Najdi forum

Gospa Mirka prosim ,pokliči te me.

041/826-365

Hvala in l.p.

iščem dodatno delo kot gospodinja (pospravlanje, likanje, čiščenje) v okolici ptuja ali rogaške slatine (majšperk, rogatec).
pokličite če rabite pomoč v gospodinstvu : 031483187

v POPOLDANSKEM ČASU IN MED VIKENDI ČISTIM STANOVANJA,POSLOVNE PROSTORE,…..V MARIBORU.IMAM NEKAJLETNE IZKUŠNJE,SEM ZANESLJIVA IN MOTIVIRANA.
TEL.:040 650 351

Če potrebujete kvalitetno čiščenje, likanje, pospravljanje, pranje.
Maribor z okolico
[email protected]
lp

.Pozdravljeni. Iščem delo v proizvodnja. Imam več iskušnja v proizvodnja 30 let. Zelim vam za kontakt. 064 112 905 Vera.L.Poz

Pozdravljeni!
Jaz bi rabila kuharico čez vikend po 8 ur okolica mb,bolj domača hrana,ker je to planinska koča,pol urce iz Mb.
lep pozdrav tel.059-246-000

rabim kontakt

Pozdravljeni

Iščem Gospo, ali gospodično pošteno in korektno za čiščenje stanovanjske hiše v okolici maribora – duplek redno vsak teden v dopoldanskem ali popoldanskem času

prosim za kontakt preko maila [email protected]

Cena po dogovoru

Začetek takoj

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje lahko tudi likanje ljubljanska regija-vrhnika,logatec,borovnica,horjul,brezovica,dobrova,gaberje-natelefonsko-številko-051-227-776

Nudim pomoč pri čiščenju v dopoldanskem času v okolici Celja. Imam znanje in izkušnje če kdo potrebuje naj me kontaktira na [email protected]. sem pridna in delavna cilj mi je delo opraviti kar najboljše.Lep pozdrav!

Iščem si kakršnokoli delo sem mlada hitra učenja zanesljiva ter odgovorna. Nujno bi rabila delo v okolici ljubljane. Kontaktirate me lahko na 040 257 443 – Tjaša.

V popoldanskem času in med vikendi nudim čiščenje v Mariboru in okolici,040 650 351

V popoldanskem času in med vikendi nudim čiščenje v Mariboru in okolici,040 650 351

Pozdravljeni,
Če potrebujete hitro in zanesljivo osebo za čišćenju vašega stanovanja ,hiše v Ljubljani.
Me lahko kontaktirate na e-mail: [email protected] ..
Sem brezposlena,nujno rabim zaposlitev. Urna postavka po dogovoru.
Lep pozdrav

Pozdravljeni
Sem iz ljubljane imam enga otroka i potrebujem delo..ce kdo potrebuje hitro in zanesljivo osebo za ciscenje stanovanja prosim naj me poklice na tel.041 521 045

iščem kakrsno delo v okolici maribora,selnica,ruse kot naprimer trgovka , čistilka ,mogoče kaksna varstvo otrok v kakršnkoli proizvodnji.sem spretna in komunikativna . moj gmail : [email protected]

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje lahko tudi likanje na telefonsko številko-051-227-776

Nudim čiščenje stanovanja in pomoč pri ostalih gospodinjskih opravilih ter varstvo otrok na svojem ali vašem domu.
Sem zanesljiva.
Slovenske Konjice in okolica (Slovenska Bistrica, Zreče, Loče, Vojnik, …)

051 393 797

Iščem delo na Goriškem. Pišite mi na: [email protected]

Iščem delo na Goriškem.
Čiščenje, likanje, pospravljanje. Sem vestna, pridna, delovna.
Pišite mi na: [email protected]

New Report

Close