Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Investitorski zaslužek z Portugalskim podjetjem GetEasy

Investitorski zaslužek z Portugalskim podjetjem GetEasy

podjetje, specializirano na področju koncepta “Commodate”, kar v slovenščini pomeni izposoja. Način njihovega delovanja je, da ponudijo svojim klientom zakup produktov, katere podjetje plasira na trg zastonj v zameno pa se končni kupec pogodbeno obveže, da bo za 48. mesecev plačeval uporabo le teh z tako imenovanim najemom. Klienti, ki so produkte odkupili pa prejemajo večinski delež od najemnine za 12 mesecev, 4x tedensko, ostalih 36 mesecev v celoti pripada podjetju GetEasy. Trenutno sodelujejo z dvem podjetjema, Tachoeasy Iberica (http://www.tachoeasyiberica.eu), ki je vodilno podjetje na področju sledenja in led industrije in Pleimo (https://www.pleimo.com), glasbena platforma za uporabnike in izvajalce. Pripravljajo se že nove pogodbe.

Možen je nakup sledečih paketov:

1. paket – cena: 180 EUR. Tukaj mesečne rente ni, ker postaneš lastnih produkta za lastno uporabo.
2. paket – cena: 360 EUR; mesečna renta 68 EUR, 4x tedensko za 12 mesecev
3. paket – cena: 720 EUR; mesečna renta 136 EUR, 4x tedensko za 12 mesecev
4. paket – cena: 1200 EUR; mesečna renta 224 EUR, 4x tedensko za 12 mesecev
5. paket – cena: 3200 EUR; mesečna renta 600 EUR, 4x tedensko za 12 mesecev

2. način zaslužka pa je vrjetno že vsem poznan MLM MARKETING v obliki binarnega systema. Za vsak kupljen paket, ki ga priporočite prijatelju, dobite enkratno provizijo (samo za prvi paket) in provizijo od dodeljenih točk na vsak kupljen paket. Točke se delijo z 2, in to je vaša provizija v EUR. Plačani ste na slabšo nogo nomejeno v globino in točke se nikoli ne zbrišejo.

Vse kritike so seveda dobrodošle ampak morem povedat ,da Get Easy podjetje ni nikoli bilo na slabem glasu in trenutno za to zadevo ve zelo malo ljudi , pripravljen sem vam osebno predstavit zadevo v Mariboru od Pon do Petka , pisite na mail : [email protected]

Lp

deniasi, ne nakladaj. Ne nasedajte tem neumnostim!

MLM-NEVER ZE TVOJ NICK POVE VSE O TEBI SKEPTIK!!! Nisem jaz kriv ce so te ze nafukali pri kakem sitetalku ali kaj podobnega ta zadeva je legalna in transparentna !! Zaupaj tvoj mail pa ti posredujem dokazila! Lp dan se naprej zelim.

Ne vem če bi to bilo zame. Osebno ne znam nikol bit na ,”Easy.” Težek sem, pa zoprn, pa nesramen,….to sigurno ni zame ker ne bi znal biti drugač. A maš mogoče kaj za take to sem sam. Mogoče kakšen paket, “GetHeavy?”

Daj no daj, ne nakladaj deniasi!

To je tako čist piramidni sistem, da bi bil bolj čist že težko. Toliko o tem.

Piramida ali ne, še en mesec in si mi bo vložek povrnil. Moj partner je vzel paket za 1200€ in je dobil na roko povrnjenih že 720€ v dveh mesecih.
Tako da verjamite ali ne…dejansko se s tem služi, v 4.mesecih imaš denar za paket vrnjen.
In če malo premisliš…dosedanje piramide…vložiti si moral ogromno denarja, najeti kredite, zastaviti hišo, prodajati izdelke in je šlo za res veliko denarja.
Tu pa če bi že res bil ob 360€, ne boš obubožal, a ne?

Piramida ali ne, še en mesec in si mi bo vložek povrnil. Moj partner je vzel paket za 1200€ in je dobil na roko povrnjenih že 720€ v dveh mesecih.
Tako da verjamite ali ne…dejansko se s tem služi, v 4.mesecih imaš denar za paket vrnjen.
In če malo premisliš…dosedanje piramide…vložiti si moral ogromno denarja, najeti kredite, zastaviti hišo, prodajati izdelke in je šlo za res veliko denarja.
Tu pa če bi že res bil ob 360€, ne boš obubožal, a ne?[/quote]

Ne nakladaj. Spet. Ne, ne vrne se denar, če se ne spoznaš na posel, ni treba nakladati, a ne.

Plus še nekaj. Če je stvar legalna, moraš ti odpreti pravno obliko, torej s.p., da dobiš poštena nakazila. Vse ostalo je utaja davkov.

Torej, da ne slepomišimo, stroškov z s.p. je minimalno 350 EUR na mesec (ga imam in vem – prispevki + vodenje bančnega računa pride okrog 350 EUR na mesec). Kar pomeni 4.200 EUR na leto stroškov s.p. In če vzameš še paket za 1.200 EUR, to skupaj znese 5.400 EUR na leto, da je stvar legalna.

Torej, ti trdiš, da v enem letu lahko s tem zaslužiš 5.400 EUR, da si vsaj na NULI? Potem pa moraš, če želiš od tega spodobno živeti, zaslužiti še vsaj 12.000 EUR na leto (če hočeš 1.000 EUR čistega na mesec). torej skupaj 17.400 EUR na leto. Je to res mogoče? Me res zanima.

Dokaži, da je TO mogoče. V Sloveniji, pusti ZDA ali Rusijo, kjer je ogromen trg.

Ja pejd posu delat pa boš teh 17.000€ lahko v par mesecih imel. Poznam ljudi, ki so s tem zaslužili preko 180.000€ v pol leta.

kaj so vse Teje tako glupe rojene ali kje trenirajo…

e moj Miliću,kolki li je tvoj iQ..

A res? Veš kaj je smešno – da se tega potem kar vsi ne gredo, mar ne? Če bi bil to res “posel”.

Resnica MLM-ja je v tem, da to sploh ni posel, ampak prvovrstni nateg.

Pozdravljeni!

Ne želim nikogar žaliti ali razočarati glede zadeve GetEasy, vendar mislim, da bo marsikomur ob ogledu spodnjih linkov jasno, da GetEasy sploh ni podjetje oz. uradno registrirano podjetje, saj bi v takšnem primeru (definitivno!) množično odpiralo predstavništva po državah sveta, prav za prav, pa sploh ne bi potrebovalo vas oz. (naivnih vlagateljev!), temveč bi za nabavo “7 mio.” gettrackerjev, prav gotovo z lahkoto pridobili ustrezne banke ali investitorje, ki bi “v konkreten visokoprofitni posel”, vsekakor z veseljem vložili enormna sredstva! Definitivno gre pri GetEasy za denarno verigo (piramido!), ki pa se skriva pod pretvezo financiranja v nabavo trackerjev, da ne omenjam (neumnosti!) v obliki Pleimo & GetMusic.

(op.p.) gospod MLM-Never, ki kar globalno pljuvaš po vseh “MLM -ih”, očitno pa sploh ne razumeš pomena kratice MLM oz. (multi level marketing) zato si o tem raje preberi npr. na Wikipediji, ker očitno nimaš pojma o specifičnosti, tradiciji in genijalnosti takšnega načina prodaje, seveda v primerih, kadar ga izvajajo legalno ustanovljena podjetja, kar pa “geteasy” nikakor ni!

Vendar, brez zamere saj tudi sam vsega ne vem!

link (1): http://behindmlm.com/companies/geteasy-under-police-investigation-in-portugal

link (2): http://www.rtp.pt/play/p1047/e170084/sexta-as-9-ii

Prevod, pa naj kar naredijo slovenski kriminalisti, bodo vsaj tokrat koristili narodu!

Srečno 2015!

(ne)realist prebral sem o tem več kot marsikdo drug, tako slovensko kot tujo literaturo, preučil mnoge sisteme, bil na predstavitvah in sestankih. In moje mnenje je takšno, da 99,5% ljudi od tega NE more obogateti, še manj si zagotoviti finančno stabilnost. Lahko pa mogoče 5% ljudi, vključenih v MLM sistem, od tega preživi, ampak to pomeni, da ima mesečno pač neke povprečne prihodke.

Zelo dobro poznam MLM, ker ne govorim v prazno. Eno je distribucija in direktna prodaja, drugo je MLM.

In do sedaj me MLM-jevci niso znali prepričati, saj po eni minuti debate pričnejo: “Ja, saj sem tudi jaz tako mislil, ampak potem ko sem to videl blablabla” (in podobni stavki).

Tako da verjemi, da o MLM-ju vem več kot marsikdo.

Te zanima zakaj? Ker sem radoveden in preučim zadeve, ki bi naj imele potencial. Zato sem preučil MLM in prišel do zaključka, da MLM niti slučajno ni tako “super duper fajn” kot nekateri govorijo.

Glede na to, da se greš biznis bi pričakoval, da znaš vsaj pravopis.

New Report

Close