Iščem čistilko za čiščenje stanovanja
Pozdravljeni,
sem študentka, ker rabim dodaten zaslužek sem pripravljena sprejeti vaše delo. Prihajam iz okolice Šenčurja. Če je delo še aktualno me lahko kontaktirate na mail: [email protected]
Če je oglas še aktualen, sem pripravljena prevzeti čiščenje vašega stanovanja. Sem mlajša upokojenka, natančna in delovna. Moj telefon 031/691-623.
Lepo pozdravljeni!
Zasledila sem oglas da iščete čistilko za čiščenje stanovanja, doma sem iz čadovelj pri golniku 15min stran od kranja, imam lasten prevoz B kategorije.
prihajam iz kmetije tako da sem pridna in delovna!
[/quote]
Iscem cistilko za stanovanje v Ljubljani v velikosti 120m2. Zainteresirane mi pisite na [email protected]
Pozdravljena,
Jaz tud se nahajam v Ljubljani in imam svoje stranke ki su zadovoljne mojim delom.Vam pa lahko ponujam redno ciscenje stanovanja tudi likanje in generalno ciscenje odvisno od stranke kaj zeli. Sem odgovorna in natancna oseba.Ce se rabite cistilku se mi oglasite na;
[email protected]
Pisite mi na mail: [email protected]
Pozdravljeni!
Če potrebujete v Ljubljani vestno, zaupno in pridno gospo za čiščenje vašega doma se priporočam. Kontakt 031533880 ali e-pošta: [email protected] . Lp
Pozdravljeni, če kdo potrebuje nekoga, ki bi namesto njega pobrisal prah, posesal, pomil posodo in vsa ostala gospodinjska dela postoril, bi prosila če me kontaktira . Sem izredno natančna, poštena in diskretna. Za ceno bi se pa skupaj dogovorili, tako da bi obema ustrezala.
Sem iz okolice Kranja.
Kontakt: [email protected]