Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Interpelacija

Interpelacija

Torej……..ste ZA ali PROTI interpelaciji zoper ministra Kebra?
Osebno menim, da je neupravičena. Pa vi?

Ja je zelo upravičena. Kebra bi bilo treba zamenjat že zdavnaj ( da ne rečem kaj hujšga…;) Moje mnenje in mnenje moje bližnje okolice.

Jaz ga pa ful podpiram, ker se mi zdi, da je mal zdravnike spustu na realna tla. Sej so carji, ampak bogovi pa res ne.
Katerikoli drug minister bi bil, bi uvedel protialko zakon, to je itak jasno.
Janša pa itak vedno izbere pravi timing……kot da ni drugega dela….
Lp.

Za, med drugim tudi zaradi bele knjige. Ne glede na denar, zmetan zanjo, je bila tako nerazumljivo napisana (hote ???), da se že eno leto dajejo glede pediatrov in ginekologov na primarni ravni. Dobivam občutek, da nas hoče nekdo “suhe prepeljati čez vodo”.
Druga stvar je, če bi bil kdo drug na tem mestu kaj dosti boljši.
z.

Sem proti interpelaciji, ker je Keber dober minister. Uspeti pa ne more, ker mu zdravniški ceh meče ne polena, ampak hlode pod noge. Resnica je ta, da so si zdravniki tako dobro postlali, da se že prištevajo med bogove. Seveda so med njimi tudi redke, častne izjeme, garači. Gorje ministru, ki je ohranil toliko zdrave pameti, da bi za vse bonitete, ki so si ji zdravniki izborili, zahteval, da bi od sebe tudi dali toliko, dabi si privilegije zaslužili. Ampak to bi bilo že prehudo. Zakaj niso pripravljeni na sprmembo delovnega časa? Ker morajo biti popldne prosti, da služijo še pri privatnikih. Če bi v službi dali od sebe toliko kot bi bilo treba, bi bili za kaj takega preutrujeni. To seveda še ne velja za mlajše, še ne uveljavljene, ki jim starejši kolegi dajejo slab zgled, tako, da so večinoma takrat, ko bi lahko postali dobri delavci, že pokvarjeni.
Tistim, ki me boste napadli, sporočam, da zdravstvo dobro poznam.

Sem ZA. Razolgi? Hja, lahko bi našteval celo noč, pa nebi prišel niti do polovice.

Lep pozdrav.

proti….se podpišem pod post fate….lp

Sem ZA.

New Report

Close