Iščem čistilko
Čistilni servis Aformika, Sanja Gracej s.p. za vse ki ste iz Celja in okolice nudi:
– čiščenje stanovanj
– čiščenje poslovnih prostorov
– čiščenje blokov in večstanovanjskih hiš
Smo zanesljivi, natančni in hitri.
Več o nas lahko izveste na naši spletni strani : www.aformika.si ali nas kontaktirate na našo telefonsko številko 031 257 186 – Sanja Gracej
Veselimo se že sodelovanja z vami!
Pozdravljeni,
vkolikor je delo še na voljo me prosim kontaktirajte na [email protected] zelo natančna hitra,zanesljiva.Vkolikor je še na voljo vam z veseljem povem več o sebi.
Lp in hvala!
LEP POZDRAV SEM TADEJA ŠAJHER ROJENA 25.07.1985 V LJUBLJANI,STANUJOČA V CERSAKU 2215 VOJAŠKA CESTA 21.IŠČEM KAKERŠNO KOLI DELO RAZEN STREŽBE .IZOBRAZBO IMAM ZA SMER KUHAR, POMOČNIK SLAŠČIČAR. SEM MATI DVEH OTROK IN ZA NIJU DVA IMAM ŽE IPRISKRBLJEN VARSTVO. NAREJEN IMAM ISPIT B KATEGORIJE. POKLIČETE ME LAHKO NA O41 / 494 – 201 LEP POZDRAV.
Pozdravljeni. Ce kdo v Ljubljani potrebuje vestno, zaupno in pridno gospo za pomoc v gospodinjstvu (ciscenje, pomivanje, lilanje,…) se priporocam. Kot reference lahlo navedem, da sem dolga leta cistila v A banki, delala sem tudi v kemicni cistilnici in skrbela za cistoco in urejenost na raznih podrocjih. Za vec informacij mi lahko pisete na mail [email protected].
Pozdravljeni!
Iščemo 4 ženske čistilke za delo v tujini. Začetek z 1.9.2014 – Nemčija. Delo se opravlja izmensko in sicer čiščenje na velikem sejmu.
Za več info na [email protected]
Lep pozdrav
Iščem zelo natančno in učinkovito osebo – kar je tudi pogoj, za čiščenje hiše (novogradnja) … v okolici Trebnjega v septembru in moškega, za občasno pomoč pri delu – košnja..itd
Ponudbe z urno postavko in vašim osebnim opisom pošljite na mail… [email protected]
Iščem delo kot frizerka v Mariboru. Začnem lahko že oktobra!
Dobrodošla so seveda tudi ostala dela..