Najdi forum

intimni kotiček za sex

Živjo!

Z možem želiva v seksu poskusiti še kaj novega, da popestriva najin lajf. Želela bi si seksa nekje izven najinega stanovanja.
Morda poznate kakšen hotelček, motel ali penzion kjer te ne obremenjujejo s podatki, popisom,…saj sva to že probala in preden greš skozi vso birokracijo te že mine.
Midva bi rada sobo kamor samo prideš, plačaš in greš – brez pomenljivih pogledov.
Prosim pomagajte. Želiva si romantične, vroče noči.

Neja

:))) z mozem?

…ja pol pa svizec čokolado zavije….

Motelckov in hotelckov za “dnevni pocitek” je kolikor jih hoces….Ce sta moz in zena se pa ze ni treba obremenjevati s tem, kdo bo kam vnasal vajine podatke….Vsaj jaz se ne bi….In ce sta zakonca, potem je res lepo, da razmisljata o tem, kako je dobro poskusati vedno kaj novega za popestritev…..
Lepo se imejta ! :-)) LP

če pa je res nujno in res mož potem pa poglej na netu ” mini kamp Mostiščar”
Cigonca 48 , Slovenska bistrica – dnevni počitek 3000 sit,nočitev pa 5000 sit za dve osebi v brunarici.Včasih je blo tam luštno,zdaj pa z “možem”že en cajt nisva bila tam.

Jao, zdaj si me pa spomnila na ta kraj…..Sva se z mozem ustavila na poti ravno pri Mostiscarju..In me je velkel lastnik po rancu in razlagal vsemogoce o njihovi “ponudbi”, ki je mamljiva zato, ker se ni potrebno registrirati….Razkazovati je hotel vse bungalovcke in navrgel, da je cena, tam nekje za “dnevno uporabo”, kakor si rekla…In jaz, butelj vprasam moza, zakaj lepo ne pove, koliksna je “normalna”cena in kaj se to gredo z dnevno ceno……Pa de me vidis!….Moz me je tedaj obdolzil, da sem butelj brez primere! Hi, hi…..Res mi ni potegnilo……
In mozakar je navduseval s prostorom za skupinske zabave, kjer imajo vse naokoli ogledala…. Ja, so podjetni in polni idej! :-)) LP

Tudi jaz sem si ogledal ta kraj. Z ženo. (če pa je komu bolj zanimivo, pa si lahko domišlja, da sva bila tam skupaj z Ponco :))))

Podjetni so res, sobe so kar urejene, rdeča soba z ogledali je sploh špica, čeprav mi ni čisto jasno, kako bi se noter stlačila “skupinska zabava”…

Vendar nekateri poročajo, da tako zelo diskretni vendarle niso… Torej je za razmisliti, ali gresta tja z možem ali “možem”…

lp
mačkon

..z možem vročo, romantično noč ?? ha, ha .. če je z možem ,ti predlagam nekaj drugega… pojdita v gozd, zdele trava dobiva fedrčke, hosta fernčke… in se tam dajta dol… malo bodo oči trpele, malo ušesa… ampak bo pa zanimivo…, morda vaju še kdo zaparkira..tko deset metrov stran..pa ne bosta vedela, kdo je.. in vaju bo tudi strah.. in potem bo tvoj imel vsega dovolj in bo postal jezen… in te bo ruknil z jezo… boš videla, kako boš uživala…ha , ha

Če si pogumen, se krajev za sex najde veliko. Ampak je tu vedno nepredvidljivost. To marsikoga vznemirja. Naj dam samo primer, ko sva se s prijateljico nasmejali do solz.
Z možem sta hotela prav tako popestriti malo sex in sta se odpravila v gozd z avtom. Parkirala na samotnem kraju in se šla pač kar sta se šla.:)))In ker je bilo poletje in vroče sta imela okno odprto. In ker je bilo pač malo prostora, ona v največjem zagonu da nogo čez okno:)). Čez čas pa začuti, da jo nekaj žgečka po podplatu:))) Si predstavljate zadrego. :))) Pač naključni sprehajalec – in je malo prišel naokoli pogledat.
Je rekla , da se kaj takega ne gre nikoli več.:))

Svetovala nisem nič. Pač samo nekaj za popestritev.:)))))))) byyy

..ha,ha …jaz vem za prigodo, ko je po gozdu ” lomastil ” jež….še zdaj se narežimo … pa prigodo, ko je prišel iz gozda starejši možakar na traktorju… pa ga nista slišala…možakar je čisto tiho ” počakal do konca ” , kolegica pravi, da ji je še danes nerodno, ko ga sreča….

nikar v gozd!

izkoristi pomlad in toplo vreme!
ni lepšega kot seks v naravi – pa še zastonj je!

saj lahko da sta mož in žena: on je mož, ona je pa žena. štos je mejbi v tem, da nista EDEN OD DRUGEGA mož oz. žena :-))))

haha .. z možem?? a misliš de smo tok butast

men je najbolj ostal v spominu sex na zdejsni obvoznici v lj,kjer je bila takrat le luknja s peskom,Danes se vsakic spomnim na to kadar se peljem po tej cesti,lp

Kaj ni vseeno s kom gre? Ali je to mož ali ljubimec ali pa če je ljubimka. Koga to briga? Spaševala je samo za lokacijo, kajne?

Neja, vama pa čimveč norih idej.

Enjoy….:)))

Kaj se nisi naučil brati? Preberi še enkrat kaj je bilo njeno vprašanje in tvoj odgovor na njeno vprašanje?

Kdo je zdej butast?

Zakaj pa ne z možem? Jaz pa mislim, da ima dobro idejo. Dobra popestritev zveze, pa z možem je po mojem veliko lepše, ker je tu še ljubezen.

Ti pa imaš sicer precej neumestne izjave.

Na pa imam dvojnico.He he ..samo še omožim se pa bo.))

Hvala vsem za dobre nasvete. Vsem tistim pa, ki ne verjamete, da je res moj mož pa lahko samo rečem, da imate dolgočasno življenje in, da je čas, da zamenjate svoje partnerje ali, da oni zamenjajo vas.
Življenje je samo eno in v njem moramo čim bolj uživati…..ane?

lp Neja

New Report

Close