Najdi forum

ali kdo ve kako priti do email naslova od Irene Grafenauer, poznam nekoga s podobno izkušnjo pa bi ji morda lahko kaj pomagal

Irena G. ima kup prijateljev in ti prijatelji imajo znance in če želi stopiti v stik s kom s podobno izkušnjo, ji je to omogočeno. Tudi v bolnišnici, kjer se zdravi, se lahko s kom spozna. Ni potrebno pošiljati elektronskih sporočil na njen naslov, če tega ni prosila! Verjetno si v teh trenutkih pogosto zaželi, da o svoji bolezni sploh ne bi spregovorila, ker se v glavah ljudi porajajo razne ideje, kako pomagati. Če želite pomagati, pomagajte ljudem, ki imajo raka zdaj. Če je tvoj znanec prebolel raka ali pa prestaja zdravljenje in je pripravljen komu pomagati z izkušnjami, naj objavi svoj mejl na forumu Kako živeti z rakom. Tam se je sklenilo že precej prijateljstev in ljudje si medsebojno pomagajo, se bodrijo. Tisti, ki to želijo, seveda. Nekateri rajši brskajo po literaturi in se drugače informirajo.

In tudi Irena Grafenauer ni edini clovek,ki ima levkemijo…naj tvoj prijatelj pomaga kaksnemu drugemu,ker (na zalost) ima levkemijo ogromno ljudi in otrok,tako da ne vem zakaj glih Ireni,ko pa za to ni prosila in verjetno najmanj kar si zdaj zeli je dobivanje neznanih mejlov…

no vseeno , če kdo pozna kako vezo ali pa enostavno kar njen naslov , mislim da ima stikov z ljudmi že dovolj, najbolje da ji piše -pove svoje izkušnje , svoje načine ki so mu pomagali (se je ozdravil vendar tudi s pomočni neuradnih metod ) potem pa se ona odloči če ga kontaktira , ne bi bili radi vsiljivi

Irena je kljub slavi krasna in preprosta oseba, vendar dvomim, da bi se želela izpostavljati na tem mestu.

Verjetno bo bolje, da tisti, ki želi pomagati njej ali komu drugemu, pusti svoj elektronski naslov ali pd., mi pa bomo že poskrbeli, da bo sporočilo prišlo v prave roke.

LP, A.

zdravniki ,skupaj z(U) KC v Ljubljani se mi zde ena izmed ,vseslovenskih, sramot,kar se je izkazalo tudi v primeru Irene Grafenauer.

Sram me je….resnično sram!

Zakaj?

New Report

Close