Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Iridiodiagnostika

Iridiodiagnostika

Ima kdo od vas izkušnje s to metodo – odkrivanjem bolezni na podlagi očesne šarenice? Ste že bili na takem pregledu, in pri kom? Kakšni so bili rezultati – je res tako natančno, so vam kaj odkrili, povedali za nazaj itd.?
Hvala za odgovore!
Manja

Jaz sem bila pri iridodiagnostiku dr. Kajumovu v Ljubljani. Stevilko njegovega mobitela najdes v imeniku.

Za nazaj mi je odkril nekatere bolezni, ki sem jih prebolela. Pravtako je ugotovil nekatere bolezni mojih staršev in starih staršev.

Če mi je pa prav odkril vzrok mojih težav, zaradi katerih sem šla k njemu pa bom videla šele v prihodnosti.

Pa lep pozdrav,
Ma.

čudno,da vidi prejšnje bolezni,bolezni tvojih starih staršev a tvoje težave ne vidi,meni je to vse lari fari

kr neki….preiskava za naivneže, ki pol tekajo k svojim zdravnikom morit z nekimi iridografskimi izvidi kao zdej pa ugotovite, kaj je z mojimi jetri pa ledvicami narobe….

take bi jaz zaprla,samo denar kradejo naivnežem,če bi to bilo res nebi nobeden umrl………….

Dobro, ampak bodimo zdaj malo bolj odprti, tudi za še ne dokazane stvari (ali so mogoče celo dokazane, ne vem) – zakaj ne bi bilo mogoče, da se na šarenici res odražajo določena telesna stanja (saj je ves organizem povezan!), npr. določeni organi so povezani med sabo (npr. ledvice – oči itd.) in če malo premislimo, se mi to sploh ne zdi nemogoče. Biti vnaprej skeptik pa je tudi nesmiselno. Zato nima smisla napadat akj takega vnaprej, če nekdo ni bil tam, ampak me bolj zanimajo izkušnje tistih, ki so bili – ali so jim kaj ugotovili ali ne.
Lp

pred časom je bilo na TV, ko so izvajali diagnostiko na vzorcu ušesnega masla….šlo je sicer za provokacijo, ampak je nasedlo kup ljudi. Ni treba, da si tam da si lahko skeptičen. Sploh ne gre za to, a se kako stanje pozna na šarenici ali ne, ampak pri obilici zanesljivo preizkušenih diagnostičnih metod res ne vem, zakaj bi plačeval za takole kvazi diagnostiko. Ker je srednji vek že mimo, so z njim minili časi, ko so se šli medicino po principu “dejmo probat, mogoče pa je res kaj na tem”

popolnoma se strinjam axxis.Bolj pametno bi bilo ljudem,da se naročijo na pregled k zdravniku a za ta denar gredo v toplice za dan ali dva,več bi naredili za svoje telo.

Ma., si še tukaj? Kakšni so bili rezultati?

Tem zadnjim postom navkljub, Ma., kakšni so bili rezultati?

New Report

Close