intoleranca – bicom?
Žal, klasična medicina postavi diagnozo, vzroka za nastanek neke motnje pa pogosto ne najde, ali pa je niti ne išče.
Z bioresonančnimi metodami se pogosto uspešno najde vzrok težav in s tem je težave tudi možno odpraviti. Problem pa so vsekakor napake v genih, česar pa se niti z alternativo ne da odpraviti.
LP!
Mojca Pavčič Bukovšek-Resonanca
Zdravljenje z bioresonanco
031-568 854
Izola
Ni nujno, da gre za gensko obremenitev! Vsekakor je potrebno testiranje in iskanje možnega vzroka za vaše težave. Mogoče se sliši neverjetno, vendar vsaka snov, ki smo jo nekoč vnesli v telo, lahko v telesu še naprej povzroča “nemir” in neravnovesje.
Mogoče za lažje razumevanje:
Sama izvajam bioresonančne terapije, ker imam štiriletno hči, kateri so zdravniki že v prvem letu starosti podali diagnozo nevrodermitis. Začelo se je obdobje mazanja s kremami (tudi kortikosteroidi), uživanje antihistaminikov (celo treh različnih v enem dnevu) postavili so nam strogo dieto… Ker sem sama zelo dosledna (sem diplomirana med. sestra), sem strogo upoštevala navodila zdravnikov; koža pa je bila še kar naprej “obupna”. Izgledala je kakor opečena – po vsem telesu, da ne omenjano srbeža, ki ni nikoli prenehal. Hči se je praskala noč in dan. Prišel je čas za spremembe: z bioresonančnim testiranjem smo ugotovili močno okužbo črevesja z glivico Candida albicans (ki je v manjši količini normalno prisotna v črevesni mikroflori). To obremenitev so dokazali tudi v mikrobiološkem laboratoriju. Vzrok, zakaj pa hčerino telo ne obnovi samo črevesne sluznice smo odkrili z nadaljnim testiranjem. Ugotovila sem, da je močno obremenjena amalgamom (sive zobne zalivke), ki vsebuje razne težke kovine in primesi. Do istih rezultatov smo priši s kineziološkim testiranjem (v Londonu). Sledila je posebna dieta (brez živil, ki so jo dodatno obremenjevala zaradi poškodovane sluznice (pšenica, jajca, mleko, vsi naravni sladkorji, kvas…). Kar dolgo časa sem porabila, da sem hčeri vrnila kožo, kakršno mora imeti vask otrok. Izplačalo se je, srbeža ni več, hči pa lahko uživa v otroškem življenju!
LP!
Mojca