
Ponujamo Vam naslednjo ponudbo: Če želite, mi prevzamemo čiščenje vašega objekta za cenejšo ceno, kot vaš dosedanji čistilni ponudnik.

Če Vas ponudba zanima, nam posredujte odgovor.

Z lepimi pozdravi,
Čistilni servis Aqua

Email : [email protected]

Potrebujete pomoč v Mariboru in okolici za čiščenje vašega doma, hiše, poslovnega prostora, likanje, pomoč starejši osebi, čuvanje otroka. Sem zanesljiva z izkušnjami, stara 49 let. Simpatična, pozitivna, prilagodljiva.
Urna postavka po dogovoru.

[email protected]

Potrebujem pomoč pri čiščenju na domu. Iščem hišno pomočnico za delo v okolici Kopra. Zaradi hišnega ljubljenčka in alergije na pršico potrebujem pomoč pri čiščenju 2 x tedensko.

Kontakt: [email protected]

Pozdravljeni. Stara sem 15 let in sem dijakinja gimnazije, vendar si zelo želim nekega dela, da bi lahko bila bolj samostojna. sprejemam vse vrste dela, pri čiščenju sem zelo temeljita in vem, kako se tega lotiti. ne branim se tudi varstva otrok, kuhanja in podobnih reči. urna postavka 5€/h ali manj. želela bi delati petke popoldan in sobote, lahko pa tudi kakšno popoldne med tednom. čeprav sem stara 15 let sem zanesljiva in vem kako se stvarem streže. ustrezalo bi mi delo na območju Grosuplja in Ivančne gorice, lahko pa tudi malo širša okolica. za info pokliči: 040819645, LP, Tamara 🙂

Iščete pomoc pri vsakodnevnih opravilih, čiščenje prostorov ali kakršnokoli pomoč v okolici Celja sem dosegljiva na tel. št. 070 707 488 Tanja

Prosim nehajte same sebe podcenjevati,seveda ce ste res natancne,sposobne ter odgovorne potem vasa ura resnicno ne more biti 4 ali 5 eur, stranke so tudi take ze probale poceni zenske,potem so bile cisto razocarane,unicen parket,poskodovano pohistvo,pokradene,pocisceno povrsno kot v kaki pisarni,verjemite vse to sem ze slisala od mojih strank ki mene zdaj z veseljem placajo 9 eur kar je tudi pravicno za tako delo,prides delas brez malice,nimas placen prevoz,delas brez pauze povrh se za seboj pustis vse tip top in zakaj ne bi cenili sebe,svoj trud in svoje delo,seveda ce ste sposobne,ce sam sebe ne cenis te drugi zagotovo ne,lep dan

Imam večletne izkušnje z čiščenjem raznoraznih prostorov ( hiše, pisarne,…), likanjem , pospravlanjem , nudenje pomoči starejšim osebam na domu, itd…

Sem iz Celja, ni mi pa problem delati tudi kje v okolici ker imam prevoz, če ste zainteresirani
pokličite : 041/857-309

Drage dame!

VSAKO DELO JE ČASTNO KI GA OPRAVLJATE ZATO SE NE PODCENJUJTE IN NE OPRAVLJAJTE DELA NA POL.KER ČE ŽE DELATE DELAJTE POŠTENO IN ZA POŠTEN DENAR NE PA ZA DROBIŽ. S TEM UNIČUJETE PROFESIONALNE ČISTILNE SERVISE, KI NEKAJ DAJO OZIROMA DAMO NA DOBRO IME PODJETJA IN NA POŠTENO PLAČILO SVOJIH DELAVK. VEM DA VSAKDO POTREBUJE DENAR, ZATO TUDI ZAHTEVAJTE PRAVIČNO PLAČILO ZA VAŠE DELO.
Poznam primere, ko se dobesedno izkorišča ljudi(čistilke dobijo od 1€-2,5€ na uro).To je skrajno poniževalno.
ZATO VAS ŠE ENKRAT POZIVAM, DELAJTE IN RAČUNAJTE POŠTENO!!

P.S. Cena ure za čiščenje na”črno” se gibljejo med 8€ in 12 € na uro.

Pozdravljeni g.Kebab,vse to ste lepo razlozili,samo ena malenkost manjka,ko sem prejsnjo firmo zapustila zaradi nerednih plac,malo sem se pozanimala po cistilnih servisih,bila sem na 5 cist,servisev in sem tako razocarana da prekipevam od jeze verjemite majvec kar so mi ponudili je bilo 2.80 na uro,glejte 10 let sem delala kot gospodinja,8 let pri g,Zmagu Sagadinu potem pri dr,Pokornu,dr,Plesnicarjevi in se in se lahko bi se nastevala,to ni reklama jaz reklame ne potrebujem,moja reklama je moje delo ki je natancno in odgovorno,zato sem se odlocila da delam sama za se,nisem nesposobna ne nepismena ne glupa,po poklicu sem ek.tehnik a ni pomembno vsako delo je posteno,da me pa kdo izkorisca to pa ne ,trenutno me moje stranke placajo 9 eur na uro in cenijo moj trud,ce pa se bom kdaj odlocila zdaj ko bom imela s.p da koga zaposlim,placala ga bom posteno ali pa sploh se ne grem tega,vsi smo ljudje in ce ne cenimo sami sebe tudi drugi nas ne morejo,casi so tezki za vse ampak ce delas po pameti se da,vem samo to da drzi kot prave kolilo denarja toliko glazbe in res je placaj posteno in sa ne sekiraj za posledice,hvala,lep dan

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čistiti ljubljanska regija,vrhnika-logatec-borovnica-horjul brezovica na, telefonsko številko.051-227-776

New Report

Close