intimni piercing
ah ..ful mate prevech predsodkov
sam si tega neb naredu sam drugi pa nej majo, ce jim pase
kako na vs indijci gledajo k jeste govedino ..
live and let live
a ti si pa to resno nameravaš? Kam pa boš šel?
mene čisto nič ne moti, če ima nekdo to…sam sem s svojim “bljek” hotla povedat, da meni to pač ni….
bravo…. svaka čast…. tako naprej!!!
a lohk konkretno poveš, kje so ti ga naredili? A si uhanček s seboj prinesla? A to imaš skozi večjo sr. ustnico?
Jaz bi si dal princa alberta, NSX a mi lahko poveš kje si dal narediti, mah sej veš čim več informacij bi mi prav prišlo.
Hvala!
naredili so mi ga v studiju na kolodvorski v Ljubljani (se ne spomnim imena), uhanček (srebrn) so mi dali tam (tako rekoč “vštet v ceno”), jaz pa sem si potem kupila takšnega, kot sem ga jaz hotela imeti in si ga še prvi teden zamenjala….. uhanček imam na malih sramnih ustnicah (na levi strani).
gospa v studiju je najprej čudno pogledala, ko sem ji direktno predstavila mojo željo, potem pa mi jo je le izpolnila….. minuta in bilo je konec….. in ni mi žal…. niti malo
ker sem si ga res želela, sem bila v primeru, da bi mi ona željo zavrnila, pripravljena iti celo do osebnega zdravnika, da bi mi to naredil….
in RES ni bolelo….
osebni zdravnik sem prepričana, ti tega nebi naredil…morda zasebni pl. kirurg…
Še eno vprašanje majča, na koliko časa si ga menjaš, ali si ga je sploh potrebno menjati.Ker vem da srebro postane črno, zlato tudi malo barvo spremeni, kakšen material mi svetuješ.
Kadiwc je reku da se punce vračajo zaradi piercinga, kaj pa fantje.Kakšna je njihova reakcija,ko naletijona to. Majča mogoče mi ti kaj več lahko poveš.
ONA PRAVI, DA IMA RESNEGA, IN DA JE BIL EFEKT SUPER.
glede efekta…. fant je bil takrat na službeni poti in ko je prišel domov, je bilo že vse zaceljeno….. je bil noro navdušen, ker sem vedela, da mu je to všeč (že ko sem si eno leto prej dala uhanček v popek, je bil navdušen). in ko je videl…. noro….. skupaj sva že sedem let, seks pa je neverjeten (seveda ne samo zaradi uhančka – ampak malo tudi…..)
kaj si mislijo drugi moški, ne morem povedati, lahko pa pripomnim, da pogledi moških na FKK plažah (ker sem pristašica nudizma) povejo vse in še več…. haha
drugače sem si pa jaz dala zlatega, ki sem si ga medtem enkrat zamenjala, pa sploh ni panike…..
Men ga je nardila Lea iz Kopra. Pa pomoje je ona vec al mn edina ki se dejansko spozna na pirsing. Pirsanje pac boli ker je glavca pac ful obcutljiva – ampak boli sam tisti dve sekundi ko gre igla skos. Pol ti par dni mal kri tece (jutranje erekcije) pa pece ko gres na WC ampak si ga s tem istocasno razkuzujes. Pol se pa par tednou se mal pazs in to je to.
mi lahko zrihtaš kakšen naslov ali še rajši telefonsko številko, pa seveda če veš kolk bi to prišlo in ali ti ona da piercing ali ga s seboj prineseš, pa iz katerega materiala je…. bla bla bla, sej veš me zanima!!
Hvala!
Probi to: 040 254 941 (Lea)
Prslo je pa tm okol 10 jurjou; pirsing da ona – tist iz kirurskega jekla. Pa tut ona ti bo razlozila kako pa kaj.
ej ti ko ga mas … ( moski ) … kadiwc
men se zdi zdle to tak nora ideja da bi kar sel … morem neki norega naredit …
a lahka mal podrobneje opise …
kam ti ga da , kje, kolk,… … itd …
V bistvu ga že mam, ampak me ima da bi si dal še enega. Do sedaj sem si vse piercinge delal v Kopru pri Leji. Kar se tega tiče res rastura.
Po zdravljena katarina nameravamcit k Lei iz kopra ker sem namrec iz obale
Pozdravljeni jaz si nameravam naredit frenum pircing torej cez kozico na spodnji strani glavice
Ma kdo kake izkusnje s tem?
Forum je zaprt za komentiranje.