Interspar ali Mercator ali Lecler´c
Mož ima službo bliz Leclerca, jaz blizu Interspara, najbližje našemu domu pa je Mercatorjev Hipermarket. A je že kdo kdaj primerjal cene v teh treh centrih in kaj ste ugotovili? Men se zdi zato kar nakupujemo, najcenejši Leclerc (ampak mi je pa najmanj všeč), potem Interspar, potem Mercator, čeprav tam najbolj pogost nakupujemo (pa se tolažim, da imamo Piko kartico:) Seveda bi bilo najbolj pocen, če bi samo gledala, katere akcije so toliko časa pa seveda nimam. Kaj se pa vam zdi? Hvala in lep delovni teden, dežurna Karlca
Moj mož, ki je totalni mojster v tem, kje je kaj ceneje pravi, da je interspar zaradi svojih izdelkov mnogo krat cenejši, da ga pa zadnje čase, denimo 2 meseca, Leclerc kar lovi glede nižjih cen. Mi v Sparu največkrat kupujemo sir, sparovo mleko (ker ga popijemo okoli 12 l na teden), jogurte… čeprav ima trenutno leclerc neko akcijo glede sira. tako nekako je: ko grem v trgovino jaz, zapravim nogo več, kot če gre mož, pa ne kupi nič manj, le da ve, kaj se splača (in kaj nam je še vedno všel, saj ni, da bi imeli poln hladilnik stvari v akciji, ki pa jih ne pojemo :-)). Njemu je primerjanje cen hobi, meni muka… zato hodi večinoma v trgovino on – 1krat na teden v Špar, 1 krat na teden v Leclerca, ostalo pa – kruh in mleko – kupimo v lokalni trgovini…
T.
Tinkara a mava podobenga moža……hehehe…če greva pa skupi….mi pa prigovarja zraven…ne to znamko…tole se splača…..ja dragi samo tele se preveč razkuhajo pa jih ti pol ne maraš…potem pa dvigne roke in reče…aja no to pa jz ne vem…hehe…ponavadi on bolje krmari po trgovinah kot jaz….aja….definitivno Spar…v Leclerku midva kupujeva meso….imajo res kvalitetnega…
Jaz osebno nakupujem v Intersparu, ker je preverjeno najcenejši. Saj ne rečem, kakšno stvar dobiš ceneje tudi v Leclercu, ampak me bencin do tja toliko stane, da ne hodim samo po eno stvar, ki je v akciji, razen če se peljemo kdaj mimo v tisti konec.
Mercator pa je 100% najdražji. Pike, ki jih dobiš, pa drago preplačaš. Na 90.000,00 nakupov ne dobiš niti 3.000,00 popusta. V šparu sigurno prisparaš 10.000,00 SIT na 90.000,00 Mercatorjevih nakupov.
Mislim, da je zelo razlicno in odvisno od “akcij”.
Od mojega mama ima vse to do nule nastudirano. Tako da pogleda po prospektih, prestudira kaj rabimo in gremo v akcijo (Spar, TUS, Leclerc, Kolinska, Lj.Mlekarne). Mercator je pa najdrazji skoraj glede vsega. Tako da se gre tja po robo za sproti.
Tanja
Vsaka od teh trgovin ima kakšno stvar, ki je pri njih značilno cenejša od ostalih dveh. Po mojem je to nekakšen njihov trik. Jaz ne maram iti v Leclerc, ker mi ni všeč tisti njihov kruh, v Intersparu pa se moram oglasiti vsake toliko časa zaradi res dobrega riža, ki ga v meni najbližjem Mercatorju ni. Cene tiste izdelkov, ki jih kupujem jaz, so podobne tako v Mercatorju kot v Intersparju.