Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Iščem arhitekta za notranjo opremo

Iščem arhitekta za notranjo opremo

Kupili smo del stanovanjske hiše, ki jo je potrebno uredit na novo. Iščemo cenovno ugodnega arhitekta, ki bi nam to naredil. Hiša stoji na Ravnah na Koroškem.

Zdravo,

lahko me kontaktirate na [email protected] za podrobnejše informacije glede prenove.

Pozdravljeni,

smo skupina študentov arhitektov in oblikovalcev, ki deluje pod imenom TRIpike (http://www.tripike.com), z veseljem bi vam bili pripravljeni pomagati pri prenovi… Poleg zasnove vam lahko pomagamo tudi pri organizaciji in izvedbi gradbenih in ostalih del…

Lahko nas kontaktirate na [email protected] ali 040-304-305 (Tadej) / 031-850-121 (Luka)..

Lep pozdrav…

Pozdravljeni,

Nam so hišo zelo lepo opremili in izbrali vse izvajalce, naredili 3d izrise in vse načrte za opremo…..priporočam.

http://www.livein.si

Zdravo,

sem nov in iščem arhitkta za notranjo opremo oz. oblikovalca. Kaj je s temi arhitekti za notranjo opremo, so dragi ali ne? a se splača… Prenavljali bomo 60m2 veliko stanovanje, pa me zanima, kok to približno pride… da grem lohka s temi idejami pol do mizarja… neki sm najdu po netu… neki vidm tuki a ma kdo izkušnje z www.livein.si, kunšt,…
Povejte mi mnenje ali pa svetujte koga izbrati?
Za konc pa sploh… NOTRANJI OBLIKOVALEC DA ali NE??

lp
Srecko

evo…
sm jih ene par kontakterou kšnga tut še bom in vm sporočim k bom kej več zvedu…

Lp Srečko

Za projekt prenove in načrtovanje notranje opreme kontaktirajte arhitektko na http://geolet.webs.com/interiervizualkomunikacije.htm. LP geolet

želela bi odgovoriti na vaše vprašanje, ob prenovi ,arhitekta da ali ne.Že približno 15 let se ljubiteljsko ukvarjam z načrti in izvedbami prenov hiš stanovanj,v zadnjem času pa sem oblikovala tudi nekaj vrtov ,to pišem zato da boste bolje razumeli moj nasvet.ljudje ki se ukvarjajo z arhitekturo,dizajnom poznajo zadnje trende v oblikovanju,rešitve na katere sami nebi niti pomislili in so jim pomembne malenkosti, ki pri končnem izdelku dajo piko na i, ko stopiš v tako stanovanje in rečeš ooo,hudo.Cena arhitektov ne vem kakšna je ,se pa nedvomno splača če je to človek z dobro domišljijo, znanjem in če ste ga pripravljeni poslušat, če pa boste vzeli samo en del iz načrta pa je bolje da ga sploh ne vzamete ker končen izdelek nikoli ne bo tako dober kot če arhitektu sledite do konca izvedbe projekta. Vedno me poiščejo ljudje ,ki me poznajo ali pa so videli stanovanja ki sem jih prenovila ali pa so me priporočili in lahko vam povem da sem vsem tem lastnikom prihranila veliko več denarja kot pa je bil strošek povezan z mano. Nikoli ne slikam stvari ker je končna slika v moji glavi kmalu potem ko prevzamem projekt in se pogovorim z lastniki,zato sledite človeku ki ste mu zaupali načrt do konca,če pa v kaj niste ravno prepričani da je dobro pa vam mora utemeljeno odgovoriti in vas prepričat zakaj je to to,tako bosta na koncu oba zadovoljna.Nikoli pa ne vzemite arhitekta ki nima idej, ker potem to zmorete tudi sami.Tako sem sama začela z načrti in nasveti,ker je arhitekt tehnično narisal samo tisto, kar sem mu sama povedala,tehničnega risarja pa ne potrebuje nihče od nas, saj smo se tehničnega risanja učili že v osnovni šoli.Upam da sem vam vsaj delno odgovorila na vprašanje in pomagala pri odločitvi ,se opravičujem ker nisem ravno človek za pisat to je namreč prvič da sem kaj napisala,sem bolj človek dejanj kot besed.Vso srečo z prenovo

potem pa dajmo, ali smo že končali obnovo?, želel bi jo videti. LD!

New Report

Close