Najdi forum

fantje povejte mi kaj vam najvec pomeni pri ženskah…je pri vas res vedno na prvem mestu samo sex?So vam bolj vseč sex bombe ali občutljive in inteligentne ženske?Kaj pa kombinacija obeh?

Upam, da bo kdo odgovoril in da s vam vprašanje ne bo zdelo glupo.ciao

tanci

Ej poglej, eno seksualno privlačnost ženska more met. Lohka je še tok pametna in ne vem kaj, sam če ne izžareva neke spolne energije enostavno ni ureddu. Po drugi strani pa lahko ženska, ki je “tupa” ampak ma to spolno privlačnost, zrajca vsakega moškega, to pa zato, ker smo le moški, krvavi pod kožo in mamo pač ta paritveni nagon. Sam na daljši rok pa to ne more nadomestiti pameti.
Mislim pa, da je kombinacija obeh to, kar veliko moških išče.

No no, odvisno zakaj in kako gledas zensko. Pri one night stand vrjetn ni vazna glava. Drugace pa mislim, da tud moski preferiramo celoto – iq in drugo. Saj vem, pac odvisno od let in z katero bucko mislimo tist moment;) Tanci slabe izkusnje?;) Ali prevec IQja;))) Brez zamere.

odvisno….ce si na kaki zurki, nalit z alkoholom ali drogam, in po vrhu vsega se ful potreben, pol je boljs da ima frcepela cimanjsi IQ

drugac, pri resnih zvezah je pa najprej IQ in seveda vsec ti mora bit tko al tko, drugac tut IQ ne pomaga

edvin

Hoces reci, da brez alkohola ne gre. Mislim, da je predvsem okus vazen. Po tvoje bejbike nad 70kg neb imele tipov.
No ja mogoc si pa sam popoln in zato taka miselnost;)
A popon je clovek tud v tipkanju, to pa…

ne ,nocem reci da je alkohol pomemben…povedu sem samo varianto kjer IQ ni vazen in kjer je IQ vazen….pol si pa sam razlagi kakor ves in znas….

razlika je v tem, da ni treba razklage- so cutenja!

Tanci,za mene je pomebnejše kaj ima punca v glavi in seveda imeti mora dušo…
res pa je,da človek prvi moment,ko zagleda nasprotni spol in mu je takole na prvi pogled “všeč”,še ne ve kaj ima ogledovani v glavi….vendar pa se to ugotovi že po parih izrečenih besedah,vsaj v grobem….Duša človeka pa se kaže tudi na vzven ,če je duša pokvarjena,če je človek zamorjen,če ima grde misli….vse to se vidi na vzven,predvsem na obrazu….kako so napete obrazne mišice,kako se guba čelo,kako izžarevajo oči…..seveda,vse to se vidi….če je človek srečen ima čisto drugačen pogled…
Za vsakogar pa je na tem svetu nekdo,ki ga bo nekoč imel rad,kako dolgo ga bo imel rad pa je odvisno od več dejavnikov…..eden od teh je tudi SPOŠTOVANJE človeka…tega se mi zdi je na tem svetu vse premalo….že če prebereš tele strani o spolnosti,opaziš,kako malo spoštovanja imajo nekateri do nasprotnega spola….nekaterim gre zgolj za užitek-nobenega SPOŠTOVANJA….če omenim samo najbolj drastičen primer,ko bi se nek fant rad iz užitka “POSRAL” na svoje dekle,ona pa ni čisto prepričana,da to ni v redu in sprašuje nas,kaj naj naredi…lepo vas prosim….

jože!
res lepe besede,cenim take ljudi kot si ti.A glede nečesa se ne strinjam s tabo.Mislim, da človeka ne moreš spoznati samo po izrazu obraza, po pogledu…Velikokrat se mi namreč zgodi, da me folk(moški) ocenijo le kot “dobro p….”.Morda sem si sama kriva,ker se oblačim izzivalno in sem večinoma v centru pozornosti, tako da me folk oceni vse prej kot občutljivo in nežno osebo.A razumem moške.Približno poznam njihovo mentaliteto, tako da jim ne zamerim.Seveda niti sama nisem neka pretirano pridna, sramežljiva punčka,čeprav sem zelo občutljiva.Verjamem, da so tudi občutljivi moški.Morda obstaja kateri, ki skrivaj že dolgo sanja o bivši ljubezni ali kaj podobnega…
Joj…Nakladam!!Ne zamerite,če sem dolgočasna ! Ps: če srečate zapeljivo blondinko v mini krilu,je ne ocenite takoj le kot sex bombo s prazno glavo!!!!

Ta bo pa težka…

Pri meni je tako, da je največji rajc ravno kombinacija obojega. Predvsem pa veliko domišljije. Dobro je tudi to, da po potrebi vzame stvari v svoje roke, ali pa se čisto prepusti. Všeč mi je tudi, če se že na prvi pogled opazi erotično izžarevanje. Blazno mi je všeč tudi, če se punca lepo vede in da da vedeti, da je v njej še vedno kanček skrivnostnosti…tudi, če sva npr. že skupaj. Sovražim pa narejenost, napuh, domišljavost in izumetničenost.

lp,

Se popolnoma strinjam s tabo. Imam zelo podobne kriterije…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close