Najdi forum

Mož ima v kratkem roj. dan; rada bi ga peljala v “intimno savno!”
Nekje sem že slišala, da imajo v svoji ponudbi savno za dva, samo kje je?

V mislih imam tudi obisk savne centra v zdravilišču Laško?
Kako je tam, razen tega , da je javno?

Prosim za pomoč, iščem torej intimno savno?

Hvala!

LP

Živjo!

V Kamniku imamo manjši fitnes center VITA FIT kjer so imeli (nisem bila že eno leto) luštno majhno savnico za dva. Medve s prijateljico sva hodili tja po aerobiki in meni se zdi zelo primerna tudi za vajino vroče srečanje. Naročiš se za določeno uro in savna bo samo za vaju.

Uživajta!

Neja

Lahko se zapeljeta tudi v Gozd Martuljek v hotel Špik..imajo zelo luštno savno in si jo rezervirata samo zase in še zakleneta se lahko…pa še cena je ugodna…potem imata pa zraven še Kranjsko goro za kakšen sprehod…ali kaj drugega…lep dan..kly

Neja, ni res, savna v Kamniku je čisto javnega značaja in ne moreš najeti savne samo za dve osebi. Ti si imela verjetno pač srečo, da sta bili s prijateljico sami. je pa taka savna nekje v Preserjah se mi zdi pa verjetno kje v Ljubljani.

V Laškem je zelo lepo urejeno, intimno pa ravno ni… (Beri: večinoma je gneča). Velik plus je, da imajo hladen bazen in savna rituale (oz. vsaj imeli so jih).

lp
mačkon

Vse lepo in prav.
Vendar jz rabim neki na štajerskem koncu.

Čeprav Kly, tvoja ponudba je mamljiva.

Hvala vam.

Veliko pisanih pirhov želim. :))

:-)))))))))) Pa dosti veselja!
Sicer pa so zdaj tudi javne savne že manj obiskane (ko je zunaj sonček)….PREVERJENO! ;-))

V Laškem intimne savne v dvoje kolikor vem ni, imaš pa intimne kopeli (jakuzi).
Lahko izbiraš različne načine (s cvetovi,, ipd).
Je pa ob svečah, z romantično glasbo in šampanjcem v vodi in zelooo intimno.
Ena urica je kar premalo…
Poskusi!

UUUUUU to pa zna bit pravo!

Hvala.

GOSPA NE ZANIMA NAS KAJ VI MISLITE DELAT Z VAŠIM MOŽEM…..

Ali pa v MB pri Lešniku!

Veverička, jaz sem iz mb. Kje pa je ta Lešnik?

No- tudi v Velenju ( hotel Paka)- lahko najameš savno za dve osebi- mislim, da za dve uri- si zaklenjena in baje je fino:-))…Pokliči pa se zmeni….
Lp

samo pazite na skrite kamere….heheheheheheheeh

ali mogoče kdo pride ta torek v Laško, da se malo spoznsmo poigramo. Je kdi ali katera za?

New Report

Close