Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščem čistilko za čiščenje stanovanja

Iščem čistilko za čiščenje stanovanja

Iščem gospo za čiščenje 100 m² stanovanja v Kranju enkrat tedensko. Za več informacij prosim napišite zasebno sporočilo.

Lepo pozdravljeni!

Zasledila sem oglas da iščete čistilko za čiščenje stanovanja, doma sem iz čadovelj pri golniku 15min stran od kranja, imam lasten prevoz B kategorije.
prihajam iz kmetije tako da sem pridna in delovna!

Ali bi vas zanimalo čiščenje stanovanja v Železnikih? Dela je 3-4 ure tedensko.

LP, K.

Pozdravljeni Bibba,
zasledila sem oglas za čiščenje stanovanja v Kranju. Sama sem zelo pridna in natančna. Sem iz Ljubljane. Zanima me kdaj rabite pomoč, ali plačate potne stroške,…

Prosim za odgovor in lepo pozdravljeni, M

Pozdravljeni,

a mi lahko prosimo napišete zasebno sporočilo? Hvala!

Biba, prosim za telefonski kontakt.
Hvala,

Pozdravljeni,
sem študentka, ker rabim dodaten zaslužek sem pripravljena sprejeti vaše delo. Prihajam iz okolice Šenčurja. Če je delo še aktualno me lahko kontaktirate na mail: [email protected]

Če je oglas še aktualen, sem pripravljena prevzeti čiščenje vašega stanovanja. Sem mlajša upokojenka, natančna in delovna. Moj telefon 031/691-623.
Lepo pozdravljeni!

Zasledila sem oglas da iščete čistilko za čiščenje stanovanja, doma sem iz čadovelj pri golniku 15min stran od kranja, imam lasten prevoz B kategorije.
prihajam iz kmetije tako da sem pridna in delovna!
[/quote]

Iscem cistilko za stanovanje v Ljubljani v velikosti 120m2. Zainteresirane mi pisite na [email protected]

Pozdravljeni
Zasledila sem da potrebujete čistilko v Kranju.Sem iz zg.Bitenj Kranj in bi opravljala to delo.če je še na voljo.
Prosim za odgovor,hvala in lep pozdrav,Nada

Zanimam se za to ciscenje tel.070 374 561

Pozdravljena,
Jaz tud se nahajam v Ljubljani in imam svoje stranke ki su zadovoljne mojim delom.Vam pa lahko ponujam redno ciscenje stanovanja tudi likanje in generalno ciscenje odvisno od stranke kaj zeli. Sem odgovorna in natancna oseba.Ce se rabite cistilku se mi oglasite na;
[email protected]

Iščem gospo za čiščenje 80 m² stanovanja v Trebnjem enkrat tedensko. Za več informacij prosim kličite na 040-487-382. Sesalci in opremo za čiščenje dobite pri nas.

Zdravo, iscem gospo za ciscenje hise (100m2), v Domzalah. Ciscenje vsebuje osnovna opravila, kot so sesanje, pomivanje ploscic, umivalnikov, wc, tus kabina, brisanje prahu… Prosim pisite v zasebno sporocilo. Hvala. Lp

Pisite mi na mail: [email protected]

Pozdravljeni!
Če potrebujete v Ljubljani vestno, zaupno in pridno gospo za čiščenje vašega doma se priporočam. Kontakt 031533880 ali e-pošta: [email protected] . Lp

Sem zainteresirana, lahko prosim kontakt? Lp

Pozdravljeni ali se vedno iščete čistilko za čiščenje stanovanja v Ljubljani? Če je še aktualno me
kontaktirajte me na tel. št. 031-770-081.
Z lepimi pozdravi, Irena Novak

Pozdravljeni, če kdo potrebuje nekoga, ki bi namesto njega pobrisal prah, posesal, pomil posodo in vsa ostala gospodinjska dela postoril, bi prosila če me kontaktira . Sem izredno natančna, poštena in diskretna. Za ceno bi se pa skupaj dogovorili, tako da bi obema ustrezala.
Sem iz okolice Kranja.
Kontakt: [email protected]

Pozdravljeni, pokličite na tel.031770-081, seveda če je še aktualno. Lp Irena

New Report

Close