Najdi forum

Sem Polona stara 40 let doma v okolici Maribora .Nudim čiščenje ,likanje in ostala hišna opravila ,sem zanesljiva in natančna in poštena ter delo zele dobro poznam in ga tudi dobro naredim. Delo lahko opravljam v Mariboru ali okolice Maribora ce me pa potrebujete tudi drugje naokoli mi pa tud ne bo problem.
Če potrebujete pomoč me lahko pokličete na 051 684 285!!

lp.Polona

Lep pozdrav,

Iscemo marljivo in zanesljivo cistilko za ciscenje gostinskega lokala (cca 80m2) v okolici grosuplja (2km iz grosuplja). Delo bi potekalo vsaj 5x na teden v zgodnjih jutranjih urah (okrog 4, 4.30h), ker se lokal odpre ob 5.30h ob delavnikih. Placilo redno in po dogovoru.

Vec info na [email protected]

Pozdravljeni,

Potrebujem čistilko, po možnosti študentko, ki bi čistila 1x na teden stanovanjsko hišo. Delo se izvaja v LENDAVI in obsega: čiščenje kopalnice, sesanje, pomivanje tal, brisanje prahu,…občasno urejanje majše zelenice, sprehod z majhnim kužkom. Študentko bi rabila za čas enega leta. Prosim, da se zainteresirani javite na mail: [email protected]

Lep pozdrav

Ali kdo potrebuje pridne roke za pomoč v gospodinjstvu /čiščenje, pospravljanje in likanje/ ostalo dogovor, me lahko kontaktira na 041 560-754. Samo Ljubljana območje MPP.

Kolegica v Ljubljani ima cistilni servis. Poznam njene punce, pa so res ful pridne. Pa baje so stranke zelo zadovoljne.
Tako da ce jih rabite —-> https://www.facebook.com/Čistilni-servis-Pepelka-1668424620059776/

Aha, vidim, da ni dobro dalo linka. Ponavljam, in upam na boljse 🙂

cistilni servis[/url]

pozdravljeni iscem tedo kot cistila stanovanja i lokala.u popoldnevskem casu po 17-ih uri.v centru maribora.lepp pozz

Pozdravljeni,
če potrebujete pomoč pri čiščenju vašega stanovanja, hiše, poslovnega prostora,…, me lahko kontaktirate na tel.št.:040417394. Imam ogromno izkušenj in kar nekaj rednih strank. Urna postavka je 7€/h oz. po dogovoru. Oglas velja za Maribor in ožjo okolic, za generalna čiščenja pa se za lokacijo lahko dogovorimo.

Lep pozdrav!
Danijela

Jaz pa iščem čistilko v Novi Gorici, žal se nobena ne javi

Če potrebujete čiščenje oziroma likanje na domu. v popoldanskem času ali med vikendi. Sem iz okolice Ljubljane. Resni pišite na mejl [email protected]

Zdravo!!

Iščem službo okolica Maribora ( čistilka, pomočnica v kuhinji, pomivalka posode, bilokaj ), če kdo kaj rabi me naj prosim kontaktira na telefonsko stevilko: 051 684 285 …. čistim pa tudi po domovih okolica Maribora če rabi kdo da mu počistim bilokaj ali kaj postorim me naj kontaktira na mojo telefonsko številko in se lahko dogovorimo…

lp.Polona

Iscem delo kot cistilka iz centra maribora sem CE potrecujete ciscenje v stanovanju Ali lokalu me poklicite Na telefonsko stevilko 070365142

Sem zainteresirana za delo čistilke v lokaciji nova Gorica tudi samo za občasna dela.
Lahko me kontaktiraste na mail

[email protected]

IŠČEM DELO KOT ČISTILKA, POMOČ V GOSPODINJSTVU. SEM IZ LJUBLJANE. 070-483-671

iscem delo kot cistilka,nudim pomoc pri gospodinjstvu.sem iz Maribora ce rabite pomoc poklici te na tel:070365142

Pozdravljeni,
Iščem čistilko za manjše stanovanje in skupno stopnišče v Radovljici, cca 2×2 h na teden. Javite se mi na [email protected].
Lp

Biu

Ime mi je sanela stàra 35 let ciscenje stanovanja cenA je 6 eura na uru v ceni je pospravljanje,pomivanje in ostala gospodinjska opravila na obmocju Ljubljana kontakt:070736668

Nudim varstvo otrok in starejših ljudi v Celju in okolici. Sem zanesljiva, natančna in odgovorna. Nisem več najmlajša, stara sem 49 let in res rabim delo. Po poklicu sem pedagog in sociolog. Na srednjo šolo sem pa hodila na Srednjo zdravstveno. Delo, ki ga navajam mi ni tuje, rada delam z otroki in starejšimi ljudmi. Če vas karkoli zanima, me lahko pokličete na mobitel: 051 247 626

Lp, Andreja.

iscem delo kot cistilka,nudim pomoc pri gospodinjstvu.sem iz Maribora ce rabite pomoc poklici te na tel:070365142.cena na uru je 5 eura-

New Report

Close