Najdi forum

Ja kokr js vem, moji frendi so čist navdušeni nad MILFICAM:)

Mother i would like to fuck je pač kratica:)
In resno govorim.. pač radi majo mamice, pa ne svoje, ampak tko… mamice pač:)

Nad milficami so navdušeni 20-letni mulci, ki rabijo učiteljico.

Tipi nad 30 smo navdušeni nad 25-letnicami.

MILFICE , DILFIČI, vsi imamo raje take, od katerih gre meso še samo od kosti 🙂 ne pa da moraš pripravljat pac in zelh in kolofonijo, da izpade vse skupaj užitno 🙂

Larikaaaa

Ne pusti z oči svoje mame, ko bodo tvoji 15-letni frendi pri tebi!

Potem pa, ko so moški starejši, pa menda glih kontra.
Zato nikar ne pusti očka samega s tvojimi najstniški frendicami!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mišljene so svoje, svoje, Matjažko.

Oziroma, Larikaaa, ne Matjazko. 🙂

To je vzklik permisivno vzgojenega sina mami…

Tadej, menda imaš sina? Ko bo ali če že je sin pripeljal kake najstniške frfljice domov, da mu ne boš hodil v zelje! :-)))

Saj veš, kako je to pri moških, zgoraj teče tema, najstniški fantje radi pogledajo za zrelimi ženskami, t.i. milficami, moški, ki pa so +40 ali se bližaju abrahamu pa mena za najstnicami? :))))))

Saj je cisto enako: mlade dekline si tudi najdejo stare dede samo zaradi tega, ce in ko imajo ti moski denar in moc. Sicer je seks malo bolj nagnusen, samo zamizis, ker imas polno drugih koristi, pa tudi kvaliteta seksa samega je boljsa kot pri mladcih. Drugace jih se povohale ne bi.
Mladi tovrstni tipi pa obratno – mamice ki jih lahko financno izkoristijo, pa se od seksa imajo kaj vec kot z mladenkami, ceprav pa morajo zamizat pri oblikah telesa.

Pa ja ne misli kak 35 letnik, da v resnici privlaci 20 letnico, jaooo, to je sele smesnost prve klase. Lepa 20 letnica nikoli ne bo imela 35 letnika ki zivi pri mamici in nima avtomobila, ter je na minimalcu. Lepa 20 letnica pa bo takoj imela tudi 45 letnika, ce ima ta vilo, pa dober avto, svojo firmo.
20 letnik z jasnimi cilji, urejenim zivljenjem in financami, nikoli ne bo imel 35 letnice. Morda za seks, da se malo cesa nauci, ampak za kaj vec pa sigurno ne.

Da pa nas ljudi nic ne nauci, so pa dokaz tele babnice iz linka, ki so taksnega cloveka vlacile domov. Ce hoces seksat, ima da tip placa hotel, kljuce in vse ostalo pa pustis v sefu. Seks je seks, se imena ne sme vedet tvojega. Pa ja mamice niso verjele, da so fascinirale mladega decka, ki verjetno nicesar nima in nicesar ni ustvaril. Jaooo.

Tak pac je, cena razlik v letih je vedno visja od same ljubezni.

A si že ujela kakšnega? 🙂

Rajko Hrvatič z njegovo “hčerko”:
http://www.erevija.com/files/pictures/11459/1145990.jpg

Vsekakor so se zase postavile, če jih “gnetejo” mladeniči. Ampak menda so mislile, da je to zastonj, da tak mlad fant komaj čaka na posteljne užitke z “mamicami”. 🙂 Bibitka, meni se zdi, da tebi tudi diši mlado meso… ;))[/quote]

no no, matjažko, ne tolko dat na meso, to mine, še najmlajša bo že jutri stara, deset let ti migne ko blisk.

Starejša in žlahtnejša, kakor katera pač. 😉

matjazko,
počasi bo treba pleničke vstran dat, pa se navadit na kahlico :)))))))

na prvem avatarčku si bil bolj sexi 🙂

Malo razkazujem svojega klinčka, ker s tem najlažje pritegnemo pozornost nežnejšega spola. Da ribice prvo vidite, kaj je na trneku, in če je črvek dovolj velik, zagotovo zagrizete. :)))
Ti imaš ostro oko opažanja, plavaš bolj v bistrih gorskih vodah, zgleda. 🙂

matjazko,

s tem, kar sedaj “razkazuješ” boš bolj slabo pritegnil pozornost. 🙂

Onio pitoni od čokoladnih fantov menda pritegnejo pozornost tudi slovenskih deklet. :-))

http://kokodak.napovednik.com/7991-jasna-kuljaj-ima-cokoladko

matjazko,

ta kokodak.napovednik je že zastarel 🙂

te moram pohvalit 🙂 imaš dobro spletno stran 🙂

Kako je za ene življenje črnobelo in polno ekstremov..

Normalna razlika v letih med partnerjema je za moje pojme, da je moški do 10 let starejši, ali pa da je ženska starejša do 3-4 leta. To mislim za odraslo populacijo. Tako da se z NoNi nekako strinjam.

To v grobem, seveda, atraktivna 25-letnica si nima kaj početi s 35-letnim “penzionistom”, ji bo pa zanimiv 35-letni športnik, ki ne kaže svojih let.

Če 20-letnika zanima 35-letnica, ga slej ko prej samo zato, ker v njej išče nadomestek matere in se želi naučiti seksualnih veščin.

29-letnik in 33-letnica..ali kaj podobnega, to je pa tako mala razlika, da ni omembe vredno, marsikateri 29-letnik zgleda starejši in marsikatera 33-letnica mladostno..

Danes sem vesel, hvala Lapo Micro Finance, da mi je dal posojilo. Večkrat sem bil prevaran, ko sem poskušal dobiti posojilo, dokler nisem naletel na Lapo Micro Finance, ki mi je dal posojilo v vrednosti 23.000 $ za oskrbo mojega bolnega otroka. Če danes potrebujete pravega posojilodajalca, se obrnite na Lapo. Kontaktni e-poštni naslov: [email protected]

Whatsapp +447883183014

New Report

Close