Najdi forum

lep pozdrav sem mateja hliš doma z gaja nad mariborom 13,2354 brestrnica in sem zelo zanteresirana za vaše delovno mesto, ki ga ponujate v mariboru mene zanima predvsem delovni čas. z delom bi lahko začela takoj saj imam tudi lasten prevoz. sem zanesljiva in pa tudi izkušena v delu čistilke. moj kontakt je [email protected] lep pozdrav!

potdravljeni zelo me zanima delo cistilke sem pridna delovna in cista oseba z iskusnjami moja tel st je 070 718 839 lep pozdrav

potdravljeni zelo me zanima delo cistilke v okolici nove gorice imam lasten prevoz urnik ni vazen lahko delam tudi za vikende sem pridna delovna in cista oseba z iskusnjami moja tel st je 070 718 839 lep pozdrav

poskusite čistilka strokovnjaka dve uri na teden v mojem stanovanju , ki se nahaja v Novi Gorici .
za info se obrnite mi po e-pošti : [email protected]
Plača : 8 EUR na uro .
pisati v italijanščini

Pozdravljeni!

Imate željo po čistem domu in urejeni okolici ter potrebujete nekoga za pomoč pri gospodinjstvu starejših oseb na območju Grosuplja, Škofljice in Ivančne Gorice?

Kontaktirajte me na 070 315 863.

Lep pozdrav!

se zanimam za delo cistilke v idriji 031 447299

Pozdravljeni.
odzivam se na povprasevanje, in sicer za v Mariboru. Lahko tudi drugje, ce najdemo kompromis.
Za poglobljen pogovor bi bila na voljo na tel.st. 041 534 437-Viktorija

Če potrebujete hitro in zanesljivo osebo za čišćenju vašega stanovanja ,hiše v Ljubljani.
Me lahko kontaktirate na e-mail: [email protected]
Urna postavka 6-8€
Lep pozdrav

Isčem delo kot čistilka,pospravljanje, kuhanje. Delala bi 4 ure., v krajih Dobrova, Polhov gradec, Brezovica. Sem mamica samohranilka. Moj gms je 051 655 290.
Delala bi dopoldne. Lahko tudi poskrbim za starejšo oseba.

POZDRAVLJENI
ČE POTREBUJETE HITRO IN ZANESLJIVO
OSEBO ZA ČIŠČENJE VAŠEG STANOVANJA,
HIŠE V OKOLICI LJUBLJANE PROSIM POKLIČITE NA TEL070630954

POZDRAVLJENI
ČE POTREBUJETE HITRO IN ZANESLJIVO
OSEBO ZA ČIŠČENJE VAŠEG STANOVANJA,
HIŠE V OKOLICI LJUBLJANE PROSIM POKLIČITE NA TEL070630954

Iscem gospo za ciscenje z izkusnjami pedantno enkrat tedensko

Okolica dupleka

Moznost izdaje racuna ima prednost

Javite se na [email protected]

Jaz sem čistilka že delam 5 let in rabim delo.. moja št. je 040606316

Pozdravljeni,

iscem kakrsnokoli delo na domu,v obliki pomoci starejsim obcanom,druzenje,sprehodi,spremljanje po opravkih,pospravljanje,ciscenje itd.
Popazim tudi na vasega malcka in hisnega ljubljencka,katerega z veseljem peljem na sprehod.
Sem postena,prijazna in komunikativna,z velikim obcutkom do soljudi in zivali.

Lp

Maribor z okolico.
[email protected]

Čistilni servis Pepelka

nudimo ugodno čiščenje na domu, pisarn, avtomobilov…
Čiščšenje je lahko navadno, globinsko, odstranjujemo madeže, pomivanje oken.
Prinesemo svoj aparat in vaše prostore ponovno osvežimo.

Za več info na 041834413 ali [email protected]

Iščem osebo, ki bi vsaj enkrat na mesec čisila stanovanje v Kranju. Ponudbe na [email protected]
Lp

Sem mamica samohranilka in isčem kakršno koli delo v okolici ljubljane , polhov gradec, vrhnika , dobrova.moj gms je 051 655 290 . Upam ,da se mi kdo usmili in me pokliče.

Prosila bi vas ali še rabite ćistilko na domu sem Andreja iz Sl. Konjic moja mobi tel. je 031-761-707 in tudi pazim otroke, če mogoče potrebujete imam pa tudi izskušnje čiščenjem sem pa trenutno brez službe.
Lep pozdrav! Andreja!

Prosila bi vas, če še iščete čistilko na domu moj mobi je 031-761-707.
sem iz Sl. Konjic stara 42 let imam izskušnje čiščenjem in varstvom otrok sem pa ostala bres službe.

Pozdravljeni, nudim pomoč pri čiščenju in pospravljanju stanovanja v okolici Celja. kontakt na: [email protected]. Lp,

New Report

Close