Najdi forum

Pozdravljeni.

Mlada družina iz Škofje Loke iščemo pomoč v gospodinjstvu, predvsem čiščenje 1x tedensko (sesanje, čiščenje tal, kopalnica, občasno pa tudi čiščenje kuhinjskih elementov, oken). Stanovanje je veliko 100 km2.
Prosim za kontakte na ZS.

Lp, m

Iščem osebo za čiščenje hiše in okolice, ter likanje. Smo iz Žužemberka.

Moj kontakt 040 651 355

Pozdravljeni,iščete ševedno čistilko?lp

Pozdravljeni,iščem delo kot čistilka,sobarica in v trgovini.sem iz obale.lp Dragana

Spostovani,
ce se vedo iscete pomoc pri ciscenju, me lahko poklicete na tel st. 068 133 181.
Sem iz okolice Kranja.
Lp Mojca

Pozdravljeni, iščem gospodinjo za likanje na domu pri nas ali pri vas. V poljanski dolini
Za kontakt pustite gsm.
Lp

Pozdravljeni,

če potrebujete pomoč pri čiščenju vašega stanovanja, hiše, poslovnega prostora,delavnice,garaže,parkirišča,steklenih površin,tudi na višini,kidanje snega…,nas lahko kontaktirate na mob:040-560-602,ali na e-mail:[email protected]

Lep pozdrav
Čistilni servis ZIKI

Pozdravljeni.
Potrebujem pomoč pri čiščenju hiše na Vrhniki, občasno tudi likanje. Predvidoma ena do dvakrat mesečno v dopoldanskem času, ko smo v službah in šolah. Eko/čistila in pripomočke preskrbim sama.
Pričetek dela konec januarja ali v februarju.
Kontaktirate me lahko na 031 738 382

Pozdravljeni, če kdo potrebuje občasno pomoč pri čiščenju doma ali poslovnih prostorov, me prosim kontaktirajte. V Mariboru ali bližnji okolici, delo lahko opravljam zjutraj ali v popoldanskih in večernih urah ter ob vikendih.

[email protected]

Pozdravljeni;
Ce gdo isce cistilku stanovanja, mi lahko pisete na [email protected]
Sem iz Mb lp

Iscem delo cistilke v Mariboru, sem resna in natancna oseba.. Ce gdo rabi ciscenje stanovanja ali hise, likanje me lahko kontaktira na [email protected] lp

če je še vedno aktualno me kontaktirajte na tel. št. 031-770-081, z lepimi pozdravi Irena.

pozdravljeni kontaktirajte me na tel.031770081, seveda če je še zmeraj aktualno. LP Irena

Lep pozdrav vsem. Ponudim vam svojo pomoč na domu – čiščenje, likanje perila, pospravlenje, varstvo otrok iz šole, pomoč starejšim osebam pomoc pri nakupih v trgovinah.
Sem zanesliva redna spoštliva.
Cena po dogovoru 040391710
[email protected] lep pozdrav

Pozdravljeni,

Dan ima premalo ur, vi pa ne utegnete vse pospravit in imeti čas za svoje najbližnje.

Iščeš čistilko? POSAVJE in okolica

Večstanovanjskih prostorov
    Stanovanja
    Hiše

Napiši kaj si želiš na [email protected]

iščem službo delam kot čistilka sem iz kamnika

[email protected]

Objava čaka odobritev

New Report

Close